Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 20-11-2023

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 20-11-2023

Een vrijer bewustzijn

Oh boy, in wat een tijd leven we nu. Geen houvast, geen kaders, niemand om aan vast te houden alleen aan jezelf. Om jou nog meer van jezelf te laten ervaren voorbij alles wat je tot nu toe hebt ervaren… want jij bent oneindig bewustzijn. De huidige bewustzijnskooien waar jij je in hebt vastgezet vallen steeds meer uit elkaar en dit gaat nu in een snelvaart tempo.  

Wat de huidige energie je nu (als thema) laat voelen… alles. Alles valt letterlijk uit elkaar en het kan hierdoor aanvoelen alsof je letterlijk verdrinkt (omdat jij je nog steeds vasthoud aan identificatie en/of emoties, waardoor je nu gevraagd wordt echt alles vrijelijk door je heen te laten stromen, zonder oordeel) of alsof je letterlijk zweeft in jouw kwantumveld. Dat alles waar jij je aan wilt vasthouden letterlijk voor je ogen uit elkaar valt, oplost. En dat is oké, jij bent allesomvattend, alles en niets tegelijk. 

Ik ervaar nu ook de meest bizarre dromen, niks is meer lineair (nooit geweest, dit is een aardse programmering). Alles wat er in jouw kwantumveld, jouw bewustzijn, aanwezig is stroomt nu vrijelijk om je heen en wordt je her en der door aangeraakt. Nieuwe potentie/aspecten die zich in jou openen om ervaren te worden en her en der nog identificatie waar emoties aan vastgeklampt zitten die losgeweekt mogen worden.

Je bent energie, je bent bewustzijn. Bewustzijn dat vanuit zijn oorspronkelijke staat vrij is, vrij stroomt. Dat zich in een oneindig creatieveld/kwantumveld bevind om alleen maar te stromen en te zijn, om te ervaren.

Dimensies en kaders verdwijnen steeds meer, door programmeringen te doorbreken, te doorzien en te doorvoelen. Hierdoor maak ik ook steeds meer de weg vrij en ruimte in mijzelf om op verschillende manieren met mijn bewustzijn aanwezig te zijn en te communiceren in andere dimensies, andere bewustzijnsstaten, in mijzelf. 

Volledig onthecht maakt dat je juist vanuit hartsverbinding nog nooit zo verbonden bent (geweest) met anderen. We gaan zo’n mooie nieuwe fase in. Ik word nu vaker bewuster wakker in mijn half wakker/droomstaat. Zo hoorde ik in 1 week mijn zoon een paar keer mama roepen. Zo duidelijk, alsof hij letterlijk naast mij staat. Blijkt achteraf dat hij inderdaad in zijn droom naar mij geroepen had. Telepathie, of communiceren via andere manieren wordt steeds gewoner.

Ik droomde verder dat ik in mijn auto aan het rijden was en een vriendin naast mij zat, het volgende moment in een glitch/splitsecond zat ik opeens als bijrijder naast haar in haar auto. Toen ik dit realiseerde zei ik direct tegen haar, hé we zijn letterlijk in jouw tijdlijn terecht gekomen. We keken elkaar aan en ik schoot vervolgens weer ergens anders heen.

Je kan je ook afvragen wanneer je slaapt en wanneer je wakker bent. Als je wakker bent in je droomstaat, droom je dan wel? En ben je, als je wakker wordt maar op dat moment niet bewust aanwezig bent, eigenlijk niet aan het dromen?

Slapen betekent voor mij, een staat van niet-bewust zijn. In deze staat kan veel ingevoegd worden als waarheid, omdat je je op dat moment niet volledig bewust bent van jezelf en dus van je omgeving. Hoe vaak wordt je wel niet wakker, dat je om jezelf moet lachen omdat je de meest gekke dromen in dat moment voor waarheid hebt aangenomen en hier compleet in mee ging. Maar geldt dit ook niet voor situaties in het dagelijkse leven? Hier zal je steeds meer bewustzijn op krijgen.

Jouw multidimensionaliteit wordt steeds voelbaarder en tastbaarder, het is nog even observeren, kijken en dit nieuwe speelterrein in jezelf gaan verkennen met je huidige bewustzijnsstaat maar wat een nieuwe wereld gaat er nu open in onszelf en dus ook collectief. Je bewustzijn wordt steeds weidser, hierdoor wordt jij je steeds bewuster van jouw capaciteiten en wat er speelt.

Dit weten  “the few” ook. Daarom proberen ze nu op andere manieren ons klein te houden. Nog meer op angst, waar die nog aanwezig is in onszelf. Om hierop in te spelen en dit uit te vergroten zodat jij jouw energieveld klein houd. Kijk maar naar overdreven lange neerslachtige weer afgelopen tijd. Maar ook steeds meer energetisch, minder zichtbaar voor het blote oog maar wel heel voelbaar. Vooral in de onzichtbare dimensies die trouwens steeds zichtbaarder voor je zullen worden, wordt er onder andere op jouw innerlijke belevingswereld ingespeeld. Want het gaat uiteindelijk om jouw innerlijke belevingswereld, van hieruit creëer jij je leven. Om je van alles te laten geloven behalve het geloof in jezelf, in je eigen innerlijk en weten, vertrouwen, innerlijke kracht en jezelf als heelheidswezen. Dit betekent dat ze nu echt bang zijn voor ons.

Want als wij erachter komen wie wij in essentie zijn, hoe krachtig wij zijn, door vanuit de hoogste trilling die er maar is, jouw hartcentrum, onvoorwaardelijk te leven. Dan smelten alle geprojecteerde beperkende programmeringen en beperkende geloofsovertuigingen/bewustzijnsgevangenissen in jouw systeem samen in een onvoorwaardelijke stroom van liefde, jouw innerlijke stroming, jouw Bronessentie die je steeds meer zal gaan erkennen in jezelf. Dan is er niks meer dat jou nog tegenhoud jouw krachtige licht/energie te laten schijnen. Hoe meer iedereen vanuit hartverbinding met zichzelf en elkaar omgaat hoe hoger de collectieve trilling hier op aarde wordt, hierdoor verliezen ze steeds meer grip.

Je komt nu steeds meer in een gevoels- en bewustzijnsstaat van zelfliefde en verbinding op een veel dieper level, in jezelf. Je kan ook niet meer anders. Wat inhoud dat wat jou niet draagt, je steeds meer gaat loslaten. Wat niet resoneert met jou, je steeds meer gaat loslaten. Waar jouw interesse niet meer ligt, je steeds meer gaat loslaten. Je voelt het meer en meer in elke cel van je wezen. Je kan niet meer een richting op gaan waar je hart niet ligt, niet aanwezig is. Je kan niet anders meer dan nu gaan staan voor jezelf. Vanuit zelfliefde je grenzen aangeven, vanuit zelfliefde je eigen keuzes maken, vanuit zelfliefde jezelf uitspreken. Vanuit zelfliefde jezelf meer en meer gaan dragen en uitdragen. Vanuit zelfliefde volledig jezelf……zijn. Los van gelijk willen hebben, los van dualiteit, los van bevestiging, los goedkeuring, los van identificatie.

Steeds meer in een staat van onvoorwaardelijke liefde, die je vervolgens in een open hartconnectie zal gaan uitdragen naar anderen. Nu vanuit een liefdevolle verbinding met jezelf, vrij, en niet meer zoekende naar hechting buiten jezelf.

Een bewustzijnsreis die je alleen maar ook tijdelijk samen met anderen bewandelt, met wie je lacht, leert, huilt om elkaars verhalen, genieten van passie en compassie met verdriet. Om met elkaar te zijn, ervaringen te hebben en te delen, elkaar de ruimte te geven om te ervaren hoe ieder zichzelf in dat moment ziet. Niet door jezelf met een ander te vergelijken maar door de samenhorigheid, afstemming en connectie van ieders perfecte imperfectie. Zodat jij, maar ook de ander volledig zichzelf kan zijn en zichzelf kan gaan ervaren vanuit ruimtelijkheid, vanuit zijn of haar uniekheid maar hierdoor juist vanuit verbondenheid. Een eenheid vol prachtige oneindige diversiteit. Onthecht maar volledig met elkaar verbonden.

Sta toe je Bronessentie vanuit je hartcentrum, jouw energie steeds groter te laten worden. Jouw energie te laten stromen, onvoorwaardelijk. Shine, you beautiful eternal being en beweeg vrijelijk mee met jouw innerlijke stroming.

In verbinding  💕 , Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *