Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 24-01-2022

Week energie 24-01-2022

Door Ursula Hilgers

De week energie van 24-01-2022

Simpelweg……. zijn

Er stromen weer zeer hoge frequenties naar de aarde maar ook de zwaarte van het collectief door de transformaties en de eigen innerlijke conflicten waar mensen nu doorheen gaan is voelbaar. Dit kan heel voelbaar zijn zowel op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. De hoge frequente energieën en downloads kunnen een effect op je lichaam hebben bijvoorbeeld dat je van de één op de andere seconde opeens heel moe bent, dat je je ogen haast niet kunt openhouden en dat je direct moet gaan liggen om even te slapen.

Het kan ook zijn dat je een gevoel ervaart dat je nergens meer houvast hebt, dat je letterlijk uit elkaar wordt getrokken door allerlei afleidingen en innerlijke blokkades. De energie vraagt je nu om juist naar binnen te keren, in je hartcentrum, in the eye of the storm. De frequenties drukken je letterlijk naar beneden, naar binnen. Op fysiek niveau kan dit ervaren worden als moeheid die langer aanhoudt, druk op je schouders en gehele lichaam, pijnlijke gewrichten, heel licht ademen. Alsof je naar binnen wordt gedrukt. Je lichaam die vooral pijn doet op draagpunten zoals je schouders, nek, polsen, knieën enkels enz. Je lichaam kan afgelopen dagen en nu stram aanvoelen, ……oud, log. Alsof je lichaam aangeeft even op te zijn,…….  Diepe lagen waar oude ladingen zijn opgeslagen, komen nu weer aan de oppervlakte.

Er wordt weer een diepere laag op cellulair niveau, aangeraakt. Dit kan je voelen in je botten, spieren, pezen enz. Ga liefdevol en bewust met je lichaam om. Maar ook met je gedachten en gevoelens. Het is sowieso belangrijk om nu echt aandacht te geven aan jezelf, aan jouw allesomvattendheid. Dit houd niet alleen in op emotioneel of mentaal vlak maar ook je fysieke lichaam. Waar heeft je lichaam behoefte aan, waar heeft je ziel behoefte aan? Zorg goed voor je lichaam. Neem rust als je lichaam hier om vraagt. Ga bewegen als je lichaam hier om vraagt. Stap uit bepaalde (eet)patronen en eet wanneer je echt honger hebt, voed je met voeding waar je lichaam om vraagt, luister naar je lichaam. Je lichaam draagt jou al heel je leven. Het is nu tijd, mocht je dit nog niet bewust doen, om je lichaam te dragen, koester jij je lichaam?

Omdat we zo aan het transformeren zijn kan je lichaam vragen om opschoning, een detox, je ruimte innemen, meer slapen maar ook beweging. Je lichaam staat in verbinding met je emoties en triggers. Zwaarte uit bepaalde bewustzijnsvelden in onszelf die zo diep liggen opgeslagen dat we ze (haast) niet meer kunnen herinneren, komen nu naar boven. Dit kan gepaard gaan met een zwaar gevoel, neerslachtigheid met golven, verdriet. Sta toe, nu het in beweging wil komen, om het er te laten zijn in jezelf. Duw het niet weg maar laat alles stromen.

Wees nog meer de observeerder. Een observeerder die zichzelf volledig voelt en ervaart maar alles kan laten zijn voor wat het is. Collectief gaan zovelen nu door hun schaduwen heen, op alle vlakken; mentaal, emotioneel, fysiek. Waardoor de meest diepliggende patronen en overtuigingen, die niet meer resoneren nu worden getriggerd en uitgespeeld. Echter dit dient niet buiten jezelf te worden uitgespeeld maar te worden………omarmd in jezelf. 

Als je nog steeds probeert een anker buiten jezelf te zoeken, pijn te projecten op anderen, word je nu naar binnen getrokken om stil te zijn, in jezelf. Om ruimte te nemen, om te zijn met jezelf, jezelf te voelen, zelf te ademen maar bovenal……jezelf te omarmen.

Er volgen nu steeds korter op elkaar zoveel transformaties, zoveel verhaallijnen die nu samenkomen, nieuwe inzichten, nieuwe ervaringen dwars door oude belevingen. Het is één grote samensmelting van alles wat je ooit ervaren hebt, nu ervaart en nog gaat ervaren. Nogmaals, wees de observeerder, juist nu in deze uitdagende tijd. Ga in the eye of the storm staan, in jouw centrum. Wees, the eye of the storm. Aanschouw alles in en om je heen maar blijf gecentreerd in jezelf en blijf in je eigen ritme bewegen. Neem actie wanneer jij voelt dat er iets gedaan dient te worden, kies wanneer er gekozen dient te worden, neem rust wanneer jij voelt dat je een pauze dient te nemen. Alles wat buiten jouw ritme en resonantie valt, aanschouw dit maar meer ook niet.  Je zult steeds meer naar binnen worden getrokken om jezelf uit te lijnen, om volledig in afstemming te komen en te zijn, met en in jezelf, ongeacht wat er om je heen gebeurt.

Compassie en zelfliefde mag nu meer en meer gevoeld worden in jezelf. Mag alles er zijn in jezelf, van jezelf? Hoe meer jij toestaat er volledig te mogen zijn, hoe minder jij getriggerd zal worden omdat jij jezelf volledig erkend en liefhebt voor alles wat je bent. Hierdoor mogen anderen er ook zijn, in hun pijn, in hun allesomvattendheid. Vanuit deze uitlijning, volledig verankerd en aanwezig in jezelf, hoef je niks van jezelf weg te geven en hoef je niks te ontvangen,

alleen simpelweg,…….te zijn. 

In verbinding, Ursula

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Reacties (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *