Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 20-02-2023

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 20-02-2023

EigenWijs

De huidige energieën nodigen je uit om in je eigen kracht te geloven, om in je eigen kracht te staan en om hierin mee te stromen. Er is veel hulp van geziene en ongeziene vrienden en energieën, niet om jou afhankelijk te maken van deze ondersteuning, maar om jou te spiegelen wat een krachtig en liefdevol multidimensionaal wezen jij zelf bent. 

Volledig in je eigen kracht staan betekent niet dat je niks meer hoeft te ontvangen, want elke energetische uitwisseling is een ervaring, het kan voedend zijn, het verruimt je bewustzijn, ongeacht welke ervaring. Word je uitgenodigd om een samenwerking aan te gaan, in welke vorm dan ook. Als dit goed voelt in het moment, doe dit dan maar wel vanuit jouw eigen authentieke zelf, vanuit jouw eigenheid.

Dit vertrouwen in jezelf, deze berusting, deze innerlijke rust in jezelf maakt dat je steeds ruimtelijker word. Hierdoor zal jij steeds meer vanuit eigen beweging, vanuit eigen overweging beslissingen gaan maken. Je hebt de keuze om iets gaan doen, maar het hoeft niet. Je kunt reageren op iets, maar het hoeft niet. Door steeds meer te gaan geloven in jezelf, te gaan stromen vanuit jezelf, zal jij je steeds meer gaan losmaken van identificatie, van iets moeten, van onzekerheid.

Je zal steeds meer je eigen pad verkiezen om te bewandelen, dat wat goed voelt voor jou. Je steeds minder gaan identificeren met wat de buitenwereld doet of denkt maar steeds meer vertrouwen op je eigen innerlijke stroming. Er zal steeds voelbaarder een shift in jou plaatsvinden, van aanhankelijk en afhankelijk naar onafhankelijk maar wel onafhankelijk vanuit hartverbinding, waar verbindingen  stromen, waar je niet meer vecht of innerlijke conflicten hebt. Waar je innerlijk keuzevrijheid ervaart in plaats van beperking.

En ja, je hebt vaker op die drempel gestaan, van loslaten wat niet meer resoneert met jou om je te ont-wikkelen, te ontdoen van dat wat niet meer bij jou past. Om nu minder ingekaderd nieuwe keuzes te maken, nieuwe ervaringen in te stromen. Echter daar waar het toen nog vanuit de mind, vanuit bewustwording gebeurde zal het nu steeds meer vanuit “toestaan” gebeuren, vanuit het volledig zakken in jezelf. Vanuit het nog meer belichamen en voelen van jezelf.

Er zal nu steeds meer een uitlijning voelbaar zijn. Tussen je denken, je gevoel, het erkennen van jouw Bron zijn en het steeds meer uitdragen van jouw diepste essentie, jou Bron-vonk.  Waardoor je nog meer zal worden uitgenodigd om zonder zelfoordeel en vanuit onvoorwaardelijke liefde jezelf te ervaren en jezelf uit te dragen in elk moment, waar jij ook bent.

Nu steeds minder alleen vanuit je denken, wetende wat goed voor je is en hiervoor te kiezen maar nu ook steeds meer in afstemming met jouw hart, steeds meer aanwezig zijn vanuit jouw fysieke belichaming,……..door hier te willen zijn, in jezelf.  

Om steeds meer vanuit overgave te vertrouwen op je eigen keuzes, te geloven in jezelf, waardoor jij beetje bij beetje steeds makkelijker in het leven gaat staan, in jezelf. Hierdoor zal jij jezelf en dus het leven dat jij creëert steeds meer gaan omarmen, door jezelf ten voeten uit te voelen, jezelf ten volste te ervaren. Dit betekent niet dat je perse iets hoeft te doen maar dat jij in elk moment aanwezig bent, daar waar jij bent, ongeacht wat je doet, ongeacht hoe jij je voelt. In alles en overal jezelf erkennen als compleet, en……..vrij.

Vrij van identificatie, vrij van inkadering, vrij van jezelf beperken en het jezelf opleggen van iets wat niet stroomt in jou.

De kinderen van nu, de kinderen van deze tijd zijn niet tegendraads of eigenwijs. Zij volgen hun eigen innerlijke stroming, hun eigen wijze van leven, los van kaders en structuren en alles wat hun klein houd. Volledig authentiek en zoals vele ouders waarschijnlijk wel kunnen beamen: niet passend in deze matrix,  in deze ingekaderde wereld van beperkende programmeringen, beperkende geloofsovertuigingen en beperkend zelfbeeld maar volledig rechtop staand, uitgelijnd in zichzelf. Zichzelf uitsprekend, zichzelf als heelheidwezens erkennend. De nieuwe aarde uitdragende, projecterend, spiegelend naar alles en iedereen, waar wij een voorbeeld aan kunnen nemen. Door je aan te raken jouw innerlijke stroming, je leven op je eigen-wijze te leven, vanuit je eigen wijsheid. Dit nooit af te remmen maar voluit vanuit je hart te leven.

In verbinding 💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *