Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 19-06-2023

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 19-06-2023

Jouw volgende kwantumsprong

Collectief zijn we weer een hoop aan het loslaten, dit keer hele oude patronen en structuren. Er wordt momenteel heel veel in je dromen verwerkt.

Ik heb jarenlang geturnd, dat was echt mijn hele leven: vier dagen in de week, drie uur per dag. Ik droomde na mijn turntijd regelmatig gedurende vele jaren dat ik nog steeds aan het turnen was en dat ik hier nog steeds in mee ging. Terwijl ik in mijn droom af en toe ook ervaarde dat ik al veel ouder was. En als ik dan wakker werd kon ik er niet bij dat ik nog steeds geloofde dat ik aan het turnen was, dat dit nog zo vast zat in mijn systeem. 

Diep in mijn systeem hield ik mij nog steeds vast aan dat beeld, die identificatie. Maar vannacht droomde ik heel anders. Ik was in mijn droom in gesprek met iemand en nam dit keer heel bewust afscheid van het turnen. Ik voelde verdriet, als een soort rouwen. Ik liet deze aardse identificatie nu eindelijk bewust maar vooral ook vanuit mijn diepste onderbewuste los. Ik liet het turnen en mijzelf als turnster met alle ervaringen en gekoppelde emoties en programmeringen hieromtrent los. Ik voelde een verdriet, soms ook zelfs wat verloren voelend maar ook een leegte, een ruimtelijkheid in mijzelf.

Collectief is dit nu zo voelbaar. Dat identificatie met een rol, verbonden met bepaalde structuren, gewoontes, een bepaald zelfbeeld, dat je dit aan het loslaten bent in jezelf. Heel veel ervaringen gepaard met vele verhalen omtrent deze identificatie uit je verleden laat je nu bewust los en dit kan als rouwen of als doodgaan ervaren geworden. Het doodgaan van een stuk identificatie in jou.  

Afgelopen week kon je een soort van zwaarte ervaren, nu nog steeds. Een zwaarmoedig gevoel. Je kon je letterlijk dood-moe voelen. Het kan dus zijn dat je momenteel echt een diepe innerlijke transformatie bewust of onbewust doorloopt waarin hele oude stukken in jou nu worden losgelaten. Hoe heerlijk en prachtig het weer ook was afgelopen week en in dit moment. Dit kon gepaard gaan met een deken van neerslachtigheid die op jou drukte en door jou heen stroomde. Je kan er je vinger niet volledig op leggen maar deze zwaarmoedigheid, waarin je je soms zelfs een beetje depressief kunt voelen, maakt dat je je echt af gaat vragen of er niks met je aan de hand is.

Je wordt nu uitgenodigd in overgave te zijn. Momenteel is het echt het collectief loslaten van je oude “ikjes”. Je bevind je momenteel weer in een transitie van het loslaten van verhalen die een lange tijd deel zijn geweest van je leven maar waar nu echt een eind aan komt. Bewust was je hier allang niet meer mee bezig maar opgeslagen energie vanuit je diepste onbewuste komt nu naar boven om uit je systeem te stromen.  

En dit kan ervaren worden als zwaarmoedig, op sommige momenten opkomend verdriet, alleen willen zijn, je even willen terugtrekken. Dit is inwendig nodig. Om jezelf uit te lijnen. Om je lichaam, mind, emoties op één lijn te krijgen. Om vervolgens vanuit een andere mindset, vanuit een andere beleving meer verankert te zijn….in jezelf. Meer vanuit innerlijke kracht maar vooral nog meer vanuit hartsverbinding.  Dit is een collectief menselijk proces waar we (regelmatig) doorheen gaan.

Aardse identificatie en programmeringen loslatend en steeds meer jezelf dragend, erkennend, voelend en ervarend als een prachtig onbegrensd wezen. Denkend vast te zitten in bepaalde bewustzijnskooien, verhaallijnen maar nu steeds meer realiserend dat je nergens aan vast zit. Dat jij dit zelf vast houd. En dit is een natuurlijk proces, ondersteund door de hoogfrequente energieën die continue naar de aarde stromen en jouw bewuste keuze keer op keer om steeds vrijer te mogen zijn, van jezelf.

Dit stervensproces van je oude ik(ken) is nu collectief gaande. Sta toe om jezelf te rouwen, om jezelf steeds meer te omarmen, onvoorwaardelijk. Om oude ervaringen door je heen te laten stromen en vrij te laten. Na dit proces zal je meer innerlijke rust en innerlijke vrijheid gaan ervaren. Je ontdoet je steeds meer van alles wat jou weerhoud om je vleugels uit te slaan en vrijer in het leven te staan. Steeds meer identificatie wordt nu bewuster losgelaten op alle levels in jou.

Deze bewustzijnsverruiming en het loslaten van deze ervaringen kan in dit huidige moment ervaren worden als een leegte in jezelf. Maar weet dat je zo ondersteund word door anderen die allemaal door hetzelfde proces gaan, vanuit hartsverbinding. Je creëert steeds meer ruimte in jezelf om kristallijne energie in je cellen op te nemen. Hoogfrequente energie die zich steeds meer vanuit je hartcentrum verspreid door je hele wezen. Hierdoor zal jij je van aards mens ontwikkelen naar een galactisch mens. Dit doe je zelf, van binnenuit. 

Hoe we ons bewustzijn ook aan het verruimen zijn, je lichaam, je onderbewuste, je bewuste, je emoties, alles is nu verbonden met het aardse, met je fysieke lichaam. Omdat jij hier momenteel in “woont”. Jouw bewustzijn zal constant onderhevig zijn aan wat je ervaart, of dit nu vanuit een andere dimensie is (een andere bewustzijnslaag) of vanuit ervaringen hier op aarde, in het dagelijkse leven. Langzaamaan zal je niet meer worden opgesplitst, door de overtuiging en dus ervaring, dat je iets hier of in een andere dimensie ervaart maar zal alles steeds meer toegankelijker te ervaren zijn vanuit jouw fysieke lichaam. Waardoor andere dimensies steeds zichtbaarder en voelbaarder worden voor je fysieke lichaam. Hier dient wel ruimte voor te zijn, waarna er weer een uitlijning plaatsvind met je nieuwe bewustzijn en je lichaam.

We bevinden ons momenteel in een planetaire shift. Tijd en ruimte wordt niet meer ervaren zoals we geprogrammeerd zijn. We ontkoppelen ons steeds meer van programmeringen. Andere dimensies en parallelle tijdlijnen dan de huidige tijdlijn waarin jij je bewust bevind, smelten steeds meer samen, komen steeds meer samen in jou. Er zal weer veel aan het licht komen, dat wat jou weer meer bewustzijn zal geven, wie jij bent, jouw potentie en capaciteiten.

Je bent er klaar voor, ook al voelt het misschien nog niet zo, heb geduld en wees lief voor jezelf. Je maakt ruimte voor de volgende kwantumsprong in jouw oneindige bewustzijn. 

In verbinding 💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *