Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 06-11-2023

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 06-11-2023

Als een kosmische in- en uitademing

Ik werd midden in de nacht wakker en merkte dat mijn hoofd druk was en voelde veel energie door mij heen stromen maar na een paar seconden zakte ik wat dieper in mijzelf weg en werd alles rustig en voelde ik mij kalm en gekoesterd in mijzelf. Een verschil met afgelopen maanden toen ik soms echt mijn best moest doen om zware energieën bij en in mijzelf te verwijderen. Nu voelt het alsof ik steeds makkelijker in de energie van mijn Bronessentie kan zijn en blijven, mijn natuurlijke staat van zijn.

Na een turbulente en stormachtige periode en een zeer voelbare storm als climax, is er in mijn beleving een stilte ingetreden, ik ervaar het als een verdieping, in mijzelf. De energieën blijven als kristallijne energie door ons heen stromen en de innerlijke transformaties blijven doorgaan tot in je botten en cellulair niveau. Vooral voelbaar als je nog niet alles in jezelf wilt aankijken of durft te doorvoelen, volledig vrij durft te zijn. Jezelf nog niet volledig durft te omarmen.

Maar wat een doorbraken zijn er afgelopen periode geweest. Wat een kettingen, koorden en patronen zijn er nu collectief doorbroken die generatie op generatie zijn doorgegeven. Je weet dit, je voelt dit diep van binnen, je ervaart deze verschuiving wat kan aanvoelen als meer ruimte in jezelf, meer ver-licht-ing. Je leven kan op sommige vlakken letterlijk 180 graden gedraaid zijn en je ervaart mogelijk meer innerlijke vrijheid en tegelijkertijd juist meer verbondenheid maar nu zonder ladingen of een gevoel van beklemdheid.

Maar vergeet niet tussendoor bewust adem te halen. Vergeet niet tussendoor ruimte te maken om even bij te komen, jezelf te koesteren, jezelf zachtheid en compassie te geven, alleen of met anderen. Want wat heb je veel gedragen en wat heb je veel doorvoeld voor vele voorouderlijnen die toen de kans of de kracht (nog) niet hadden om zichzelf te bevrijden van beperkende programmeringen en patronen. Jij die hier en nu innerlijke kracht en zelfliefde durft te laten stromen, in overgave, zonder oordeel. Om steeds meer invoegingen en beperkingen vrij te laten, te doorbreken en te transformeren, die jij en velen in je familielijn hebben gedragen, zich mee hebben geïdentificeerd.

Vergeet jezelf niet in dit alles en wees even een moment in de stilte van jouw prachtige aanwezigheid. Hoe dieper je in de stilte van jouw aanwezigheid zakt hoe meer je de hartsverbinding ervaart in en met jezelf en anderen die vanuit hartsverbinding met jou zijn verbonden, vanuit alle dimensies, aards, galactisch, kosmisch.

Sinds twee dagen stroomt er ook een subtiele zachte milde energie door ons heen. Een energie die mij doet vertragen, een energie die mijn hart ondersteunt zich nog meer te openen, vanuit onvoorwaardelijkheid. Een energie die mij even doet rusten en ontspannen en mij doet herinneren aan mijn Bronessentie:  waar deze energie vandaan komt. Een energie die mij omarmt, door mij heen stroomt en fluistert dat alles oké is. Hierdoor zak ik nog meer in mijzelf en voel ik mij lichter, meer verankerd in mijzelf. Deze verlichting komt niet van buitenaf maar vanuit mijn hart.

Onze trilling verhoogt zich meer en meer. Door je steeds bewuster te worden van jezelf, je energie, wat jij nog vasthoud in je energetisch veld, waar jij je nog mee identificeert, hoe jij in het leven staat, hoe jij je beweegt.

Hoe meer jij jezelf erkent voor het prachtige mens dat je bent en jezelf steeds meer omarmt, zal je steeds meer je eigen puurheid gaan ervaren, dwars door alle illusies en opgelegde geloofsovertuigingen heen. Hierdoor zal jij steeds minder vanuit angst, maar steeds meer  vanuit jouw hartstrilling gaan bewegen, gaan verbinden. Je zal steeds meer worden gedreven door een innerlijke kracht die bestaat uit een onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en jouw omgeving.  Deze verbinding en innerlijke afstemming versterkt het pad dat jij wilt bewandelen, steeds meer vanuit hoe jij dit wilt bewandelen en op het juiste moment. Steeds meer vanuit innerlijke impulsen, steeds minder afhankelijk van anderen of hoe zij willen dat jij je aanpast aan hun agenda en behoeften.

Je zal geen behoefte meer voelen jezelf en anderen te spiegelen. Om elkaar te triggeren vanuit pijnstukken, vanuit beperktheid. Maar jezelf en anderen volledig kunnen laten zijn voor wie ze zijn. Vanuit heelheid, vanuit jouw perfecte imperfectie elkaar ont-moeten en elkaar de ruimte geven er volledig te mogen zijn, vanuit ieder zijn authentieke zelf en eigen energie.   

Je zal steeds meer gaan doen waar je hart sneller van gaat stromen en het mooie is dat dit steeds meer vanuit spontane ideeën en impulsen komen, jouw innerlijke stroming die nergens aan gebonden, zich nergens aan vasthoud. De vraag is, durf jij hierin mee te gaan of laat jij je nog (steeds) tegenhouden door oude patronen, situaties of verwachtingen van anderen. Hoe meer jij meegaat met jouw innerlijke stroming en in wat er zich ontvouwt in het hier en nu hoe meer je ondersteunt wordt in hetgeen jij graag wilt, zonder voorwaarde, moeiteloos.   

Maar voor nu vraagt de huidige energie je, tussen al jouw versnelde transformaties door, want dit gaat vele malen sneller dan alle voorgaande jaren, om regelmatig te vertragen en jezelf de ruimte te geven om die steeds meer groeiende zachtheid en compassie in jezelf bewuster te voelen, toe te staan in elke cel van je wezen en hierin aanwezig te zijn. In het centrum van jouw Bron Zijn. Steeds meer verankert in jezelf, als een oerboom met haar wortels verankert in prachtige moeder aarde met een steeds feller schijnende Bronenergie in jezelf, als een kosmische in- en uitademing.

In verbinding 💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (4)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *