Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Week energie 01-03-2021

Week energie 01-03-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 01-03-2021

Afgelopen week was een hele intense week, and still ongoing. Alsof je in een cocon werd teruggeduwd, terug naar je basis. Omdat er momenteel z’n intense moeheid te ervaren is, zuivering gaande is in jezelf waardoor je niet anders dan in jezelf aanwezig kan zijn, is alles nu extra voelbaar en zichtbaar, in jezelf. 

Alsof alle aangeleerde geloofsovertuigingen, vanaf het moment dat je hier op aarde kwam tot nu, de meest diepliggende opgelegde identiteiten en labels met de daarbij behorende gevoelservaringen die nu niet meer met jou resoneren, afgelopen periode de revue kwamen passeren. Hierdoor wordt nog eens extra helder waar jij je nog steeds aan vasthoud/mee identificeert en ga je steeds meer ervaren wat het is dat jou juist beperkt in plaats van laat opbloeien. 

Aanwezige onderdrukking, nog aanwezige beperkingen in jezelf, het vasthouden aan bepaalde geloofsovertuigingen en begrenzingen die jezelf ooit gecreëerd hebt en als jouw huidige werkelijkheid bent gaan zien. Waarom voelt dit zo zwaar, omdat het niet in resonantie is met wie jij in essentie bent. Dit stroomt niet in jezelf of op een onnatuurlijke wijze. Het is nog nooit zo duidelijk (voelbaar) geweest als nu. Dit alles geeft wel mogelijkheden tot vele inzichten. Je ontkoppelt je als het ware steeds meer van een matrix, een (beperkt) bewustzijnsveld en gevoelsbeleving in jezelf, waarvan jij dacht dat je hier in vast zat. Hierdoor zal jij je steeds vrijer gaan voelen, steeds meer thuis gaan voelen in jezelf, in je lichaam, in je vaste vorm. Hoe meer jij van jezelf belichaamt, steeds hogere frequenties verankert in jezelf, des te krachtiger en vrijer jij je van binnen voelt, stroomt om de hemel op aarde te creëren. 

Je bent hier om te creëren, om jezelf te ervaren, te verbinden. Je hebt al zoveel gecreëerd en gedragen, maar wie bepaalt hier dat jij je keer op keer met hetzelfde moet blijven voeden, dit moet dragen en uitdragen?  Je bent zo vrij als je denkt te zijn. Je mag je zo volledig of onvolledig voelen en ervaren als je wilt, die keuze vrijheid heb je. Je bent de creator van je eigen werkelijkheid. Je hebt de vrije keuze om jezelf zowel in lage energieën/frequenties te bevinden waar je ervaart beperkt te zijn om hiermee te blijven resoneren, of als een vlinder je altijd en overal vrij te bewegen. De keuze is aan jou.

Steeds meer zal jij je realiseren, voelen, dat alles bewustzijn is, een energieveld. Hier op aarde ben je aanwezig in vaste vorm, om energie/creatie vorm te geven. Waar jij je mee voed wordt gedragen in jezelf, waar een heel collectief  zich mee voedt, krijgt draagvlak. Wat wil jij ervaren, ga dit uitdragen, draagvlak voor creëren. Wat jou niet voed, laat deze focus los. Hierdoor zal het veld dat bijvoorbeeld angst en controle vasthoud in elkaar klappen omdat het niet meer gevoed wordt, hier simpelweg geen draagvlak meer voor is. Wat er dan overblijft is een lege vorm, compacte energie dat steeds meer zijn vorm verliest. 

Zuivere kristallen en diamantenenergie, Bronenergie, stroomt nu mijn fysieke en energetisch veld binnen. Deze energie voelt diep van binnen, zo bekend, stroomt zo natuurlijk, zo puur en liefdevol. De huidige energie laat je weer bewust worden, voelen en ervaren wie jij in essentie bent, dat je vrij bent, altijd al bent geweest. Je bent hier om alles te kunnen ervaren op manieren die je nog niet eerder voor mogelijk hebt gehouden. Bewustzijn is energie, wat in essentie puur en vrij is en nooit zal kunnen en willen ophouden met stromen en groeien. Deze pure allesomvattende, maar tevens volledig vrije liefdevolle energie ben jij. Voel het in elke cel van je lichaam. 

De huidige energie vraagt jou weer volledig vrij te stromen en vorm te geven aan dat wat jou draagt, wat jou volop doet stromen van binnenuit, vanuit jouw hartfrequentie. Wat doet jou opbloeien, groeien, verbinden? Laat dit innerlijke krachtenveld, dit vrije bewustzijnsveld zich weer meer en meer in jou stromen en zich vanuit jou verder uitbreiden. Hierdoor zal beperking worden omgezet in verruiming, in jezelf en daarbuiten.

❤ Ursula Hilgers

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram


    Fred
    March 3, 2021

    zeer herkenbaar Ik had al het gevoel eerder vandaag om meer lucht, meer ruimte in mijn beleven te creëren .Nu begrijp ik dat dit betekend dat je het oude los laat zodat het nieuwe kan komen

    Reply

Laat een reactie achter

Logged in as Lisa Bouw. Log out »

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *