Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 08-05-2023

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 08-05-2023

Jouw bron van innerlijke wijsheid en oneindig creatievermogen

Wat nu steeds meer voelbaar word, is steeds meer uitgelijnd hier op aarde zijn met wie jij bent als multidimensionaal mens. Het integreren van hoge frequenties en deze ook continue as above as below, belichamen, uitdragen, manifesteren hier op aarde. Laat er geen afscheiding meer zijn tussen het zichtbare, het bekende en het niet zichtbare met het blote oog. Laat het nog onontdekte, jouw diep innerlijk weten en voelen steeds meer door je heen stromen. Zodra jij de beperkende programmeringen uit je systeem loslaat; dat er afscheiding is tussen jou en andere prachtige energetische wezens, werkelijkheden en dimensies, dan maak jij jezelf vrij, om te groeien. Om de “expansion”, bewustzijnsverruiming vanuit je fysieke lichaam te ervaren. Niet meer alleen, op een kleedje bovenop een berg. Maar magie laten stromen in je dagelijkse leven. Dit zal steeds voelbaarder worden.

Iedereen doorloopt bewustzijnsverruiming vanuit zijn of haar eigen tempo en vanuit zijn of haar eigen beleving.. er is veel gaande in jou.

In een steeds sneller tempo zal hoger bewustzijn, het onaantastbare en onbereikbare steeds tastbaarder en steeds meer aanwezig zijn, in jou. Dit was altijd al aanwezig in jou, alleen zie, voel en erken jij dit nu meer en meer. Dit doe je niet meer alleen met je gedachten maar ook steeds meer vanuit je fysieke lichaam, belichaamd. Het openen van jouw allesomvattendheid  in jezelf, zet steeds meer slapende DNA in jezelf op aan. Dit onder andere maakt dat jij, hier en nu, deze bewustzijnsverruiming steeds meer zal gaan voelen, in elke cel van je wezen en dit ook steeds meer zal gaan leven. Steeds minder in een collectieve beperkende matrix dat meer en meer aan het afbrokkelen is omdat deze trilling niet meer gedragen word maar steeds meer vanuit een trilling waarin jij alles bevat.

Laat jouw prachtige zelf steeds meer naar buiten komen. Nu jouw fysieke lichaam meer en meer transformeert en zich uitlijnt met jouw hoger bewustzijn, zal jij jouw energie steeds meer gaan kanaliseren. Wat betekent, jouw allesomvattende energie steeds verder laten doorstromen, via jouw intenties, via het leven dat jij hier leeft, hier op aarde. Je opent het universum, in jezelf.   

Maak contact met prachtige moeder aarde, wat jouw fysieke lichaam symboliseert. Moeder aarde ondersteunt je, geleid je om jezelf volledig te belichamen. Om je veilig te voelen in je lichaam, als de majestueuze bergen die jou beschermen. Om vrij te stromen, als de rivieren. Om te zakken in je bekken, in je moederschoot. Om volledig aanwezig te zijn, in het hier en nu, als een oerboom die met haar takken reikt tot aan het universum maar tegelijkertijd daadkrachtig met haar wortels verankerd is in de aarde.

Er is geen afscheiding met boven en onder, alles bevind zich in jou, ofwel alles komt samen in jou.

Steeds meer van jouw wezen, wil nu uitgedragen worden. Magie mag jij steeds meer werkelijkheid laten worden en niet meer alleen in je innerlijke wereld. Magie wil geleefd worden, magie wil gevoeld worden, in jou, door jou, via jou, samen met jou en gedeeld met anderen.

Geloof en vertrouw vanuit hartverbinding op je eigen “expansion”, jouw allesomvattendheid, jouw grootsheid. Vertrouw op je diep innerlijk weten en voelen, waar denken en analyseren overschreven word door overgave, intuïtief handelen vanuit je hartcentrum en kosmische timing. Vertrouw op je eigen creatie, geloof dat jij nieuwe werelden kunt openen in jezelf, dat jij deze kunt betreden, maar vooral kunt uitdragen, manifesteren.

Je staat nu op een drempel, in welke fase jij je nu ook bevind. Naar deze drempel in jezelf heb jij toegewerkt. Voorbij deze drempel, voorbij deze horizon, ga jij nu steeds vrijer creëren. Niet meer vanuit een overlevingsmodus maar vanuit de innerlijk kracht en innerlijke vrijheid van jouw eigen wezen. Niet meer vanuit vaste omlijnde structuren, een handleiding of kijkend naar (vergelijkend met) iemand anders maar puur creëren vanuit jouw bron van innerlijke wijsheid en oneindige speelse creatievermogen.

Dit zal voor de één weer een nieuwe uitdaging betekenen om zich van zijn of haar diepst ingevoegde matrix programmeringen, te ontdoen. Voor de ander kan dit betekenen nieuwe uitdagingen, nieuwe avonturen instappen die mindblowing kunnen zijn. Want vanaf nu zal je, als je dit toestaat in jezelf, jezelf openen voor nieuwe ervaringen die voorheen ondenkbaar waren. Dit is het openen en toestaan van het oneindige creatievermogen in jezelf waardoor fantasie opeens werkelijkheid wordt. Waardoor jij je openstelt voor verbindingen die er altijd al waren maar waar jij nog niet voor open stond om te zien, te voelen en te ervaren. En het mooie is dat steeds meer gelijkgestemden dit ook zo zullen ervaren, samen, steeds meer als collectief. Alles heeft met trilling en frequentie te maken.

De huidige kosmische energieën laten je steeds meer aanraken, herinneren wie jij in essentie bent. Een kosmische ziel hier op aarde. Maak je steeds meer los van beperkende aardse programmeringen, je bent zoveel meer dan je voorgehouden is, dan je geprogrammeerd bent, dan je huidige geloofsovertuiging. De keuze is elke keer weer aan jou en aan niemand anders. Sta ik de “expansion” in mijzelf toe, sta ik mijn multi dimensionaliteit toe?   

Ga en durf zonder oordeel te doen waar je hart ligt, onvoorwaardelijk. Zet die eerste stap, voorbij die drempel, voorbij de horizon en de volgende stap zal zich als vanzelf ontvouwen. Waarom? Omdat het leven, het kwantumveld op jou reageert, op jouw energie, op jouw frequentie, niet andersom. Zet de deur van je hart open zodat nog meer van deze trilling vanuit jou en dus weer naar jou toe zal stromen.  

In verbinding💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *