Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Whaaaaah we zijn STAP gecertificeerd – 1000 euro korting 🥳

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Whaaaaah we zijn STAP gecertificeerd – 1000 euro korting 🥳

Whaaaaah het is gewoon gelukt! We zijn vanaf vandaag aangesloten bij STAP, wat staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie. Door dit initiatief van de overheid krijg je 1000 euro korting, wanneer je onze opleidingen via de STAP subsidie aanvraagt.

We zijn echt zoooo blij! In maart van dit jaar besloten we het registratieproces te starten en heel eerlijk, we hadden de hoop al bijna opgegeven, want jeetje wat een administratieve rompslomp. Veel liever steken we onze energie namelijk in het geven van energetische sessies. Maar de aanhouder wint. Yessss! Daar profiteer jij nu van.

Je kunt nu heel voordelig deelnemen aan de opleiding ‘Het Pad naar Innerlijk Meesterschap’. De bijdrage voor de opleiding is normaal gesproken € 1497,00 en met STAP subsidie dus nog maar € 497,00 (of € 44,00 p/mnd).

Hoe fijn zou het zijn als je volledig zelfstandig kunt werken met jouw energetische vermogens of jouw vaardigheden verder verdiept?


Zodat je:
– jezelf kunt helen
– jezelf energetisch kunt opschonen
– jezelf energetisch kunt beschermen
– jouw frequentie kunt verhogen
 en om de mensen om je heen energetisch te kunnen ondersteunen, waar en wanneer dit nodig is. Want we gaan een uitdagende tijd tegemoet…

Vaardigheden die wat ons betreft iedereen zou moeten kunnen toepassen. We hebben namelijk allemaal toegang tot onze energetische vermogens én het is hoog tijd dat we die steeds meer gaan gebruiken. 

Dit leer je (en nog veeel meer 😍) tijdens de opleiding 
Het Pad naar Innerlijk Meesterschap‘. Dit is de meest veelzijdige opleiding die je kunt volgen en is met geen enkele andere spirituele en paranormale opleiding te vergelijken. Tijdens de opleiding train je jouw spirituele vermogens en ga je deze volledig eigen maken.

Daarnaast ontdek je wat je in de weg kan staan om jouw vermogens daadwerkelijk te integreren en ga je aan de slag om deze soms diepgewortelde angsten, overtuigingen en (familie) patronen uit je systeem te verwijderen. Hiervoor leer je specifieke kennis en vaardigheden en ontwikkel je bovenal de juiste mindset om jouw innerlijke kracht en jouw hervonden zelfliefde weer volledig te belichamen en uit te dragen.

Vele cursisten noemen de opleiding ook ‘een cadeau voor jezelf’ doordat je de verbinding met jezelf op een dieper level gaat ervaren en hierdoor steeds meer thuis komt in jezelf. 

Meer informatie over ‘Het Pad naar Innerlijk Meesterschap’ lees je hier:
https://www.higherspiritacademy.nl/meesterschap/

Goed om te weten:

– Meer informatie over het STAP Budget en de voorwaarden lees je hier:
https://www.higherspiritacademy.nl/stap/
– Wil je meedoen aan de opleiding, meld je dan aan voor de opleiding  via deze link (dit betreft een voorlopige aanmelding):
https://www.higherspiritacademy.nl/aanmelden-stap-budget/
– Vervolgens ontvang je een aanmeldbewijs dat je nodig hebt om op maandag 02 januari 2023 het STAP Budget aan te vragen bij het UWV. 
– Krijg je de subsidie toegewezen, dan start de opleiding op maandag 30 januari 2023, een fantastisch begin van het nieuwe jaar 🙌

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Lieve groeten, Regina

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *