Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 11-12-2023

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 11-12-2023

Van binnen naar buiten

Terwijl nog steeds diverse energetische manipulaties waaronder het “neerslachtige” weer ons naar beneden wil trekken, naar een lagere frequentie in onszelf. Waardoor wij kunnen neigen ons eigen licht meer te dimmen, vraagt jouw Bronessentie je te realiseren maar vooral te voelen dat je nergens aan vast zit, dat jij in jouw hartcentrum compleet bent en nergens van afhankelijk bent, dat alles om je heen energie is en los staat van wie jij in essentie bent.

De aarde is niet om jou iets te leren, de aarde is een belichaamde spiegel hoe jij jezelf kunt ervaren van binnenuit naar buiten. Echter, je bent geprogrammeerd om je aan te passen aan de buitenwereld terwijl het altijd om jouw innerlijke belevingswereld ging. De buitenwereld past zich aan jouw energie aan, aan hoe jij jezelf ziet, draagt, belichaamt en uitdraagt. Zodra jij je heelheid en allesomvattendheid erkent in jezelf zal je heelheid spiegelen en geen beperking, dit geldt voor iedereen. Wat een shift zal er dan plaatsvinden maar dit gebeurt altijd eerst vanuit jezelf, van binnenuit. Ook al is een situatie zoals die is, dan nog bepaal jij en alleen jij hoe jij ergens in wilt staan. Hoe jij iets wilt ervaren. Dit is jouw kracht.

We worden nog steeds op allerlei manieren gemanipuleerd zodat we denken ons alleen te voelen, klein, leeg, losgekoppeld van alles. Echter hier is een negatieve lading aan gegeven, op gelegd. We zijn zo gewend om aan alles een invulling te geven, om maar vooral niet die leegte te voelen in onszelf, onszelf geen ruimte en rust te geven.

Er wordt je nu gevraagd nog vaker in de ruimtelijkheid en leegte in jezelf te zakken. Deze ruimtelijkheid in jezelf ondersteunt je om aanwezig te zijn, helder, uitgelijnd. Zodat je simpelweg kan “zijn” maar ook kan relativeren, makkelijker een keuze kan maken in plaats van dat je weer verdwijnt in een verhaallijn of tijdlijn/beleving die jou uit je centrum, jouw 0-punt en dus uit je kracht haalt. Waardoor je weer energie kunt verliezen omdat jij je dan weer laat leven/aanpast in plaats van dat jij jezelf als centrum van jouw innerlijke belevingswereld ervaart.

Door je steeds bewuster toe te staan jezelf ruimte en rust te gunnen, zal je steeds meer gaan ervaren dat je uit beperkende programmeringen stapt waardoor je steeds meer innerlijke vrijheid zal gaan ervaren en dus bewuster wordt van je mindset, waar jij je op dat moment mee identificeert: hoe je gedachten zijn op dat moment, je emoties, het verhaal waar jij jezelf op dat moment in hebt geplaatst. Dit maakt dat jij vervolgens steeds bewuster datgene los kunt laten waar jij je op dat moment aan vasthoud. Dit geeft jou innerlijke vrijheid maar ook innerlijke rust.

Hoe bewuster jij wordt van jezelf als eigen Bron-zijn en je loskoppelt van manipulatie en programmeringen, verhaallijnen en beperkende overtuigingen, des temeer jij in je eigen tempo en innerlijke stroming kunt gaan stromen en zelf kan bepalen wat er met jouw levensenergie gebeurt. Je zal je steeds bewuster worden dat jij echt letterlijk de creator bent van jouw levensstroom, door bewust te zijn van jouw innerlijke wereld: jouw emoties, gedachten, verhaallijnen, van jouw beleving.

Door minder te moeten maar meer te mogen van jezelf, zal je nog meer in de ruimte in jezelf plaats kunnen nemen en zal je merken dat jij je steeds meer kunt ontspannen, ongeacht de externe situatie, het gaat namelijk om je innerlijke wereld. Je zal je bewust gaan worden dat je eigenlijk nergens aan vast zit. Dat er hier, in deze ruimtelijkheid, waar je nu steeds bewuster in aanwezig bent, in jezelf, zelfs niks aan de hand is.

De grootste kracht zit in jezelf, ben jij zelf. Jij kan letterlijk realiteiten van binnenuit uiteen laten vallen omdat alles staat en valt met jouw geloofsovertuiging, jouw belevingswereld waar ook je creatievermogen aanwezig is. Je leeft vaak wat je al kent maar jij bent in staat om hele nieuwe werelden te creëren, die nog niet eerder ervaren zijn, of uit patronen en gewoontes te stappen. Echter dit alles gebeurt in jezelf, vanuit jezelf, van binnen naar buiten. De rest is een reactie op jouw aanwezigheid, jouw energie.

Je beseft je nu dat de buitenwereld een reflectie is van jouw innerlijke beleving. Dat de buitenwereld op jou reageert en niet andersom. Als je denkt vast te zitten aan een gevoel, verhaallijn of identificatie, focus je dan op de leegte en ruimte in jezelf.  Adem door deze leegte van jezelf heen en dan…herinner en voel jij weer dat deze leegte in jezelf jouw beginpunt is, jouw anker. Een gevoel van innerlijke vrijheid, onthecht van alles wat jij bent gaan geloven dat jij was of moest zijn.

Vanuit deze vormloosheid, nietsheid kan je alles laten zijn voor wat het is en/of overschrijven laten samensmelten naar jouw oorspronkelijke staat van zijn, jouw Bron zijn, jouw 0-punt. Waar jij het middelpunt bent van alle realiteiten die je ervaren hebt en nu ervaart. Waar jij ruimtelijkheid bent, allesomvattend en alles verder kan laten zijn voor wat het is.

Je zal steeds meer gaan ervaren dat die ruimtelijkheid en leegte in jezelf jouw creatieveld is. Waar je bewust wordt van oneindige mogelijkheden, dat je altijd de keuze hebt wat je wilt voelen, ervaren, hoe je in het leven wilt gaan staan, in elk moment. Dat jij de ruimtelijkheid bent tussen de verhaallijnen, dat jij steeds meer kan spelen in jouw eigen kwantumveld. Dat je alles in en om je heen kunt zien, voelen en ervaren maar tegelijkertijd WEET wie jij in jouw diepste essentie bent.

Je bent in de matrix maar bent niet van de matrix. Neem de komende tijd de ruimte om volledig en in alle rust te zakken en aanwezig te zijn in jezelf, waar niks anders is dan leegte die tegelijkertijd alles omvat, waar innerlijke rust,…. IS. Wees aanwezig in jouw nietsheid en de matrix zal van binnenuit uit elkaar gaan vallen en letterlijk in jou oplossen wat als een verademing zal aanvoelen, want dit is jouw natuurlijke staat van zijn. Oneindig bewustzijn, volledig onthecht maar hierdoor vanuit innerlijke vrijheid verbonden met alles en iedereen.

In verbinding 💕, Ursula Hilgers

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *