Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 23-01-2023

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 23-01-2023

Vrij bewegen in je eigen kwantumveld

We gaan onszelf steeds meer ont-wikkelen van een aards lineair ervarend mens naar een meer parallel ervarend multidimensionaal mens. Dit is onontkoombaar. Je zal worden uitgenodigd om je steeds meer als een vis in het water te gaan voelen. Als Bron zijn in jouw eigen kwantumveld waar alle ervaringen zich bevinden die jij ooit hebt ervaren, lineair, parallel, gisteren, nu, morgen.

Ik ervaar sinds het begin van dit jaar meer ruimtelijkheid in je eigen speelveld, je eigen kwantumveld. Dat je sneller en steeds bewuster, zelf je focus kunt terugbrengen naar je eigen uitlijning, je eigen begin- en eindpunt in jezelf. Meer als observeerder met tijd en ruimte spelend, dit zelf kunt wijzigen en aanpassen in plaats van dat je denkt ergens in vast te zitten. Vroeger kon je geloven dat je geen andere keuze had dan in de aardse psychologie/matrix te blijven hangen, ofwel te geloven dat jij je maar in één verhaallijn, in één werkelijkheid kan bevinden. Dat je geloofde dat je hier zelfs in vastzat als in een continue terugkerende loep, dat er geen mogelijkheden waren maar dat je slechts werd geleefd door de externe wereld om je heen.

Hoe meer innerlijke vrijheid je toestaat in jezelf des temeer jij je kunt bewegen in je eigen ritme maar vooral vrij zult gaan bewegen dwars door alles heen. Je gaat je steeds meer beseffen dat jij degene bent die alles creëert en ervaart, vanuit jezelf.

Een voorbeeldje; ik was pas aan het rennen en vliegen en ervaarde dat ik geleefd werd in dat moment maar werd me tegelijkertijd in deze beleving ook heel bewust dat ik me in deze (overlevings)modus bevond en dat ik dit zelf deed. In dat moment stopte ik abrupt, deed een stap naar achteren en begon vervolgens heel bewust twee hele langzame passen naar voren te lopen. In deze innerlijke shift stapte ik volledig uit deze gehaaste innerlijke beleving en verplaatste ik mijzelf in mijn Bron zijn, mijn onaantastbare kern en voelde ik me direct rustig en uitgelijnd in mijzelf.

Je zal ook steeds sneller inzichten krijgen omdat jouw bewustzijn zich steeds meer verruimd. Dit kan tegenwoordig zo snel gaan dat je een paar inzichten in een week kunt krijgen. Of dat je opeens een paar zeer oude patronen doorbreekt waardoor je letterlijk een andere realiteit ervaart, eentje of meerdere die je nog nooit hebt ervaren.

Dit komt in mijn beleving omdat we onszelf steeds meer ons ontdoen van zware en vastgezette energieën in ons systeem. Het loskoppelen van manipulatie en programmeringen, verhaallijnen en beperkende overtuigingen die ons klein houden. Maar vooral omdat wij steeds meer bewustwording krijgen en onszelf steeds meer gaan erkennen, voelen en gaan leven vanuit ons (energetisch) hartcentrum waar jouw diepste en hoogste trilling aanwezig is, jouw eigen Bron zijn. Ook al is voor jou nog niet duidelijk wat dit is of hoe zich dit gaat ontvouwen.

Dit soort bewustwordingsmomentjes zullen steeds meer gaan plaatsvinden in jezelf, niet buiten jezelf. De externe wereld reageert alleen maar op jouw innerlijke wereld, jouw frequentie. Je zal je steeds meer bewust worden dat jij echt letterlijk de creator bent van jouw leven, van jouw emoties, van verhaallijnen, van jouw beleving.  Dat alles er mag zijn.

Alles is energie en energie wil stromen. Het is tijd om steeds meer als energie te zijn: vrij stromend, meegaan in wat stroomt en los te laten wat niet stroomt, hier niet aan vast te houden. Als je getriggerd wordt en er komt een emotie naar boven, duw het dan niet meer weg. Geef jezelf in dat moment dan de ruimte, om wat zich in jou ontvouwt, wat in jou aanwezig is, om dit er te laten zijn, zonder oordeel.

Om ruimte te geven aan de energie die door je heen wil stromen. Het wil stromen, het enige wat jij daarvoor hoeft te doen, is van deze emotie (deze trigger) die naar boven komt, niet weer een nieuw verhaal te maken maar puur te zijn met de emotie waarna het geleidelijk zal verdwijnen. Het is namelijk niet van jou, het is (vastgezette) energie dat door je heen stroomt maar jij niet toestond dit door je heen te laten stromen. Door deze bewustwording en doorstroming in jezelf zal er gaandeweg een verademing, een verruiming in jou plaatsvinden, in je systeem op alle levels. Hierdoor zal jouw beleving van de buitenwereld ook anders worden. Meer ruimtelijker, vrijer, minder afhankelijkheid en met steeds minder identificatie. De buitenwereld is namelijk een reflectie van jouw innerlijke wereld, jouw innerlijke beleving.

Misschien dat je momenteel het gevoel kan ervaren dat je totaal geen grip meer hebt op je leven. Dat het oude niet meer voor je werkt maar het nieuwe nog niet bestaat. Alsof je letterlijk ergens ronddobbert, zweeft, in een leegte. Het is oké dat jouw huidige werkelijkheid letterlijk uit elkaar valt, want hierdoor creëer je ruimte, ruimte om te zijn met alles wat door je heen wil stromen, ruimte om de verkramping los te laten die een bepaalde realiteit in stand houd die niet meer met jou resoneerde.

Door steeds meer uitgelijnd te zijn in jezelf, meer aanwezig in jezelf dus minder afgeleid, ben jij niet meer de speelbal van het matrixveld maar de bestuurder van het speelveld. Zodra jij hier aan went, in de matrix zijn maar niet van de matrix, zal dit jou stabiliteit, innerlijke kracht en het besef geven dat jij alles kan overschrijven.

Het verschil is nu dat jij niet telkens verstrengeld raakt in een gelaagdheid of bepaalde realiteit maar jij nu als observeerder dwars door verschillende gelaagdheden en belevingen in jezelf kunt bewegen, kunt switchen naar verschillende werkelijkheden.

Je zal steeds meer gaan ervaren dat die ruimtelijkheid en leegte in jezelf jouw creatieveld is. Waar je bewust wordt van je mogelijkheden, dat je altijd de keuze hebt wat je wilt voelen, ervaren, hoe je in het leven wilt gaan staan, in elk moment. Dat jij de ruimtelijkheid bent tussen de verhaallijnen, dat jij steeds meer kan spelen in jouw eigen veld, in jouw eigen kwantumveld. Dat je alles in en om je heen kunt zien, voelen en ervaren maar tegelijkertijd WEET wie jij in jouw diepste essentie bent.

 In verbinding 💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Comments (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *