Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 14-02-2022

Week energie 14-02-2022

Door Ursula Hilgers

De week energie van 14-02-2022

Heen en Weer

De huidige energieën zijn voelbaar maar zijn vooral ondersteunend als jij je regelmatig even bewust in jezelf keert. Tussen het innerlijk heen en weer geslingerd worden.

Aan de ene kant kunnen een hoop dingen heel voorspoedig gaan, in een heerlijke nieuwe afstemming met jezelf en ervaar je mooie nieuwe ervaringen in je leven. Aan de andere kant kan je ook weer uit deze flow getrokken worden door situaties die nog steeds aan jou trekken, waar jij innerlijk nog iets mee dient te doen.

Het gaat dan niet om de situatie of persoon invoelen waar je nog constant in wordt getriggerd, maar om jezelf invoelen op een nog diepere level. Wat is er op een nog diepere laag in jou aanwezig, dat om aandacht vraagt, dat om aandacht roept? De huidige energieën ondersteunen jou om regelmatig even in jezelf te keren, in een ruimte waar je niet afgeleid wordt maar simpelweg kunt zijn. Om even letterlijk uit een situatie te stappen waar je nog steeds zoveel energie aan verliest, waar je heel hard weerstand tegen kan bieden waardoor je steeds weer tegen die muur aanloopt. Waardoor je in een cirkel blijft lopen. Als het invoelen voorbij die frustratie of boosheid op dat moment niet lukt, doe het dan op een later tijdstip. Ga dan naar binnen en ga voelen wat er echt gevoeld wil worden.

Laat alles en iedereen dan los en ga nog meer de verdieping en verbinding aan met jezelf. Daar ligt het antwoord en de oplossing. Het antwoord waarom je je zo gefrustreerd voelt na telkens weer diezelfde trigger te ervaren, waardoor telkens weer boosheid, onmacht naar boven komt. Waarom iets maar niet opgelost kan worden, ligt in het feit dat de oplossing niet buiten je ligt, maar in jezelf. Voorbij de situatie, voorbij de persoon, voorbij de trigger, voorbij de boosheid, voorbij het verdriet en verwarring;…….. is nog een stukje in jezelf aanwezig dat in gesprek wil met jou en gevoeld wil worden, omarmd.

Voel waar nog aandacht aan gegeven mag worden, welk innerlijk stuk in jou. Welk aspect in jou, vaak is het toch weer het innerlijk kind stuk, dat nog steeds vanuit een bepaalde beleving en ervaring niet gehoord en gezien wordt, door jou, niet erkend wordt door jou. Niemand kan jouw innerlijke verdriet en onvrede oplossen, alleen jijzelf. Dit doe je door een nog diepere verbinding met jezelf aan te gaan.

Al deze innerlijke bewegingen, heen en weer geslingerd worden tussen de nieuwe jij ervaren en de oude jij volledig omarmen heeft tijd nodig, zelfliefde voor jouw complete zijn en vooral ook je fysieke lichaam. Je lichaam ondergaat ook allerlei transformaties, je lichaam staat in verbinding met je emoties, gedachten en gevoelsleven. Koester jezelf in deze. Hoeveel nieuwe inzichten je ook hebt verkregen en hoe verfrissend af en toe de nieuwe energie ook was en nog steeds is. Er dient continue een uitlijning plaats te vinden in jou.

Als bewustzijnsverruiming plaatsvind, jij anders in het leven gaat staan, je anders gaat bewegen en hierdoor andere keuzes gaat maken. Zal jij aan de ene kant steeds beter in je vel gaan zitten en jezelf steeds meer gaan uitdragen. Aan de andere kant zal je steeds meer een beperkt zelfbeeld gaan loslaten. Dit heeft een uitwerking op je fysieke en emotionele lichaam. Je lichaam dient zich te releasen van oude patronen, gedrag en ladingen die hier mee gepaard gingen. De oude jij, de jasjes die je uittrekt. De innerlijke blokkades die je zo lang krampachtig hebt vastgehouden en die je nu hebt omarmd in jezelf. Dit alles dient ook ruimte te krijgen om te transformeren, om weer vrij in jou te stromen. Geef jezelf de tijd om aan nieuwe zienswijzen en gevoelens te wennen en je steeds minder te identificeren met oude angst, pijn, boosheid of verdriet. Dit alles komt nu los en zal al bewegend zijn eigen weg vinden door en uit je systeem.

Neem ook hier je ruimte voor. Gun jezelf en je lichaam de tijd om te transformeren, om bepaalde verkrampingen los te laten die je zo lang hebt vastgehouden. Dus highs en lows kunnen hierdoor ervaren worden. Wees geduldig en lief voor jezelf, alles is zich steeds meer aan het uitlijnen in jezelf, steeds meer in afstemming met hoe je nu in het leven staat maar tegelijkertijd ook compassie-vol naar jezelf toe met wat je allemaal in je leven hebt ervaren.

In verbinding💕, Ursula 

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Reacties (12)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *