Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 18-12-2023

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 18-12-2023

Tussenfase

Het is geen tijd om te forceren maar om je eigen stroming te volgen en ook om wat meer naar binnen te keren.

Wanneer aan de buitenkant illusie en leegte wordt ervaren, wordt het tijd om naar binnen te gaan. Daar waar alleen je echte waarheid, je werkelijke basis is, voel diep in jezelf, waar waarheid begint en schijn ophoudt te bestaan.

Soms lijk je in een impasse te zitten, een tussenfase waar je alleen maar stil kan zijn, stil kan staan. Je bent nog steeds in balans maar op een nieuw punt in je leven aanbeland om te herzien en te ontdekken welke kant je nu op wilt gaan.

Om een keuze te maken vanuit het oude denken over te stappen naar nieuwe werkelijkheden om te betreden. Niet handelend vanuit angstgevoelens uit het verleden maar vanuit zelfliefde vanuit je hart, vanuit “aanwezig zijn in het hier en nu”… het heden.

Het oude denken past jou niet meer, je hebt je bewustzijn verruimt en bent je nieuwe potentie aan het ontdekken, je energieveld aan het vergroten, aan het groeien. Bepaalde waarden en normen die niet meer resoneren, andere denk en zienswijzen die jou nu boeien. Steeds dieper zakken in je diepste kern en van hieruit weer nieuwe ervaringen laten opbloeien.

Maar geef jezelf nu de ruimte even niks te moeten, laat wat komt en IS nu gewoon stromen. Zodat nieuwe impulsen en ideeën de kans krijgen tot je te komen.

Soms kan je nog verdwalen in je eigen schaduw en verhaallijnen en verlies je je kijk op het grotere geheel. Dan wordt je overal in meegetrokken en voelt het soms als teveel.

Waarom jezelf soms nog steeds verbergen achter maskers, oude overtuigingen, systemen, situaties of anderen waardoor jij jezelf nog steeds ontkracht. Of is het misschien de angst contact te leggen met je diepste kern, want wat je daar zal vinden is volledige transparantie, maar ook een stroom van onvoorwaardelijke liefde en jouw innerlijke oerkracht.

Waarom jezelf verzetten tegen je diepste essentie die jou probeert te bereiken, zet je kroon recht, open je hart onvoorwaardelijk zodat jij je van binnen weer voelt stromen. Zodat je nog meer in jezelf zakt en toestaat weer in jezelf thuis te komen.

Een gevoel van thuiskomen waardoor alle tegenstrijdigheden in je wegspoelen. Zodat je een allesomvattende stroom van liefde in jezelf, in elke cel weer zal gaan ervaren en voelen.

Luister naar je hart, wees eerlijk maar bovenal liefdevol naar jezelf, onthoudt dat alleen jij kan weten, beslissen en verantwoordelijk bent voor hoe jij in het leven wilt staan en ga je daar in je prachtige schoonheid en kracht volledig mee verbinden. Het leven op jouw authentieke manier invullen en vormgeven, dat is de weg  die je uiteindelijk het liefst wilt ervaren, wilt ondervinden.

Hierdoor wordt angst omgezet in onvoorwaardelijke liefde en maak jij jezelf los van oude waarheden, bepaalde realiteiten en verstikkende banden. Vanuit deze onthechting, maar hierdoor diepere verbinding met jezelf, neem jij je eigen leven weer daadkrachtig, zelfbewust en liefdevol in eigen handen.

Omarm deze tussenfase, geef jezelf even de rust en ruimte en houdt, dat wat nog regelmatig in jouw hoofd afspeelt, wat kan aanvoelen als een constante innerlijke strijd niet vast maar laat als wolken in de lucht komen en gaan. Uiteindelijk zal je merken dat alles vervaagt en dat het enige dat overblijft in jouw innerlijke wereld, jijzelf bent, de enige vaste anker, de rode draad in jouw bestaan.

Zie elke ervaring als een gefragmenteerd beeld, een foto gevuld met emoties en gedachten die jou, als je er naar kijkt kan beïnvloeden. Opgeslagen in je energieveld opgeborgen, slapende totdat je weer getriggerd wordt een foto op te pakken en je dit weer met je energie te voeden.

Hierdoor wordt de ervaring weer levend en je mind-set past zich hier weer volledig op aan. Je gemoedstoestand maakt gelijk een shift door de werkelijkheid van die ervaring weer in te gaan.

Een ervaring kan niet meer getriggerd worden als je hiermee vrede hebt en je hiervan kunt onthechten. Het is dan een foto geworden, waar je niet meer aan gebonden bent om jou te ontkrachten uit balans te halen of hier telkens tegen te vechten.

Elke seconde is een beleving, een ervaring, laat alle ervaringen die je beleefd hebt los, houd dit niet meer in je energieveld vast als bagage of als een last. Zodat je vervolgens een nieuwe fase in je leven kunt verwelkomen, vanuit een andere visie en nieuwe zienswijze de wereld betreden die nu meer bij jou past.

Een tussenfase, een tijdloze ruimte waar je een ander bewustzijnslevel, bewustzijnsveld in jezelf opent en je huidige werkelijkheid loslaat. Waarin jij je onthecht van je ervaringen en openstaat voor wat er nu komen gaat, voor nog niet eerder opgedane ervaringen, iets wat buiten je huidige realiteit, bewustzijn, weldegelijk bestaat.

Jouw hernieuwde vrijere innerlijke stroming zal zich dan langzaamaan vanuit jouw hartcentrum gaan verspreiden en aan kracht opbouwen. Zodat wat nu met jou resoneert in jouw huidige werkelijkheid zich gaandeweg prachtig zal gaan ontvouwen.

In verbinding 💕, Ursula Hilgers

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *