Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 05-06-2023

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 05-06-2023

De perfecte uitlijning, ben jijzelf

Er is momenteel veel afleiding, afleiding om jou niet precies te laten voelen wat jij voelt, hoe jij over iets denkt, hoe jij in alle eerlijkheid ergens in staat. Dat je in bepaalde lagen in jezelf als het ware nog steeds wordt geleefd, ook al denk je zelf achter het stuur te zitten van je eigen leven.

Er word je gevraagd steeds meer plaats te nemen in jezelf, je ruimte in te nemen, dat ene stapje naar achteren te zetten (in jezelf) waardoor je het grote geheel van wat er nu daadwerkelijk aan de hand is in en om je heen beter kunt observeren, voelen, zien.

De antwoorden die je zoekt liggen IN jou, in de verbinding, in de afstemming die jij hebt in en met jezelf.

Weet waar je afleidingen liggen en wat voor soort afleidingen het zijn. En dit heeft meerdere oorzaken. Heeft de afleiding betrekking op die diepere laag in jezelf die je nog steeds niet wilt voelen. Zijn bepaalde beweegredenen die je maakt echt vanuit je hart of nog steeds vanuit een bepaalde programmering, vanuit pleasergedrag vanuit schuldgevoel. Afleiding kan ook simpelweg zijn dat je ergens naartoe loopt om iets gaan doen, te pakken en je loopt weer terug, realiserend dat je in die paar seconden volledig vergeten bent wat je wilde gaan doen.. Dit kan zijn omdat je nog te veel in je hoofd aanwezig bent, met te veel dingen bezig bent, dus niet volledig met je aandacht in het hier en nu, aanwezig in jezelf.

Dit kan ook te maken hebben met bewuste energetische manipulatie. Hier heb ik het wel eens eerder over gehad. Afgelopen dagen werd ik ook regelmatig wakker met een unheimisch gevoel, bepaalde beelden en/of emoties die weer ingevoegd werden in mijn energetische systeem, terwijl ik wist dat dit niet van mij was. Dan dien je alert te zijn, aanwezig te zijn om je hier niet mee te gaan identificeren, als zijnde iets van jou. Dat jij weer iets moet helen in jezelf, dat jij je weer met iets bezig moet houden waardoor je in die loep blijft hangen, je weer energie kunt verliezen, energie die je ergens anders voor wilt inzetten.

Er word je gevraagd steeds meer in je eigen kracht te gaan staan, maar bovenal steeds meer je hart open te zetten voor jezelf, nog dieper en dieper te zakken in jezelf, zodat je uitgelijnd bent, in-tune, afgestemd bent op jezelf, jouw diepste en puurste frequentie.

De huidige afleiding kan ook bewuste afleiding zijn, voor jezelf. Omdat je diep in je hart weet, als jij volledig vanuit je hart gaat leven, dat er echt veranderingen dienen en zullen gaan plaatsvinden in je leven. Maar je weet ook dat je er op een gegeven moment niet meer onderuit kan komen. De afleidingen die je zelf creëert en/of in meegaat zullen je alleen nog meer klem zetten in jezelf. Er dient namelijk op een gegeven moment wel een keuze te worden gemaakt, anders blijf je in het grijze gebied, in die constante innerlijke strijd hangen, waardoor je aan de ene kant nog bewuster in de afleiding gaat, minder afgestemd bent op jezelf maar aan de andere kant diep van binnen weet en voelt dat jij jezelf hierdoor steeds meer aan het verliezen bent, verder van jezelf af gaat staan… en dat doet pijn.

Wat je ook zal ervaren is dat je manifestatievermogen in deze huidige tijd alleen maar krachtiger en krachtiger zal worden. Als je geen keuze maakt, ofwel je creatievermogen niet laat stromen in jezelf, dit tegenhoud kan je steeds meer ervaren vast te lopen in jezelf, totdat het niet meer houdbaar is.  

Uiteindelijk, als jij voor jezelf kiest, vanuit onvoorwaardelijke liefde, vanuit je hart, welke keuze je ook dient te maken, weet je diep van binnen dat dit de juiste keuze is. Ook voor degene die hier bij betrokken is. Waarom? Omdat jij vanuit je hart deze keuze maakt en deze keuze word gemaakt, zonder oordeel, vanuit onvoorwaardelijke liefde. Hierdoor bekrachtig jij jezelf maar ook de ander, ook al is dit nu nog niet te voelen en te zien. En mocht je nog niet klaar zijn om voor jezelf te kiezen, voor de keuze die je dient te gaan maken, dan is dit helemaal oké.  Hier is geen goed of fout maar weet dat het leven nooit stopt na een keuze. Soms kan dit wel zo aanvoelen. Het is het rouwen/afscheid nemen van een ervaring/beleving waar jij je mee bent gaan identificeren maar je bent niet alleen deze ervaring, je bent nog zoveel meer.

Zodra jij je bewust gaat worden dat jij degene bent die het leven, je ervaring, invulling geeft dan bekijk je het leven vanuit mogelijkheden en niet meer vanuit beperking. Je zit niet ergens aan vast, jij houd je ergens aan vast.  Je kan niet vastzitten of klem zitten, dit doe jij zelf. Wees liefdevol maar ook eerlijk naar jezelf.

Wees je bewust van afleidingen, waarom word ik afgeleid, is het zelfsabotage of word ik energetisch bewust gemanipuleerd omdat ik juist in mijn kracht sta en mijn licht steeds meer laat schijnen?

Beide antwoorden, alle antwoorden kan je in jezelf vinden, in afstemming met jezelf, jij bent zo’n krachtig en prachtig mens. Je dient je er alleen steeds bewuster van te zijn. Als je ruimte neemt en steeds meer vertrouwt op je eigen innerlijk weten en voelen dan (door) zie en (door) voel je steeds meer.

Ik was zaterdagavond veldwerk aan het doen met Aya, een andere gridwerker. We werden tijdens het veldwerk continue bewust afgeleid zodat het ons moeilijk werd gemaakt het punt te vinden, de “sleutel” waar we het veld konden omdraaien, de verdraaiing naar zijn oorspronkelijke Bron energie konden terugdraaien. We stonden voor een huis die op een portal, een energetische doorstroming stond, die niet stroomde. Ik tunede in, waardoor ik dieper in mijzelf plaats nam en volledig in afstemming was met mijzelf. Toen zag ik waar de verdraaiing lag. Het betrof het huisnummer 33.

Ik moest de eerste 3 omdraaien zodat de beiden 33 weer konden samensmelten tot een 8. Het mooie was (alles is altijd zo heerlijk prachtig gesynchroniseerd, het lijkt wel wiskunde tot in de hoogste graad) dat Aya op dat moment op de seconde precies hetzelfde aan het doen was. Door niet te zoeken maar dicht bij jezelf te blijven kijk je door afleiding heen. Het antwoord, de sleutel/inzicht is vaak zo simpel en ligt zo dichtbij dat je er overheen kan kijken.  Net als nummer 33 ons liet zien en voelen. Keer naar binnen (draai je focus naar binnen zodat jij jezelf uitlijnt, net als 33 een 8 werd). Toen we de cijfers met onze gedachtenkracht tegelijkertijd hadden omgedraaid , klikte de “sleutel” in elkaar en konden we verder met het veldwerk.

Reflecterend op het veldwerk van dit weekend ook hier de boodschap, om heel bewust die afstemming, die ruimte in jezelf te vinden. Nee, niet te vinden, simpelweg bewust te worden van deze afstemming in jezelf. Je hoeft hier namelijk niet naar op zoek te gaan in jezelf, dit is ook weer afleiding. Neem je plaats bewust in, hierdoor wordt jij je bewust van de ruimte en doorstroming die altijd al in jou aanwezig is en overzie je het grotere geheel. Jij bent die 8, die perfecte afstemming en doorstroming in jezelf. Je mag hier alleen nog meer op vertrouwen. Jij bent de sleutel tot al je vragen.. tot alles.

In verbinding 💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Comments (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *