Skip to main content

Priscilla van Rijn

higher-spirit-academy-regina-van-eijk

Priscilla van Rijn

Klantenservice

Als jong meisje kon ik spirits zien en die kwaliteit is nooit weggegaan. Niet dat ik er destijds blij mee was: ik sliep met de lampen aan in huis, want ik was er doodsbang voor en stopte het altijd weg. Dat ging steeds beter.

Een paar jaar geleden, inmiddels hoog en breed volwassen, had ik een eigen bedrijf. Dat liep super, maar ging eigenlijk te goed, waardoor ik mezelf compleet verloor. Ik stortte in en we besloten het bedrijf te verkopen.

De maanden daarna maakte ik met mijzelf een deal: ‘dit wordt mijn jaar’. Ik wilde van mijn angst voor het zien van spirits af. Ik wilde weten hoe ik het ‘aan’ en ‘uit’ kon zetten en besloot een opleiding tot medium te doen.

Vanaf dag één was ik zo enthousiast! Ik heb mijn ‘enge kwaliteit’ omarmd en nu ben ik er ontzettend dankbaar voor. Daarnaast ben ik mij verder gaan verdiepen in spiritualiteit, wet van aantrekking en mediteren, maar ook het coachen van ondernemers. Zo ben ik in contact gekomen met Regina en de Higher Spirit Academy. Ik volgde de healing webinars al een tijdje en toen Regina een vacature online zette voor een virtual assistant, wist ik dat dat mijn rol ging worden. Een ondernemende rol binnen een spiritueel centrum, was alles wat ik wilde. Nu volg ik zelf de opleiding om daarna de nieuwe cursisten te mogen coachen. Mijn verleden en kwaliteiten kan ik dan goed inzetten en ze daarmee sturen, motiveren en coachen.

Wie is Priscilla in het kort?

daadkrachtig, positief vol met humor, enthousiast en energiek, opbouwend en motiverend

Mijn Visie

Wat mij opvalt tijdens het werken voor de Higher Spirit Academy is dat veel mensen aangeven weinig tijd te hebben om de meditaties te doen. Ik zie dit als dat zij geen tijd voor zichzelf hebben en maken. Dat vind ik heel verdrietig. Door mijn burn out heb ik aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het is jezelf op nummer één te zetten. Daar coach ik dan ook graag op.

Als je mij zou kennen, dan zou je weten dat:

  • Ik hou van extreme sporten. Ik heb parachute gesprongen, gebungeejumpt en een canyon swing gedaan. Maar wat ik niet durf is free running, ongezekerd over daken rennen en tegen gebouwen op springen. Daar ligt voor mij écht de grens.

  • Wat veel mensen niet over mij weten is dat ik een grote kast in mijn woonkamer heb, vol met de meest hilarische souvenirs die ik tijdens al mijn reizen over bijna de hele wereld heb verzameld. Ze zijn herkenbaar, lekker fout en daarom zó leuk!

Ik kijk er ontzettend naar uit jou binnenkort te mogen ontmoeten!