Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Gratis Masterclass

Innerlijke Kracht

Ontdek hoe spiritualiteit je kan ondersteunen om in je kracht te komen, juist in deze uitdagende tijd!

higher-spirit-academy-regina-van-eijk

Deze training wordt gegeven door:

Regina van Eijk

Trainer & Grondlegger van de Higher Spirit Academy

“Het is mijn missie om je te laten ervaren wat verbinding voor je kan betekenen. Verbinding met jezelf, maar ook met het Universum en het veld van ongekende mogelijkheden.”

We leven in een uitdagende tijd… de samenleving is zich aan het opsplitsen, families en vriendengroepen die uiteenvallen. Steeds meer angst, onderdrukking en verdeeldheid, allemaal bedoelt om je klein te houden en weg te houden van de herinnering aan wie jij in essentie bent, een multidimensionaal wezen met ongekende mogelijkheden.

Deze bijzondere tijd vraagt van jou om je nu vooral te focussen om in verbinding te zijn, met jezelf en de ander. Vanuit deze verbinding ben je in contact met jouw innerlijke krachtbron. Ga je steeds meer ontdekken wat jouw waarheid is en voelen wat wel en niet meer met jou resoneert. Hierdoor laat jij je niet meer zo makkelijk uit het veld slaan en blijf je steeds meer trouw aan jezelf.

Het is tijd om de leiding over je eigen leven weer terug te claimen. Tijdens deze Master Class ontdek je wat er voor nodig is om weer in contact te komen met jouw innerlijke kracht en leer je hoe spiritualiteit je kan ondersteunen in deze uitdagende tijd.

Er zullen concrete voorbeelden gegeven worden, we gaan oefeningen doen en je krijgt de mogelijkheid om je vragen te stellen. We sluiten de training af met een energetische sessie die je zal ondersteunen om werkelijk in verbinding te komen met jouw innerlijke krachtbron…

An inner journey into the Heart

Praktische informatie

Dit betreft een opname van de Master Class, waardoor je deze kunt bekijken wanneer het jou uit komt.
Let op, de opname blijft slechts tijdelijk beschikbaar.

Nadat je de opname hebt aangevraagd ontvang je een e-mail met daarin de link naar de opname.
Je kunt er dus direct mee aan de slag!

Heb je na je aanmelding geen mail ontvangen?
Check dan even je spam/ongewenst map.
Hier ook geen mail?
Neem dan even contact met ons op via: support@higherspiritacademy.nl

Tijdens deze training

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Zet je stappen om de verbinding met jezelf te herstellen, weet je beter wie je bent, waar je behoeften liggen en wat je wel wilt ervaren in dit leven.

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Ontdek je het belang van positiviteit in het dagelijks leven en zal je ervaren dat negatieve informatie uit de buitenwereld steeds minder effect op je zal hebben.

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Ontdek je hoe de verbinding met jouw innerlijke kracht je spiritueel zal ‘wakker schudden’ en je een enorme boost zal geven in jouw verdere spirituele ontwikkeling.

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Zal je meer afgestemd zijn op je innerlijke kracht, word je minder afgeleid en ervaar je meer rust, harmonie en overzicht in je dagelijks leven. Ook zal je vanuit deze afstemming inzicht en begeleiding ontvangen, waardoor je gemakkelijker je hart kunt volgen en de weg bewandelen die jij als ziel gekozen hebt.

Opname Aanvragen

Disclaimer

Het is helaas niet mogelijk om de energetische sessie aan te vragen als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een ernstig psychisch verleden (schizofrenie of psychose) hebt, omdat de energie waarmee gewerkt wordt een zeer hoge frequentie heeft en daarnaast elektromagnetisch geladen is.

Een energetische sessie is geen vervanging voor een bezoek aan een (huis) arts of een medische behandeling.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de algemene voorwaarden.
Neem gerust contact op als je hierover vragen hebt.