Skip to main content

Je bent erbij!

Fijn dat je mee gaat doen aan de lichtwerk training. Er is een bevestiging naar je onderweg met jouw unieke kijk link.

Niets ontvangen? Check dan even je spam/ongewenst map of neem even contact met ons op!

Wil je direct aan de slag en een diepere verbinding met jezelf ervaren?

Een stevige verbinding met jezelf en Moeder Aarde is van essentieel belang, zeker als je in een transformatieproces zit of als je jezelf verder wilt ontwikkelen. Dit zorgt er namelijk voor dat je gegrond aanwezig bent en je energetisch veld stabiel blijft. Deze prachtige verbinding voedt, verankert en bekrachtigt daarnaast ook jouw spirituele missie.

Laat je daarom helemaal onderdompelen in de energie van Moeder Aarde. Ontvang de opname van twee transformerende geleide energetische sessies, die Ursula onlangs tijdens een webinar heeft gegeven. Tijdens de sessies ga jij je verbinden met Moeder Aarde en hierdoor een nog diepere verankering en verbinding in jezelf ervaren. Een moment voor jezelf om lekker op te laden, te ontspannen en meer aanwezig te zijn in jezelf en het hier en nu.

De bijdrage voor deze magische sessies is nu slechts € 7,00 (i.p.v. € 47,00).

Let op, je ontvangt deze aanbieding omdat je mee gaat doen aan de Lichtwerk training. Klik deze pagina dan ook niet weg, want je zal deze aanbieding nergens terug vinden.

higher-spirit-academy-community-facebook

Ben je al lid van de besloten Facebook groep?

Stel je vragen en deel je ervaringen in de besloten Facebook groep de ‘Higher Spirit Community’. Een fijne plek om samen te komen met gelijkgestemden 😊