Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 25-09-2023

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 25-09-2023

Jij als Bron energie

We gaan nu beetje bij beetje steeds meer kristallijne energie belichamen, ofwel je 3d lichaam transformeert langzaamaan naar een meer kristallijne structuur. Hierdoor zullen wij onszelf als mens steeds meer als multidimensionaal gaan ervaren, van binnenuit, en steeds meer van onze spirituele ofwel kosmische vermogens kunnen gaan gebruiken en uitdragen.

Ik ervaarde de afgelopen tijd zoveel vuurenergie in mijn systeem dat, als ik s ’ochtends naar de keuken liep, ik nog niet eens mijn bak koffie had gemaakt en alweer buiten in de tuin stond om stoom af te blazen. Er stroomt zoveel, dat eruit wil, nieuwe creatie, krachtige stromende energie, maar waarom ben ik dan moe. Mijn lichaam zegt nog regelmatig, stop.

Aya, mijn moeder tunede vandaag bij mij in en zag dat mijn lichaam moeite had om alles bij te benen. Je krijgt een enorme boost/opleving van het steeds meer containen van een hogere trilling, wat we allemaal momenteel doorlopen. Hierdoor ga jij steeds meer vanuit je (innerlijke) Bronessentie stromen maar vergeet je soms dat je lichaam niet zo snel gaat. Mijn knieën en enkels hadden het nu flink te verduren, daar haperde de doorstroming soms. Ik merkte het ook omdat ik weer wat vaker mijn kaken op elkaar had, een soort van onder hoogspanning staan dat door je heen stroomt en dit onbewust vasthouden.

Dit was weer een reality check voor mij. Ik mag nog bewuster zijn van mijn lichaam (dat was ik al want er kwam stoom uit mijn oren😝). Maar vooral op zo’n moment, als energie niet goed doorstroomt op bepaalde plekken, of op het moment dat het even wat zwaarder is voor mijn lichaam om te processen, mijn lichaam hier meer in ondersteunen. Ik heb vaker in mijn blogs geschreven over het belang van de uitlijning met je lichaam, jouw vessel hier op aarde maar voel dat dit nu weer even onder de aandacht mag komen.

We komen nu ook steeds vaker en sneller in opschoningsprocessen omdat, wat niet resoneert met jouw diepste essentie, jouw hartcentrum simpelweg niet meer te (ver)dragen is. Je lichaam dient zich regelmatig te releasen van energieën die zich hebben opgestapeld in jouw fysieke lichaam. Emoties en ervaringen die jij gedurende je leven hebt vastgezet in je lichaam.

Je lichaam past zich verder constant aan jouw innerlijke transformaties aan. Aan ander gedrag, ofwel aan een andere stroming in jezelf. Vrijer, letterlijk meer stromend, innerlijk vrij. Omdat jij steeds meer vanuit je Bronessentie, je eigen innerlijke stroming gaat bewegen. Je bent steeds meer, letterlijk alles aan het loslaten wat jou niet dient, wat jou niet voed. Zie het lichamelijk als een soort detox en her-bedrading, een constante uitlijning en uitwisseling van jouw bewustzijnsverruiming met je lichaam.

Hoe vrijer jij je van binnen voelt, hoe vrijer en gezonder je lichaam zal zijn. Echter, zoals eerder benoemd, werkt jouw 3D lichaam veel trager dan de energie die jij bevat, die jij bent, die van binnenuit steeds hoger gaat trillen, op cellulair niveau, dna niveau, tussen jouw atomen,… overal. Neem regelmatig rust als je lichaam hierom vraagt. Schoon jezelf regelmatig op, van binnen en van buiten, je fysieke en jouw energetische lichamen. 

Hoe fijn het ook is om nu steeds sneller inzichten te krijgen en steeds meer bewustzijn te gaan belichamen in deze aardse dimensie, in dit fysieke lichaam; geef je lichaam de tijd om zich aan te passen aan het licht dat jij steeds meer gaat uitdragen. Je zal merken dat je zintuigen ook steeds sterker en meer open gaan staan. 

Word ik dan nog gevoeliger? Ja, maar dit betekent niet dat je je dan meer moet gaan afschermen. Deze gevoeligheid maakt dat je nog meer van de multi-dimensionaliteit in jezelf gebruik gaat maken. Telepathie, communiceren vanuit andere bewustzijns velden in jezelf, communiceren met andere trillingsvelden, het bekrachtigen van je zelfgenezend vermogen,  teleporteren via een meer ongelimiteerde gedachtekracht. Dit zal steeds meer alledaags worden.

Er zullen steeds meer dimensies zichtbaar worden buiten jou omdat jij steeds meer deuren openzet in jezelf. Deze dimensies waren er altijd al, echter het verschil is dat jij je eigen opgelegde kaders en inperkingen (verscheidene bewustzijnskooien/gevangenissen) los laat in jezelf. Niemand of iets houdt jou vast, dit doe je zelf door in deze begrenzing te geloven, hieraan vast te houden.

Oké, ik dwaal af van de kern van mijn verhaal. Je zal steeds meer vanuit nieuwere bewustzijnslagen jezelf gaan uitdragen. Steeds meer vanuit je fysieke lichaam jouw multi-dimensionaliteit waarnemen, ervaren maar vooral uitdragen… vanuit jezelf. Het universum bevind zich in jou. Echter, we dienen het hier en nu te doen, in en vanuit dit lichaam  Koester je lichaam, je avatar en wees je regelmatig bewust van een goede uitlijning/doorstroming  van jezelf als oneindig bewustzijn in je lichaam.

In verbinding💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *