Skip to main content

Weekenergie 13-02-2023

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 13-02-2023

Welk verhaal verkies jij?

Afgelopen dagen en nu kan je regelmatig weer onder hoogspanning staan. Moe, pijn in je kaken, duizelig, warm of koud, hoofdpijn (uitlijning en herbedrading van je hersenen). Last van je maag en buik. Moodwisselingen van chaotisch en uit balans tot een moment van gelukzaligheid en sereniteit in jezelf. Blijf rustig ademhalen, de hoog frequente energieën blijven jouw systeem 24/7 purgen en ondersteunen om ruimte te maken en steeds meer vanuit jouw pure hartsfrequentie te gaan leven. Dit vraagt een steeds diepere connectie met jezelf en je wordt ook continue uitgedaagd uit oude verhaallijnen en gedachtes te stappen, om steeds bewuster te worden van je eigen innerlijke kracht, creatievermogen en jouw capaciteiten als multidimensionaal prachtig mens.

Het belang van het aanwezig zijn in het hier en nu en je bewust te zijn van je krachtige creatievermogen, middels je gedachten, emoties en verhalen in je hoofd is afgelopen tijd flink aanwezig geweest. Om jou bewuster te maken je niet teveel te laten afleiden, om gefocust en gecentreerd te zijn, in jezelf.

Momenteel vliegen de verhaallijnen je om de oren. Verhalen die je als gevolg van een trigger weer naar boven haalt en hier gelijk weer in zit, alleen is dit echt zo ? Zit je hier in vast of kan je er zo uitstappen?  Verhalen die naar boven komen omdat je twijfel, onzekerheid of angst ervaart. In het nu moment heb je de keuze om te kiezen in welk verhaal jij jezelf wilt plaatsen, wat je wilt gaan ervaren. Je zit niet vast in een beleving, je hebt elke seconde de keuze wat jij wilt ervaren als jouw werkelijkheid, als jouw beleving.

Zodra jij je focus in het nu moment terugplaatst en even uit alle verhalen stapt die je kunt bewandelen in je hoofd, dan zal je merken dat het “slechts” een verhaal is die jij jezelf aanpraat, die jij kiest te geloven. Maar weet dat, zodra jij je hier bewust van bent, jij zelf weer achter het stuur kan gaan plaatsnemen en ter plekke kan switchen naar een andere gedachte/verhaallijn, een andere beleving.

Je maakt dan gelijk een innerlijke shift, van je leven laten “lijden” naar je eigen leven weer gaan “leiden”.  

Laat je niet verleiden of leiden door aannames of angst maar bepaal zelf vanuit het nu moment bewust wat je wel wilt ervaren, hoe je iets wilt beleven. Dit bepaal jij namelijk zelf. Je zit trouwens altijd achter het stuur van je eigen leven, alleen ben je hier niet altijd van bewust. Elk verhaallijn die jij voor jezelf creëert, waar jij in meegaat, kies je zelf.  

Een beleving is een gedachte, een verhaal waar jij je focus op legt in dat moment. Gedachtes komen en gaan, hier zit je niet aan vast, het is energie. Een geloofsovertuiging is ook een gedachte die jij verkiest te geloven in dat moment. Dit betekent dat jij in elke moment je focus op iets anders kunt richten en hier in mee kunt gaan. Zo sterk ben jij. Stel jezelf vooral de vraag, waarom hou ik mij aan deze innerlijke beleving vast, dient mij dit?

Jij schrijft je eigen verhalen, jij creëert je eigen leven door te bepalen hoe jij in het leven wilt staan, hoe jij iets wilt ervaren.

Wees je dus bewust waar jij je in mee laat gaan. Stop jezelf even en neem je ruimte in, stel jezelf dan de vraag of het verhaal dat je nu in je hoofd hebt of dit in dit huidige moment echt jouw waarheid is of dat dit verhaal is gevormd/gebaseerd op aannames, een beperkende gedachte, een gewoonte of bijvoorbeeld uit angst. Voed en bekrachtigt dit verhaal, deze gedachtes mij of ontkracht dit mij juist? Voed het jou niet, laat het verhaal dan los en bepaal zelf een nieuw verhaal. Gedachtes, een verhaal dat wel  stroomt in jou in plaats van jou in een verkramping te houden. Wat je uitzend trek je aan, niet wat je graag zou willen, maar jouw trilling. De emotie die hiermee gepaard gaat. Dat wat de gedachte, het verhaal bij elkaar houdt.

Er bestaat niet zoiets als puur toeval, pech of synchroniciteit. Het is de trilling waar jij je in dat moment in begeeft, waar jij in meegaat. Welk verhaal, welke gedachten stromen in jou en welke niet.  Welk verhaal kies jij?

Er gebeurt veel, je zal gevraagd steeds meer uit je comfortzone te treden, daar waar geen handleiding is en het makkelijk is snel in angst te schieten. Maar deze angst is gebaseerd op iets uit het verleden, een ervaring/herinnering. Dit is de enige houvast/referentiekader die jouw angst heeft en kan hebben. Zit even samen met je angst, geef het ruimte. Stel je angst dan gerust, neem het bij de hand en maak samen een nieuw mooi verhaal.

In verbinding 💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *