Verhoog je Frequentie

“Een aanrader voor iedereen die een positieve impact in zijn/haar leven wil maken.”  ★★★★★

ALLES BESTAAT UIT ENERGIE

Ook je gedachten, gevoelens, emoties en oude pijnen bestaan uit energie, die op een bepaalde frequentie bewegen. Deze beweging, ook wel trilling genoemd, trekt gelijksoortige trillingen aan.

Je bent dus als het ware een magneet (de wet van aantrekkingskracht). Het is daarom ontzettend belangrijk om blokkades die je frequentie laag houden los te gaan laten, zodat jij je kunt focussen op hoge frequenties, zoals liefde ♥

VERHOOG JE FREQUENTIE, VOOR EEN LIEFDEVOL EN GELUKKIG LEVEN ♥

Omdat het verhogen van je frequentie zo ontzettend veel invloed heeft op je dagelijks leven én de kwaliteit van je leven, nodig ik je uit om de komend zeven weken samen met mij aan de slag te gaan met het verhogen van je frequentie.

Inhoud Programma

De komende zeven weken staan volledig in het teken van het verhogen van jouw frequentie en heeft een positief effect op hoe jij jouw dagelijks leven ervaart. Ook draagt het bij aan jouw spirituele ontwikkeling en groei. Wekelijks ontvang je een krachtige energetische sessie. Tussen de sessies door krijg je gemakkelijk toepasbare tips en interessante weetjes om je frequentie verder te verhogen en misschien nog wel belangrijker, om deze ook hoog te houden.

We starten het programma met de opschoning en activatie van de pijnappelklier. Na deze activatie ontvang je iedere week een sessie waarbij gewerkt wordt aan het upgraden van jouw frequentie. Tijdens deze sessies zal er ook gewerkt worden aan het opschonen van het energetisch lichaam en blokkades en zal je frequentie op verschillende niveaus verhoogd worden.

Het verhogen van je frequentie is erg belangrijk, want we leven in een bijzondere tijd van transformatie en ontwaking. Voor iedereen die wel wat ondersteuning bij dit proces kan gebruiken, is dit programma bijzonder waardevol.

Je kunt het programma gewoon thuis in je eigen vertrouwde omgeving ontvangen. Na je aanmelding krijg je toegang tot de besloten Ledensite van Mahatma Healer (of de training word toegevoegd aan je account, als je al lid bent). Wekelijks komt er een volgende module voor je beschikbaar. Deze bevat een energetische sessie en gemakkelijk toepasbare tips om je frequentie verder te verhogen.

PROGRAMMA

Sessie week 1. Een energetische opschoning van jouw 12-lichaamsysteem, zodat je vrij van zware energie aan het programma start. Daarnaast ontvang je een intensieve opschoning en activering van je Pijnappelklier
Sessie week 2. Healing vanuit Moeder aarde & de Bron, zodat je meer vanuit je eigen kracht kunt gaan handelen
Sessie week 3. Healing vanuit het Boeddha bewustzijn, zodat je meer inzicht krijgt in je schaduwkanten. Daarnaast ontvang je ook een activatie van de voetchakra’s voor een betere gronding
Sessie week 4. Verkrijg een dieper inzicht in jouw blokkades en transformeer deze blokkades met een krachtige Gold Healing en Holy Trinity Blessing
Sessie week 5. Je ontvangt een intensieve DNA upgrade, dat jouw frequentie een enorme boost zal geven
Sessie week 6. Healing met Pleiadisch licht om je frequentie op cel niveau verder te verhogen
Sessie week 7. Healing vanuit Christus bewustzijn met de coderingen van onvoorwaardelijke liefde, zodat je gemakkelijker naar deze prachtige staat van zijn kunt terugkeren én blijven ♥

ONDERWERPEN DIE O.A. AAN BOD ZULLEN KOMEN:

– Hoe bescherm ik mezelf tegen zware energieën van mensen die mijn frequentie omlaag brengen
– Hoe ga ik om met mensen die mijn frequentie omlaag brengen (ook uit je directe omgeving)
– Hoe ontdek ik mijn schaduwkanten en transformeer ik deze
– Hoe ontdek ik mijn authentieke zelf
– Met welke ‘brandstof’ kan ik mezelf gedurende de dag opladen
– Energiek ochtendritueel (ook als je geen tijd hebt ;-))
– Verspreid je liefde, incl. ondersteunende meditatie

Je kunt het programma in je eigen tempo doorlopen, want je behoudt vier maanden (16 weken) toegang.

Je kunt de sessies dus ook gerust nog een keer herhalen als je daar de behoefte voor voelt, om zo het best mogelijke resultaat uit het programma te behalen!

Negativiteit kan alleen van invloed op je zijn als je op dezelfde frequentie zit…

WAT KAN DIT ENERGETISCHE PROGRAMMA JE BRENGEN

Gedurende een periode van zeven weken ben je bewust bezig met het verhogen van je frequentie.
Dit draagt bij aan:

✔ Geeft je persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling een boost
✔ Versterking van je intuïtie, sterkere en diepere verbinding met je hoger zelf
✔ Meer in je eigen kracht en meer zelfvertrouwen
✔ Los komen van belemmerende overtuigingen en negatieve situaties en zorgen dat deze in de toekomst minder grip op je krijgen
✔ Bewustere stappen zetten richting een leven vol liefde en innerlijke blizz ❤

Ben jij er klaar voor om je frequentie te verhogen?

Ervaringen eerdere deelnemers:

Anita
Anita
'WAT EEN KRACHTIG EN MOOI PROGRAMMA’
Lees verder
Hoi lieve lieve Regina, Wat een krachtig, mooi programma is dit!! Waarom ik juist déze twee woorden gebruik? Héél eenvoudig, het heeft me zoveel kracht gegeven om terug mooie dingen in mijn leven te brengen én waar te maken. Na elke sessie merkte ik duidelijk een verhoging van mijn energie, ik ben je ontzettend dankbaar hiervoor. Ik kijk uit naar het volgende wat je mij gaat bijbrengen!
Gerda
‘VEEL LOSGELATEN'
Lees verder
In het begin is er best veel losgelaten. Ook kreeg ik te zien hoe ik door zelf in het licht te blijven, dit uitstraal naar de mensen om mij heen, waardoor ook zij geraakt worden en vanuit hun duister in het licht stappen. Het was prachtig om te zien. Het was echt een cadeau aan mijzelf. Dankjewel voor dit moois!

Lieve warme groet. Gerda
Paula
Paula
‘BIJ MIJN EIGEN ESSENTIE GEKOMEN’
Lees verder
Ja, er is bij mij echt wat verandert. Ik kan alleen niet beschrijven wat. Ik ben veel meer bij mijn eigen essentie gekomen. Ik voel nu veel meer liefde en er is rust gekomen.

Dank je wel, Liefs Paula
Lindsey
Lindsey
‘ELKE WEEK MERK IK DAT ER IETS BIJZONDERS GEBEURD'
Lees verder
Voor mij was het een bijzondere ervaring! De eerste x dat ik aan zo iets mee deed. Ik vond de tintelingen bijzonder om mee te maken tijden de sessie. En elke week merk ik dat er iets bijzonders gebeurt in mijn lichaam als ik weer een sessie had gevolg de dagen erna.

Praktische informatie

Verhoog je Frequentie

Het complete programma
297,00
  • Wekelijks toegang tot een nieuwe diepgaande en transformerende energetische sessies, 7 in totaal.
  • Toegang tot de online omgeving waar je wekelijks twee tips en/of oefeningen ontvangt, om je te ondersteunen in het verhogen van jouw frequentie.
  • Toegang tot de meditatie van onvoorwaardelijke liefde, om jouw dag te creëren zoals jij het wilt.
  • Na je aanmelding kun je direct aan de slag. Je behoudt 16 weken toegang tot alle sessies en content, zodat je het programma in je eigen tempo kunt doorlopen of sessies kunt herhalen ♥
  • Ben je lid van het Healing Membership? Dan ontvang je 25% korting op het programma (m.u.v. de VIP). De kortingscode vind je terug in de online omgeving van het Membership.
Populair

Verhoog je Frequentie VIP

Inclusief persoonlijke begeleiding
549,00
  • Alles uit het Verhoog je Frequentie programma, plus de volgende extra’s:
  • Je ontvangt 3 één op één coaching sessies met mij persoonlijk (t.w.v. € 225,00). Tijdens deze sessies gaan we dieper in op hetgeen je weerhoudt om je frequentie te verhogen en ontvang je tips en tools die aansluiten op jouw persoonlijke situatie, voor een nog diepgaandere transformatie.
  • De mogelijkheid om tijdens het programma persoonlijke vragen te stellen per e-mail.
  • Er zijn maximaal 10 VIP plekken beschikbaar.

Let op! Nadat je de betaling hebt voldaan wordt je automatisch doorverwezen naar een registratiepagina, om je aanmelding te voltooien. Sluit de pagina/website dus niet af na je betaling.

Fred
Fred
‘MINDER VANUIT EGO, MEER VANUIT LIEFDE’
Lees verder
Het programma verhoog je frequentie heeft mij heel veel inzichten gebracht. Ik heb geleerd minder vanuit het ego de denken maar meer vanuit liefde. Heb beter leren erkennen en herkennen dat het leven je toont wat je nodig hebt en dat is niet altijd wat het ego had bedacht.
Tecla
‘ANGST IS VERDWENEN'
Lees verder
Ik heb veel ervaren en gister voor dat ik de healing deed had ik zo.n geweldig gevoel van onvoorwaardelijke liefde over me. Kan het niet goed beschrijven dus toen ik vandaag las waar het over ging klopte alles heel goed voor me. De weken ervoor was ik steeds angstig maar dit is nu verdwenen. Heel veel dank en heel veel liefde voor jou. Lichtgroet, Tecla Heb beter leren erkennen en herkennen dat het leven je toont wat je nodig hebt en dat is niet altijd wat het ego had bedacht.
Heidi
‘MIJN TRILLINGSFREQUENTIE IS ZEKER VERHOOGD’
Lees verder
Ik mis het nu al…. Wat het effect van de pijnappelklieractivatie ook voor mij moge zijn is nog niet helemaal duidelijk…dat voel ik het minste….maar ik ga er van uit dat dat ook nog kan komen. Ik voel me in ieder geval korter bij mezelf staan nu…en mijn trillingsfrequentie is zeker verhoogd.

Lieve Regina, om maar te zeggen dat ik enorm dankbaar ben dat je op deze manier op mijn pad bent gekomen. De liefde stroomt…. DANK JE WEL! Heb beter leren erkennen en herkennen dat het leven je toont wat je nodig hebt en dat is niet altijd wat het ego had bedacht.
Naziema
‘INDRUKWEKKENDE SESSIES'
Lees verder
Lieve Regina, dank voor je vertrouwen en indrukwekkende vip pijnappelklier sessies. Heb echt een hele bijzondere week ervaren met de sessies. Hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Naziema

Disclaimer:
Tijdens de sessies werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychoses), is het helaas ook niet mogelijk om aan dit programma deel te nemen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.