Skip to main content

Weekenergie 16-08-21

Week energie 16-08-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 16-08-2021

Je weg vinden in het grijze gebied

Een hele satijnzachte energie straalt nu over en door mij heen. Het oogt en voelt heel liefdevol, subtiel maar tegelijkertijd ook o zo gelaagd, zo krachtig, zo diep.

Je kan het gevoel krijgen volledig naakt te zijn omdat je niet anders meer kan dan jezelf nu volledig te aanschouwen. Je zal nu steeds meer je ware essentie gaan ervaren wat inhoud dat nog meer innerlijk gevoeld gaat worden maar dat is helemaal oké. De kristallijne energie stroomt al lange tijd en nog steeds door jouw systeem heen om jou te triggeren. Om jouw innerlijke oorspronkelijke trilling ofwel frequentie weer volledig te gaan ervaren, op aan te zetten. Source is geen locatie maar is overal aanwezig, een frequentie, die ook in jou aanwezig is.

Je kan je soms verward, chaotisch of alleen voelen omdat waar jij je heel lang aan hebt vastgehouden aan het wankelen is, geen houvast meer biedt. Het resoneert niet meer met jouw diepste essentie. Alsof je telkens, zodra je weer een diepere laag in jezelf bent gepasseerd, je steeds meer in een grijs gebied komt. Een grijs gebied omdat jij je steeds minder zal kunnen vasthouden aan hetgeen je altijd vasthield. Je zal steeds meer jezelf gaan dragen, op jezelf gaan leunen. Alsof je nu volledig onthecht/naakt jezelf mag en dient te aanschouwen voor het prachtige wezen dat je bent.

De onvoorwaardelijke zelfliefde die door deze huidige energie bekrachtigd wordt, mag je nog meer omarmen in jezelf. Oude energie is aan kracht aan het afnemen en verhoogde trillingen overlappen dit weer. Omdat je nog steeds heen en weer geslingerd kan worden tussen oud en nieuw, afstoten en aantrekken, bekend en onbekend terrein kan dit nog regelmatig impact op je energetische systeem en lichaam hebben. Wees lief voor je lichaam, het heeft zoveel te verduren gehad en zal zich nog flink dienen aan te passen in deze shift. Ook mentaal; slapeloze nachten, geen benul van tijd hebben. Een soort van reset. Echter gaandeweg zal je steeds meer je innerlijke kompas gaan gebruiken en bewegen op je eigen verhoogde frequentie waardoor je steeds makkelijker door deze huidige realiteit kan manoeuvreren en hierdoor alles in jezelf steeds meer in balans zal komen; energetisch, fysiek, mentaal, emotioneel.

Alles is tijdelijk, alles is energie en dus altijd in beweging, hou nu nergens aan vast. Momenteel ligt zoveel aan de oppervlakte, is alles voelbaar, want alles is aanwezig in jezelf. Voel deze compactheid, deze allesomvattendheid maar nogmaals laat het er zijn, meer niet. Wees vooral in het huidige moment aanwezig en ervaar dat jij de bron zelf bent van jouw bestaan en dat de rest; gedachten, emoties en gevoelens toevoegingen zijn die jou kunnen ondersteunen in de intenties die jij wilt gaan manifesteren.

Wees lief voor jezelf maar tevens gefocust, je zal de matrix steeds meer overstijgen/doorzien. Dit kan aanvoelen dat je aan het einde van je leven staat en dat is ook zo. Je staat aan het einde van je leven zoals je gewend was, waar je dacht controle over te hebben. Ieder van ons is Bron, is creatie en heeft nu de kans om vrij te zijn van zelfopgelegde beperkingen. Momenteel overlappen deze 2 werkelijkheden/bewustzijnsvelden in jezelf zich nog flink. Soms trekt je oude leven en dan weer die vernieuwde energie met nieuwe impulsen. Hierdoor neig je jezelf nog wel eens vast te klampen aan alles waar aan je zo gewend was maar aan de andere kant voel en weet je in elke cel, dat je hier niet meer mee resoneert maar met wat dan wel?

Waar je nu in zit is een transitieperiode waar geen handleiding voor is. Waar je nu instapt, jezelf steeds meer gaat erkennen als je diepste essentie, bepaal jij de regels en je eigen creatie, alleen nu steeds meer vanuit bewuste creatie. Dit kan beangstigend zijn omdat je zo lang klein bent gehouden. Wat wil ik met die innerlijke vrijheid, wat wil ik creëren, wat wil ik in mijn leven?

Een nieuwe tijd is aangebroken. Je manifestatiekracht is nog nooit zo groot geweest. Geloof in jezelf, in je oneindige potentie en het zal zich gaan ontvouwen, in het hier en nu. Wat niet resoneert, haal daar je focus van weg en het verliest zijn kracht. Je bent dit keer echt ontpopt tot die mooie vlinder, altijd al geweest. Het is meer dat je nog dient te gaan geloven dat je die mooie vlinder bent. Ga staan, je vleugels uitslaan en een prachtige wereld creëren, zoals jij dit wenst.

Het is even wennen, aanpassen aan je verhoogde trilling. Je nog beperkte mind/ego laten aanpassen aan je steeds groter wordende creatievermogen en groeiende bewustzijn. Je creatievermogen was altijd al oneindig maar je begint nu steeds meer gewaar te worden van je eigen innerlijke kracht. Aanwezige oude energie in je energieveld dient nog released te worden, hier innerlijke vrede mee te hebben waarna de lading vervolgens uit je systeem zal verdwijnen.

Dit alles is een transitiefase. Iedereen is aan het shiften, in zijn of haar eigen tempo maar het shiften naar een hogere trilling, ongeacht de externe situatie is niet meer terug te draaien. Niet iedereen zal bijdragen aan de nieuwe aarde voor nu maar dit is de keuze en beleving van ieder individu afzonderlijk. Ik spreek over een shift op aarde echter deze shift gebeurt niet buiten jou maar binnenin jou. Als gevolg van onze acties uiteraard ook de buitenwereld. De buitenwereld reageert op jouw energie, wat jij aan energie uitzend ontvang je terug. De buitenwereld is nu zoals het is omdat de nieuwe aarde is begonnen en de lage energieën geen kant meer op kunnen dan proberen tot het uiterste te gaan de energie laag te houden maar dit zal niet lukken.

Zolang jij je innerlijke kracht weggeeft, gelooft dat iets buiten jou meer macht heeft over jou dan is dat ook zo. Zodra jij in je innerlijke kracht gelooft en je creatievermogen steeds meer bewust gaat inzetten om een andere werkelijkheid te creëren zal al het andere wat niet meer resoneert uit elkaar vallen omdat het geen draagkracht meer heeft. Jij, wij als collectief veld houden een werkelijkheid staande maar kunnen ook een andere werkelijkheid creëren.

Het is niet de vraag hoe deze shift te stoppen maar hoe je met deze shift omgaat, dit vormgeeft. Wat is jouw intentie, wat wil jij uitdragen in deze shift, angst of kracht en liefde.  Wat is het dat je het liefst zou willen, creëer dit stapje voor stapje en vind gelijkgestemden die naast je zullen gaan staan, want die zijn er zeker….. en heb plezier.

De gewoonte dat je afhankelijk bent van iets of iemand of dat je alles binnen bepaalde kaders dient te doen, kan je loslaten. Je gaat ervaren dat je nu steeds meer op je eigen benen gaat staan, dient te staan. Je mind kan hier nog niet altijd bij. Bepaalde gedachten, gevoelens en emoties razen hierdoor nog regelmatig door je heen en dat is helemaal oké. Wen maar aan die innerlijke vrijheid die jij steeds meer in jezelf zal toestaan. Stapje voor stapje, soms vliegend dan weer schuifelend zal je vanaf nu steeds meer van binnenuit  gaan stralen en jezelf gaan bekrachtigen door jezelf steeds meer uit te dragen voor het prachtige wezen dat je bent.

 

In verbinding💕  Ursula

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Reacties (4)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *