Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 09-08-2021

Week energie 09-08-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 09-08-2021

Mijn lichaam voelt rustig maar afgelopen dagen ook wat moe en loom. Er stroomt nu prachtige kristallijne loepzuivere energie vanuit de kosmos dwars door mij heen. De energie is zo zuiver, krachtig, zo vernieuwend maar ook zo …….. herkenbaar, zo vertrouwt. Ik voel de energie via mijn hoofd langs mijn nek door mijn schouders en mijn ruggenwervels stromen. Het laat instant vermoeidheid uit mij wegstromen.

We maken elke dag keuzes, echter deze worden letterlijk met de dag duidelijker/bewuster gedaan. Inzichten worden nu steeds sneller ingevoeld en gezien. Keuzes worden nu steeds bewuster genomen vanuit een steeds meer verruimd bewust zijn. De zeer krachtige kristallijne energie bekrachtigt jou en mij om vanuit jouw oorsprong, vanuit jouw hoogste goed, vanuit jouw innerlijke kracht, innerlijk weten en hartfrequentie,…… vanuit jouw multidimensionaal zijn om door te gaan. Om letterlijk vanuit je eigen energie, jouw creatievermogen aan de nieuwe aarde mee te werken.

Wat is geweest is geweest. Dit is zo voelbaar. Lessen/karma. Zoveel programmeringen dat we iets moeten oplossen, dat alles zo lang moet duren. Weet dat jij de creator bent van je eigen realiteit maar tevens deel uitmaakt van een collectief veld, een collectief grid rondom de aarde. De hoge energieën en het hogere bewustzijn van het collectief groeit echter gestaag en wordt steeds groter, ook al wil men je dit anders laten denken en laten zien.

Waar je mogelijk nog aan je oude leven kon vasthouden, is nu niet meer leefbaar, houdbaar en dat is helemaal oké. Blijf moedig, daadkrachtig, wilskrachtig ook al gaat dit soms nog gepaard met angst voor het onbekende. Blijf tevens vanuit vreugde en innerlijke vrijheid nieuwe stappen in je leven zetten en blijf creëren. Ook al zijn het nu hele kleine stapjes.

Alles in jou;  fysiek, emotioneel en mentaal weigert nog deel uit te maken, energie te geven aan iets wat niet meer met jou resoneert, dit roept innerlijke weerstand op. Of zelfs, komt niet meer in je gedachten op. Dit ondersteunt jou nog meer opdat je minder snel neigt terug te vallen in oude situaties. Steeds sneller krijg je door hoe alles zat en in elkaar zit. Steeds meer ga je beseffen dat je een speler bent in dit grotere geheel. Dat je een zeer krachtig en prachtig wezen bent die weldegelijk het verschil maakt. Door de bewuste keuzes die je maakt, vanuit jezelf. Hoe meer jij je onthecht van alles dat jou ontkracht in jouw ware essentie. Des te meer voel jij  jouw innerlijke kracht, navigeer jij vanuit jouw innerlijk weten en voelen. Ben jij bewust in verbinding met jezelf en de Bron, oneindige creatie en onuitputtelijke liefde.

De energie bekrachtigt jou, zet jou neer , ondersteunt jou, laat jou steeds meer voelen en ervaren wie jij bent, vanuit oorsprong. Teruggaan kan niet meer, terug naar je oude leven, dit wil je ook niet meer.  Blijf voluit in- en uit ademen, jouw levensenergie. Het nieuwe dageraad, de nieuwe aarde begint steeds meer vorm te krijgen. Daarvoor ben je hier. Ook al probeert men dit nog angstvallig verborgen te houden. De omgekeerde wereld zoals ik het momenteel noem. Goed is opeens fout, waarheid is bedrog en bedrog is waarheid, authentiek zijn en op je eigen lichaam vertrouwen is gevaarlijk. Echter, zelfs dualiteit zal steeds sneller worden doorzien, kan niet meer mee gedreigd worden, achter verscholen worden, alles zal worden doorzien.

Blijf je eigen pad bewandelen, vanuit je hart vanuit je hoogste goed. Dit is waarom je nu hier aanwezig bent. Nogmaals je bent niet alleen. Ook al wil men dit jou zo voorspiegelen. Blijf vol in het leven staan, doorgaan maar wees ook de observer. Doorzie steeds meer. Blijf jezelf en je medemens met liefde, met warmte, met koestering dragen. Een stroom van onvoorwaardelijke liefde en hoge frequenties, de bron in je hart zal alleen nog maar meer gaan stralen, dit is niet meer te stoppen. Verspreid jouw prachtige energie hier op aarde, in het collectief en laat het als vanzelf mergen. Dit is iets wat niet te stoppen is maar bovenal onomkeerbaar.

Je zal steeds diepere lagen in jezelf gaan ervaren. Diepe lagen waar je zo in vast hebt gezeten, zo diep bent gegaan maar dit zal steeds meer gepaard gaan met je huidige bewustzijn. Verleden en toekomst zal steeds meer gaan samensmelten met het huidige moment, door aanwezig te zijn. Het zal steeds makkelijker worden in- en uit te zoomen, met andere woorden, ergens in te blijven hangen maar er ook weer heel snel uit te komen omdat je steeds meer verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven, in het huidige moment aanwezig bent, zelf aan het stuur gaat staan van je leven.

Jouw volledige kijk en invoelingsvermogen zal gaan veranderen. Je zal steeds meer in het nu aanwezig zijn en hierdoor steeds makkelijker een keuze kunnen maken in wat en hoe je iets wilt ervaren. Wat je wilt creëren, vanuit jezelf en niet meer gecontroleerd vanuit de matrix.  Je kunt ervoor kiezen bewust nog ergens in te blijven hangen, nog ergens in te willen duiken, je nog ergens aan vast te houden echter, nu met een innerlijk weten dat je zo ergens uit kunt stappen door je gedrag, gevoelens en emoties, je intenties te veranderen. Hierdoor verandert je leven, instant. Dat je beleving in en met iets, letterlijk van de ene op de andere minuut anders kan zijn. Nogmaals je gaat steeds meer ervaren dat jij de creator bent van je eigen leven. Dat je eigenlijk nergens van afhankelijk bent, aan de matrix vast zit. Je zou kunnen denken dat je afhankelijk bent van iets buiten jezelf maar ook dit is een overtuiging, een keuze die je vanuit je zelf maakt. 

Verantwoordelijkheid, zelf volledig in het leven staan is weer een thema, altijd al geweest. In hoeverre wil ik volledig vrij in het leven staan, verantwoordelijk zijn voor mijzelf. Hiervoor daadwerkelijk gaan staan en gaan leven. Dit kan als nieuw en eng aanvoelen, door de eeuwenlange conditioneringen en het ons kleinhouden, maar het is tijd en ……..het is heel bevrijdend.

Je weet zelf ook, voelt in elke cel van je wezen. dat je niet anders meer kunt dan vanuit je pure, ware essentie te leven. Je uit te dragen zonder sluiers, maskers, opgelegde programmeringen, overtuigingen en intenties die jou niet meer dragen. 

Blijf doorgaan en neem je rust, vervolg dan weer jouw pad. Voorbij het einde der tijden, ofwel aan het begin van een nieuwe aarde, die vanuit jouw hartfrequentie en jouw prachtige wezen wordt gecreëerd.

In verbinding, Ursula

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Comments (5)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *