Skip to main content

Weekenergie 13-12-2021

Week energie 13-12-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 13-12-2021

Innerlijke stroming

Ik zie het nu zoveel om mij heen gebeuren. We zijn, in mijn beleving, bewustzijn dat door dit fysieke lichaam stroomt. Energie, bewustzijn wil stromen, wil alles ervaren zodat jouw volledige wezen ervaren kan worden. Echter wel zonder oordeel, alles volledig absorberend met je zintuigen maar zonder je hieraan volledig te hechten of volledig mee te gaan identificeren. 

Je emoties, gedachten, gevoelens en fysieke lichaam zijn zintuigen waarmee je een ervaring kunt ervaren hier op aarde. Echter, om ervaringen te doorvoelen en te doorzien, niet om vast te houden. Blokkades ontstaan in mijn beleving omdat je je bent gaan identificeren met ervaringen en dus emoties en gedachten die hiermee gepaard gaan, die jou op enig moment hebben laten doen geloven “slechts” die ervaring te zijn. Hoe meer jij je gaat hechten aan een ervaring, meestal een negatieve ervaring, des te meer kan deze ervaring niet volledig door je heen stromen als zijnde puur een ervaring. Omdat jij jezelf bent gaan zien als deze ervaring neig je steeds meer te vergeten wie je vanuit oorsprong bent. Omdat jij vervolgens niet meer vrij stroomt zal deze, steeds meer compacte, energie in je energieveld steeds meer grip op je gaan krijgen en kan zich op een gegeven moment zelfs gaan vastzetten in je fysieke lichaam als blokkade.

Omdat je op een gegeven moment bent gaan geloven in een beperkt zelfbeeld stroom je niet meer volledig van binnen, zoals een fysiek kanaal dat volledig transparant alles absorbeert en weer loslaat, maar hou jij jezelf vast aan beperkende ervaringen gevuld met bepaalde emoties en gedachten. Ook emoties en gedachten wegduwen is “vasthouden” omdat het niet vrij stroomt (mag stromen) in jezelf zodat het constant terugkomt. Wat bewust of onbewust in je energieveld blijft hangen kan zich manifesteren in patronen (herhaalde gedachten ofwel geloofsovertuigingen die jouw handelen jouw gedrag beïnvloeden), ofwel jou beperken in je bewegingsvrijheid alles te ervaren wat je maar wilt).

Hierdoor ga jij jezelf niet meer als een compleet wezen ervaren die hier is om alles te ervaren maar wordt je meer en meer in een laagfrequente matrix gehouden door met een beperkt zelfbeeld te resoneren dat keer op keer geprojecteerd wordt in dit veld, deze trilling omdat het inmiddels een geloofsovertuiging is geworden in jezelf. Het wordt dan steeds moeilijker om volledig in het leven te staan maar aan de andere kant wordt het ook steeds moeilijker om jezelf als observeerder te (blijven) ervaren die alles ervaart maar niet perse IS.

Omdat jij je bent gaan identificeren met iets (gefragmenteerd, niet vanuit heelheid), ga je creëren vanuit een ander startpunt. Niet meer vanuit het neutrale 0-punt in jezelf, vanuit jouw Broncode waar je innerlijk weet en voelt dat alles een ervaring is OM te ervaren. Creatie, manifestatie vanuit een ander startpunt in jezelf, vanuit een pijnstuk, is creëren vanuit een andere trilling die een tekort, angst, pijn enz uitzend en jij dus weer aantrekt waardoor vanuit deze trilling je telkens hetzelfde “overkomt”. Waarom overkomt mij dit nou altijd….

Daartegenover heb je weer verslavingen, afleidingen om dat wat je in je energieveld en fysieke lichaam vasthoud niet wilt doorvoelen. In mijn beleving is de enige manier om alles weer te laten stromen: alles te doorvoelen zonder oordeel. Hoe kan je heelheid in jezelf ervaren als je delen van jezelf wegduwt, of juist vasthoud zodat andere delen niet gevoeld kunnen worden. Zolang jij je identificeert met een ervaring en niet toestaat om alles te zijn, alles door heel je wezen te laten stromen, zal de trilling in jezelf laag blijven. Waarom het niet fijn voelt zo lang in een lage trilling te blijven, omdat je diep van binnen voelt en weet dat jij een veel hogere trilling bent, die geen oordeel heeft, die compassievol is naar alles in zichzelf, jij die veel meer is dan wat tot nu toe is ervaren, namelijk oneindige creatie. Laat elke ervaring zijn. Laat komen en laat gaan. Jij bent energie, dat wil stromen, je kan ook niet anders dan doorstromen.

Er komt een punt in je leven, voor elke blokkade, dat je niet anders kan dan je over te geven aan deze ervaring en de bijbehorende lading. Verdriet, pijn, vreugde zijn ook ervaringen. Je hebt altijd de keuze om te stromen of niet. Doe je dit niet dan heeft dit wel consequenties. Jij reageert niet op het leven, het leven reageert op jou (jouw energie). Stroom jij van binnen dan stroomt het leven, stroom je niet dan stroomt het leven ook niet. Het is niet dat een ervaring, een herinnering jou ergens in vasthoudt, jij houdt jezelf vast aan een ervaring. Jij houdt je eigen stroming tegen, niet iets buiten je. Leef als je ademhaling. Je ademhaling kan je ook niet vasthouden of laten stoppen. De energie in jezelf ook niet, maar ook niet gedachten, emoties enz.

Als je nergens aan vastzit heb je elke dag de keuze om te ervaren wat je wilt, ongeacht de situatie, ongeacht je verleden. Dan sta je vol-ledig in het leven omdat je vanuit jouw allesomvattendheid leeft, wat jou juist de ruimte geeft om je volledig te verbinden met jezelf, met het leven, vanuit hartverbinding. Je komt dan altijd weer terug naar jouw beginpunt en eindpunt, jouw startpunt, daar waar je ervaart bron te zijn, in jezelf.

Blijf bewegen, blijf stromen, het leven kan zich hierdoor meer en meer voor jou gaan ontvouwen op manieren die jij misschien niet voor mogelijk hebt gehouden. Blijf ademhalen, overal doorheen, blijf stromen, met  onvoorwaardelijke liefde en compassie voor jezelf, zonder oordeel.

 

In verbinding 💕, Ursula

 

 

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *