Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 21-08-2023

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 21-08-2023

Jouw Hartsbewustijn

Er heeft weer een collectieve verschuiving plaatsgevonden. Uiteraard wordt het plan door degenen die zichzelf niet kunnen en willen voelen nog steeds op volle kracht uitgerold maar collectief gaan we steeds meer doorzien. Dit komt omdat je een innerlijke begrenzing hebt. Een grens die nooit voorbij jouw harttrilling kan gaan.

Jouw diepste essentie, jouw hartverbinding is de sterkste energie die er maar is. Hoe meer je tegengehouden wordt in jouw eigen pure innerlijke stroming mee te gaan hoe meer jij je klem (laat) zetten tot het punt waar je niet anders meer kan dan letterlijk alles los te laten waardoor hartzeer en die constante verkramping (door jezelf niet te erkennen als prachtig heel mens) verdwijnt en je hart weer meer open gaat staan.

En dan, ontstaat er (creëer je) weer ruimte in jezelf om die oerkracht, van onvoorwaardelijke liefde, vanuit jouw diepste essentie, jouw hartcentrum in elke cel door je heen te laten stromen. Door jezelf de (zelf)liefde te geven die jij jezelf niet meer gaf stel jij je hart weer open voor jezelf. Hierdoor stroomt weer die innerlijke kracht heel voelbaar door je heen en trek jij de grens.

Steeds meer mensen hebben nu het punt bereikt dat er iets dient te veranderen, in zichzelf. Hierdoor verandert de buitenwereld ook. Niet de buitenwereld proberen te veranderen maar hoe jij in het leven staat. De buitenwereld reageert op de energie die jij uitstraalt. Je bent nu op een punt beland dat jij jezelf niet meer laat onderdrukken, klein houden, anderen pleast ten koste van jezelf, over je grenzen laat gaan enz.

Je gaat steeds meer inzien en invoelen dat dit niet door anderen komt maar door te geloven in een beperkt zelfbeeld. Hoeveel gun jij jezelf, kies jij voor jezelf, geef jij je grenzen aan, geloof jij in jezelf, stel jij je nog steeds te afhankelijk op, neem jij echt de verantwoording voor je eigen leven?

Deze innerlijke shift is nu steeds meer collectief gaande en dit verhoogt de trilling op aarde.

Steeds meer worden conditioneringen en programmeringen voelbaar in al je systemen. Als een geloofsovertuiging/een programmering jou schaad dan wordt dit steeds voelbaarder in je hart en lichaam. Als iets jou schaad, doet je hart zeer. Laat dit dan los, het voed je niet. Het laat jouw levensenergie en oneindige creatiekracht niet goed stromen. Het laat jouw prachtige allesomvattende ZIJN alleen maar afleiden van iets wat je niet bent en dit kost je alleen maar energie. Als jij met iets resoneert, dat dezelfde trilling of een hogere trilling heeft dan jij op dat moment, dan bloei je op en wordt jouw energieveld alleen maar groter. Een lagere energie kan jouw energieveld klein houden omdat jij je hiermee identificeert en er dus voor kiest in datzelfde frequentieveld te verblijven.

Wat het meeste energie kost is altijd maar die innerlijk strijd….. met jezelf. Jouw directe omgeving bevestigt en bekrachtigt alleen dat wat jij gelooft over jezelf, hoe jij jezelf ziet en ervaart, dat wat jij uitstraalt. Verander jij de energie in jezelf, hoe jij in het leven staat, hoe jij over jezelf denkt, dan verandert ook jouw (de) buitenwereld.

De lagere energieën die hier nu op aarde zijn proberen jou continue te beïnvloeden, manipuleren met zware en laag frequente energieën, om jouw frequentie laag te houden. Als jij ergens in jezelf, je nog steeds vasthoud aan iets wat jou als heelheidswezen ontkracht, dan kunnen ze nog steeds grip op je hebben.

(Door)zie wat er op aarde gebeurt, door te doorzien wat er in jou gebeurt en zeg nee tegen dat wat niet met jouw innerlijke stroming, met jouw harttrilling resoneert. Leg je focus vervolgens op dat wat jij wel wilt en blijf je eigen tijdlijn in je eigen tempo bewandelen.

Ja, er is continue afleiding en manipulatie maar doordat jij nu bewust gekozen hebt om alles in jezelf (steeds meer) te doorzien en te doorvoelen, te omarmen en vervolgens los te laten, creëert dit ruimte en innerlijke rust. Hierdoor zal je steeds meer afleiding of manipulatie doorhebben en je hier niet meer door laten afleiden.

Dit gebeurt op alle bewustzijnsniveaus en dimensies, ook in je dromen. Ik merk weer sinds een paar dagen heel duidelijk dat er weer meer invoegingen zijn: andere verhaallijnen en beelden dan jij voor ogen hebt die bewust in je droom ingevoegd worden die echt nergens over gaan. Om je af te leiden, zodat je maar niet nog bewuster wordt. Ik herinner mij nog dat ik kort geleden in mijn droom tegen mijzelf zei “dit gaat helemaal nergens over, dit klopt van geen kanten” , waarna ik stopte met meegaan in dat verhaallijn in mijn droom en een ander verhaallijn koos, een andere keuze maakte.

Of als je wakker wordt, dat er zomaar uit het niets zware (laag frequente energie) gevoelens of emoties in je systeem worden ingevoegd zodat, als jij je hier niet bewust van bent jij je hiermee gaat identificeren en denken dat dit van jou is. Waardoor je weer afgeleid wordt door te gaan graven in jezelf waar het mogelijk vandaan komt. Doordat het zo duidelijk, zonder enige aanleiding voelbaar is (je zit op dat moment niet in een innerlijke proces maar voelt jezelf juist goed), is het (vaak) niet van jou. Noem het bewuste afleiding, doordat er in je onderbewuste iets wordt ingevoegd waardoor je energie kan verliezen.

Hoe harder en meer ze dit proberen, zegt alles over onze (collectieve) trilling, deze wordt steeds sterker en is niet meer terug te draaien.

Bewust zijn, van je staat van zijn en hoe je in het leven staat, helpt deze energie vervolgens direct door te laten stromen uit je systeem.

Daarom is het zo belangrijk om steeds eerlijker naar jezelf te zijn, liefdevoller en jezelf vol en ledig te doorvoelen. Weten wat je patronen, je programmeringen en blinde vlekken zijn. Zak steeds dieper in jouw diepste essentie, jouw hartcentrum waardoor je niets meer kan wegstoppen of wegduwen van jezelf en er hierdoor geen geheimen meer zijn voor jezelf. Alleen ruimte, innerlijke rust, innerlijke kracht maar bovenal een onverwoestbaar voelbare verbinding en samensmelting met jouw hartsbewustzijn, de Bron in jezelf.

Je hart, jouw diepste essentie oordeelt niet, je hart verwelkomt jou met alles wat je ervaren hebt en nog gaat ervaren. Je energetische hartcentrum heeft dezelfde trilling als de vonk van de Bron die jij bent. Hier kan jij je weer herinneren dat jij een oneindig multidimensionaal heelheidswezen bent dat voorbij gaat aan alles wat je ooit ervaren hebt.

In verbinding, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (8)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *