Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 10-04-2023

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 10-04-2023

Chill-momentjes

Geef jezelf ruimte om simpelweg te zijn, waar niks moet en alles mag.

De huidige energie maakt dat alles wat trager gaat in mijzelf, dat ik meer een binnenwaartse beweging maak, meer naar binnen wil.

Niet perse om mijzelf af te schermen, te beschermen maar om even volledig, alleen in mijn eigen energie aanwezig te zijn. In mijn eigen basiscentrum, mijn eigen aanwezigheid. Even onthecht van alle hectiek van afgelopen tijd. Alle bewegingen, emoties en verhalen die langs, door en over mij heen stroomden.

Geef jezelf letterlijk de ruimte om energetisch even los te zijn van alles, wees even….. hier, met jezelf. Hierdoor kan jij je op een diepere level ontspannen, wordt jij je nu gewaar dat je schouders nog steeds gespannen zijn, de frons tussen je wenkbrauwen, je oppervlakkige ademhaling. Wees je bewust van de subtiele bewegingen in jezelf maar wees vooral lief voor jezelf. 

Met de ruimte die je nu bewust voor jezelf creëert kom je weer in balans op alle vlakken. Je trekt jezelf, je bewustzijn hierdoor steeds verder je lichaam in, kom je steeds meer thuis, …..in jezelf. Je ademhaling zal steeds dieper en ruimtelijker worden, je zult meer gefocust zijn, meer aanwezig in en met jezelf.

De huidige energie laat je weer even landen. Laat je ruimte creëren in en om je heen, om thuis te komen….. in jezelf, om weer even op te laden. Om simpelweg even niks te hoeven, willen of moeten doen. Een moment dat puur voor jezelf is zonder tussenkomst of invoeging van iets of anderen.

Wat voel ik nu eigenlijk, als ik niet afgeleid ben. Wat voor gevoel stroomt er nu door mij heen, nu ik even volledig aanwezig ben in mijzelf, in mijn eigen energie.

Moeheid kan naar boven komen, zowel lichamelijke als mentale moeheid. Omdat je nu bewust een halte wordt en hebt toegeroepen in alles in jou. Niet alleen een halt, ook hierdoor het bewust ervaren en invoelen wat er nu in je afspeelt. Reflectie, als daar behoefte of aanleiding voor is. Waar loop ik mijzelf voorbij, welke meest diepliggende overtuiging of patroon is afgelopen weken heel duidelijk zichtbaar geweest? Wat heeft mij veel energie gekost? Wil ik dit nog wel en ben ik echt eerlijk naar mijzelf toe, dus ook naar anderen? Observeer vooral wat er voorbij komt maar probeer dit niet te geleiden of vast te houden.

Daarnaast is er nu behoefte aan een chill-moment; waar alles mag maar niks hoeft. Om simpelweg alles wat je momenteel doorloopt binnen en buiten jezelf, een plekje te geven. Echter wel op een wijze dat alles er in dit moment mag zijn, zonder getrek, moeten, haastigheid ervaren of je onrustig voelen. Stuur dit niet zelf in dit soort momenten maar laat het zich ordenen en zichzelf een plekje geven, dat is wat energie doet. Geef jezelf ruimte om datgene te laten ontvouwen wat mag ontvouwen in welke vorm dan ook, meer niet.

De energie vraagt jou jezelf wat meer selfcare te geven, zelfliefde, wat meer op jezelf te letten. Alles gaat nu heel snel; informatie, het processen van veranderingen, nieuwe ervaringen, bewustzijnsverruiming, zeer hoge frequente energieën. Altijd nog steeds incoming en indalende in jouw systeem. Wat veel beweging, veel losmaakt in jezelf. Het constant transformeren, balanceren en centreren van jezelf. Constant tussen nieuwe en oude werkelijkheden bewegen, die je creëert door patronen te doorbreken en vanuit een ander perspectief te leven,……..en alles is oké. Je bent je bewustzijn aan het verruimen en hierdoor beetje voor beetje steeds meer van je hoger bewustzijn aan het belichamen.

Maar gun jezelf ook rust zodat je systeem zowel op mentaal, fysiek als energetisch niveau, alles in jou weer even tot rust kan komen, zich kan uitlijnen. Zodat alles de ruimte heeft om te integreren, nieuwe verbindingen kan maken en leggen, in jou.

Laat de energie je ondersteunen in het tussentijds ontspannen en het naar binnen gaan in jezelf. Geniet van de mooie dingen om je heen, de kleine dingen, de natuur, fijne muziek, rust, laad jezelf op met chill-momenten, alleen of met dierbaren, waardoor je vervolgens weer opgeladen verder kunt.

Er zullen mooie maar ook weer pittige momenten gaan komen. Maar voor nu………

In verbinding ❤, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *