Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Week energie 14-06-2021

Week energie 14-06-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 14-06-2021

De huidige energieën ervaar ik als grote golven die door mij heen gaan. Blauwe energie die al golvend over en door mij heen stromen. Ik voel direct een diep verdriet naar boven komen. De huidige energieën triggeren maar tegelijkertijd ondersteunen jou in het toestaan om alles in jezelf te laten (door)stromen, om alles er te mogen laten zijn. Om niet meer vast te houden aan waar jij je ooit aan vast gehouden hebt. Deze prachtige blauwe golvende energie laat je ervaren, maakt het je gemakkelijker om te….. zijn. Om alles in en om je heen letterlijk even los te laten. Er komen tranen op, die er mogen zijn. Een brok in mijn keel. Als ik mijn aandacht hier op richt en deze lading er bewust laat zijn, erken, laat de energie mij vervolgens zien dat ook dit weer mag stromen in mijzelf.

Ik laat de energie heel bewust door mij heen stromen. Het voelt nu, gevoelsmatig, alsof alle tijdlijnen door mij heen stromen, voorbij komen. Niet af en toe stilstaand als een gedachte maar continue als een doorstroming, om ervoor te zorgen dat ik alles mag zien, alles mag en kan ervaren zonder dat ik mijzelf weer ergens aan vasthaak of mee identificeer. Gevoelens van verdriet en soms emotie, een ontlading. Hier hoeft ook niks geanalyseerd te worden of compleet ingevoeld.

Er wordt gevraagd om alles in jezelf te accepteren, dat alles aanwezig mag zijn, zonder oordeel, zonder identificatie. Hierdoor zal je steeds meer je diepste essentie weer gaan aanraken. In deze diepe essentie zal het antwoord gevoeld worden waar je naar op zoek was. Namelijk het gevoel dat jij allesomvattend bent, dat alles in jou er mag zijn, no matter what.

Ik voel nu ook mijn onderbuik. Op alle niveaus wordt er nu zoveel losgelaten, wil er nu stromen. Het is aan jou om jezelf hier wel toestemming voor te geven. Om jezelf letterlijk open te breken zodat je vervolgens weer volledig kunt terugvallen in jezelf,…….als eb en vloed. 

Dat er in alle ervaringen die je hebt meegemaakt van beperking tot in overgave gaan. Van opgeven tot het uiterste gaan, om toch in dit alles, in dit grotere geheel een gevoel van THUIS te ervaren, in jezelf. Een eind- en startpunt, daar waar simpelweg alles samenkomt, in jezelf. Een punt om tot rust te komen, om even uit alle verhalen te stappen. Om even volledig onthecht te zijn van alles wat is (ervaren).

Nu is de tijd, de energie maar bovenal het bewustzijn om toe te laten dat jij alles bent wat ervaren is maar gelijktijdig losstaat van dit alles. Met andere woorden ; dat jij  jouw bronbewustzijn, jouw innerlijke vrijheid weer toelaat, erkend. Innerlijke vrijheid mag nu weer ervaren worden, in jezelf. Wat er ook uitgespeeld wordt momenteel. Jij bepaalt nog steeds, dit heb je altijd al gedaan maar nu nog krachtiger, wat jij wilt ervaren, hoe jij iets wilt ervaren. Ook al lijkt het vooral nu soms uitzichtloos of zo ingekaderd, buiten jou. Jij hebt het in je om een werkelijkheid te overschrijven naar een waarheid die in jou aanwezig is, vanuit jouw hoogste trilling, frequentie.

Er wordt je liefdevol gevraagd jezelf volledig te erkennen voor het mooie wezen dat je bent. Voor wat je bent geweest, nu bent en nog gaat zijn, want je bent oneindig bewustzijn. Ondersteund door een oneindige stroom van onvoorwaardelijke liefde die altijd door je heen stroomt en altijd voelbaar is bewust of onbewust, zodra jij je weer openstelt hiervoor en toelaat te ervaren in jezelf. Blijf niet in het verleden hangen echter ook niet in een toekomst die nog niet gecreëerd is. Wees aanwezig waar je nu bent want jij bent het middelpunt, begin en eindpunt van waaruit jij alles ervaart. Je stroomt altijd, de vraag is meer welke beleving jij verkiest tijdens dit oneindig stromen.

We komen nu op een punt aan waar jij steeds bewuster wordt dat jij het voorbeeld bent die jij wilt zijn. Dat jij het creatievermogen hebt en bent, die ervaart wat en hoe jij iets wilt ervaren en niet iets wat buiten jou ligt. Dat jij jezelf steeds meer gaat en wilt uitdragen voor wie jij bent en niet door de buitenwereld laat bepalen hoe jij moet zijn of moet denken. Eindtijden naderen nu of zijn aflopende. Vanaf nu bepaal jij zelf wat er gebeurt, volledig vanuit jezelf, met jezelf als initiator. Vanaf nu zullen er steeds meer ervaringen gecreëerd worden die nog niet eerder zijn ervaren. Waarom? Omdat alles er mag zijn in jezelf, niks meer moet of hoeft. Omdat jij steeds meer die innerlijke vrijheid in jezelf gaat erkennen en durft te gaan uitdragen.

Wat voor gevoel, herinnering er nu vooral in elke cel doordringt is, dat je steeds minder de behoefte zult hebben en voelen jezelf nog te moeten identificeren in een bepaald verhaal over jezelf. Je zal steeds meer gaan invoelen dat een ervaring een beleving is maar losstaat van jouw ware kern, want jouw ware kern is allesomvattend maar vooral oneindig. 

Waarom jezelf vastzetten in een ervaring of beleving terwijl je oneindig bewustzijn bent. Wees alles maar tegelijkertijd ook niets,…..allesomvattend. Dit laat jou weer die innerlijke vrijheid ervaren om nieuwe ervaringen te creëren. Hierdoor kijk je door de begrenzing van een ervaring heen, het vastzitten met jouw focus in één ervaring. Een onprettig gevoel van gevangen zitten die echter ter plekke vervaagt zodra jij voor jezelf beslist, ervoor kiest dat er geen begrenzing is.

Hierdoor zal je steeds meer ruimte in jezelf creëren, en letterlijk gaan ervaren dat jij, dat bewustzijn grenzeloos is. Dat alles mag maar niks hoeft, van jezelf. Dat je oneindig mag en kan creëren, maar bovenal ook gewoon mag zijn, echter vanaf nu zonder het gevoel  vast te zitten of niet te stromen.   

In verbinding💕, Ursula Hilgers

 

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Comments (8)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *