Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 15-05-2023

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 15-05-2023

Next Level

Afgelopen dagen was er weer een collectieve doorbraak te voelen. Nieuwe, nee.., hervonden oerverbindingen in jezelf, waardoor je weer recht achter het stuur zit, steeds meer verankerd en innerlijk stromend vanuit een diep innerlijk weten en voelen. Steeds meer je oorspronkelijke blauwdruk, jouw pad bewandelend, vanuit innerlijke kracht en vertrouwen in jezelf. Hierdoor zal je steeds meer gaan leven zoals jij dit wenst, vanuit jouw authentieke zelf met steeds meer daadkracht en sturend vanuit je hartcentrum. 

Nog meer beperkende programmeringen loslatend, steeds minder aantrekkend wat anderen wel niet van jou vinden. De wayshowers, de lichtwerkers, de pioniers en bewustzijnswerkers zullen een flinke innerlijke shift in zichzelf ervaren hebben. Ervarend dat het (kwantum)veld waarin ze werken steeds uitgebreider wordt, steeds meer voelbaar en tastbaar in zichzelf en om zich heen. Dat alles nog meer samenhangt dan je denkt, dat je echt onderdeel bent van een veel groter geheel, een groter plan dat met uiterste precisie, elke keer weer samenvalt op het juiste moment. Dit zal zich steeds sneller opvolgen.

Iedereen heeft recentelijk, of je het nu wel of niet bewust ervaren hebt, een soort van upgrade gekregen, waardoor je zielenwerk nu echt next level gaat. De vraag is echter wel (en dit geldt voor iedereen) ga ik hier voor, durf ik mijzelf nog meer in het licht te zetten en te gaan doen waar ik vleugels van krijg. Wat betekent: die nieuwe deur openen in jezelf, over die ene drempel stappen en jezelf ervaren zoals je jezelf nog niet eerder ervaren hebt, maar wat voelt dit bevrijdend en magisch. Er heeft weer een innerlijke shift in je plaatsgevonden, je weet waar ik het over heb…….

Aan de andere kant worden we nog steeds, omdat we nu met sprongen collectief evolueren, flink naar beneden gedrukt, echter deze tegenwerking zal steeds sneller van kortere duur zijn, minder impact op je hebben. Je staat nu meer voor jezelf. Je gaat alles steeds sneller doorkrijgen, makkelijker verbindingen leggen. Je draagt jezelf nu bewuster, gaat nu echt meer lichaamswerk doen om je lichaam krachtiger te maken en niet alleen innerlijk (schaduw)werk. Gezonder en puurder eten, dit hoeft niet radicaal maar je voelt en neigt steeds meer je levensstijl aan te passen en bij te stellen en valt minder snel terug in oude gewoontes. Dit zal op alle vlakken gebeuren. Je laat letterlijk steeds meer los, wat jou niet meer voed, steeds meer, op alle vlakken.  

Tegen het einde van afgelopen week schoof het wolkendek boven Nederland weg en had er weer een shift plaatsgevonden. Echter afgelopen weekend werd de druk weer flink opgevoerd in Nederland. Hoofdpijn, een omlaag drukkend gevoel, zware gevoelens, met een zwaar gevoel opstaan. Echter je zal nu steeds gemakkelijker gaan onderscheiden wat van jou is en wat niet. Als er opeens een gevoel van zwaarte of zwaarmoedigheid, een flow van piekeren door je heen stroomt zonder dat hier aanleiding toe is, dan hoef jij dit niet door te doorvoelen maar mag jij je bewust worden dat deze energie niet van jou is en dat jij in dat moment een keuze hebt wat je hier mee wilt.

Energie manipulatie maakt dat jij soms denkt dat een emotie of gevoel van jou is, dat je hier iets mee moet. Hierdoor wordt je afgeleid of ga je met deze tijdelijke staat van zijn aan de slag alsof het van jou is/identificatie. Hierdoor lekt jouw energie weg, met andere woorden, jouw energie wordt gebruikt voor andere doeleinden dan jouw intentie was.

Ken jezelf, door steeds bewuster te worden van jezelf, wie jij bent in dat moment. Hoe jij in het leven staat en wilt staan, maakt dat jij steeds vaker bewuster een keuze hebt om een innerlijke shift te maken. Dat jij je niet meer laat manipuleren door invoegingen, door gevoelens en emoties, energieën die niet van jou zijn. Wees je hiervan bewust, kom dan heel bewust terug in je hartcentrum en verleg je focus. Dit heeft niks te maken met fake positiviteit or wishful thinking maar met inner strength, steeds bewuster zijn en worden van jezelf en je omgeving, waardoor je steeds sneller doorhebt hoe “het spel” gespeeld wordt.

Als je echter wel in een transformatie zit, dan weet je dit. Dit is dan iets waar je al een tijdje mee loopt en dit kan je niet meer ontlopen. Own it, doorvoel het, omarm het en laat het vervolgens doorstromen. Maar je zal steeds sneller het verschil voelen, of je hier nog iets mee moet of niet.  

De uitnodiging of eigenlijk de uitdaging, is om vooral je eigen pad te blijven bewandelen ongeacht wat er om je heen gebeurd. Wees in bepaalde situaties dan meer de observeerder. Waardoor je minder snel geneigd zal zijn direct mee te gaan in een mogelijke negatieve uitkomst, in gedachtes en nieuwe verhaallijnen waar een oude angst op zit. Blijf dan gecentreerd in jezelf en houd je focus op jouw intentie. Je zal merken, soms duurt het iets langer voordat het weer is uitgelijnd in jezelf, dat er niks aan de hand is en dat jouw (een) huidige situatie geen andere wending zal hebben, dan waar jouw intentie lag.

De huidige energieën ondersteunen jou voorbij illusies te kijken en te vertrouwen, volledig te vertrouwen op je eigen innerlijk weten en voelen en steeds minder of eigenlijk niks meer buiten jezelf te zoeken.

In verbinding 💕, Ursula Hilgers

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Comments (6)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *