Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 24-04-2023

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 24-04-2023

Je bevindt je niet in het kwantumveld, je bent het kwantumveld.

Het “onderdrukte” laat zich met enige regelmaat van tijd tot tijd (als we überhaupt nog van tijd kunnen spreken) in golfbewegingen naar boven drukken. Ik voel het vanuit de diepten van mijn botten. Dit is momenteel te voelen in je gewrichten, je knieën, kaak, schouders, heupen enz. Waar je nu last hebt, zijn de plekken in je fysieke lichaam waar de meeste, de grootste concentratie, krampachtig vastgehouden energie zich heeft opgeslagen. Keer, op keer, op keer, op keer. Ons menselijk lichaam is gelaagd en laag voor laag komt alles wat door verkramping vast is gehouden nu naar boven, op cellulair niveau, tot in de diepste cellen van je botten, alsof je letterlijk wordt opengebroken.

Onderdrukking, het naar beneden gedrukt worden, er niet mogen zijn. Deze energie, of eigenlijk alles wat jou klein gehouden heeft, wordt nu, ondersteund door de lichtcodes en hoog frequente energie, letterlijk uit je systeem vooral uit je fysieke systeem gedrukt. Het is een release en het doet pijn. Zenuwpijnen die met vlagen als golfbewegingen door de linkerkant van mijn kaak stromen. Thema’s die al mijn hele leven en als een rode draad door vele huidige parallelle levens loopt en bij vele anderen. Thema’s: kaak op elkaar houden, monddood gemaakt. Maar ook hier niet willen zijn, niet veilig voelen, waardoor continu energie bleef hangen in mijn hoofd en daardoor niet goed door mij heen kon stromen. Er kon dus geen natuurlijke doorstroming van energie plaatsvinden, waardoor het zich ging vastzetten, in mijn geval, in mijn kaak.

Ik adem heel bewust in en uit en ik roep mijn energetische teams aan om mij hierin te ondersteunen. Om de meest vastzittende onderdrukte energie, wat nu naar de oppervlakte komt, ietswat geleidelijker naar buiten te laten drukken mijn systeem uit. Dit smelt vervolgens samen met de kristallijne energie die ons systeem nu binnenstroomt. Zie je lichaam als een cocon waar jij als vlinder aan het uitkomen bent. Ik zie het voor me dat zware donkere energie vooral uit mijn kaak, uit het diepste van mijn botten naar boven komt en aan de oppervlakte letterlijk beetje bij beetje oplost.

Ik voel een bevrijding maar ook een misselijkheid, pijnscheuten. Maar met het bewustzijn dat ik nu heb en die anderen ook hebben, weet ik dat dit tijdelijk is, dat dit een natuurlijk proces is,  waar we niet meer onderuit komen. Dit proces tegenwerken of tegenhouden werkt averechts. Blijf dicht bij jezelf. Het is nu vooral weer even fysiek. We hebben een heftige mentale periode achter de rug gehad met heel veel transformaties, vele inzichten. Dit wordt nu weer opgevolgd door het releasen van verdichte energie uit je fysieke lichaam omdat jij steeds meer een hogere trilling gaat belichamen vanuit jezelf omdat je hier ruimte voor hebt gecreëerd.  Wees lief en geef jezelf ruimte om dit er ook te laten zijn.

Verbijt het niet. Duw het niet weer naar beneden, zet deze energie niet weer vast. Laat alles heel bewust stromen, jij bent energie, oneindig bewustzijn. Maak hier ruimte voor. In golfbewegingen zal het komen en gaan, net zo lang totdat jouw fysieke systeem klaar is en elke cel zich steeds meer transformeert tot kristallijne structuren, waardoor de hoogfrequente energie en lichtcodes steeds minder zware energie naar buiten hoeven te drukken, te persen uit jouw fysieke lichaam en in en rondom jouw energetisch veld. Dit alles doe jij zelf, van binnenuit maar deze energieën ondersteunen jou hierin. Juist door jezelf ruimte te geven voor alles wat er in jou aanwezig is lost het op.

Er heeft ook weer een shift plaatsgevonden, dit begon drie dagen geleden, de bedwelming en de neerslachtigheid is meer afgenomen maar de transformaties blijven uiteraard doorgaan. Deze innerlijke shift kan nu aanvoelen, als dat jij steeds meer op jezelf vertrouwt en dus het leven dat je creëert.  Steeds meer vanuit een nieuwere diepte in jezelf, vanuit een diep innerlijk weten en voelen. Van waaruit jij minder angst ervaart, minder stress ervaart, een diepere innerlijke berusting ervaart dat alles oké is.  Waar je vroeger zenuwachtig om kon zijn, gestrest, geïrriteerd, dat dit nu steeds meer verdwijnt. Dat hier geen reden meer toe is, eigenlijk nooit was. Dit komt door het steeds meer en sneller integreren van hoger bewustzijn, bewustzijnsverruiming, ofwel door het steeds meer ontdoen van alles wat jou als multidimensionaal wezen tegenhoud jouw volledige potentie te ervaren.  Hierdoor zal jij steeds minder in bepaalde verhaallijnen blijven hangen, steeds makkelijker en sneller het grotere geheel zien en gaan ervaren.

Het speelveld, het kwantumveld waar jij je in bevindt,…… in jezelf wordt steeds meer behapbaar (om even in termen van mijn kaak te blijven) door je bewust te worden dat jij je niet in het kwantumveld bevind maar het kwantumveld zelf bent. Waar jij je bewustzijn bewust kunt verplaatsen, zodat jij niet meer in een ik-personage (een identificatie) vastzit,  of een verhaallijn maar zoals vorige week benoemd “alles en niets” kunt zijn en dit ook zo kunt ervaren.

Dit doe je, kun je beoefenen door alles heel bewust in het hier en nu te ervaren. Hierdoor zal je je bewust worden dat je constant shift, van de ene beleving in de andere. Het zal je steeds meer gaan opvallen dat elke keuze die je maakt en/of focus op iets, een bepaalde tijdlijn is (heeft) of we ons hier nu bewust of onbewust in bewegen, dat maakt niet uit. Het zal steeds duidelijker worden dat elke intentie, elke gedachte (wat telkens weer een ander focuspunt heeft) een totaal andere situatie (tijd en ruimte) creëert, ook al is het maar een korte gedachte of iets heel subtiels. Dat je eigenlijk “instant” manifesteert. 

Begin dit jaar had ik het over het steeds vrijer kunnen bewegen in je eigen kwantumveld door de ruimte die jij steeds meer in jezelf creëert. Dat je sneller en steeds bewuster, zelf je focus kunt terugbrengen naar je eigen uitlijning, je begin- en eindpunt in jezelf, het lege veld in jezelf waar gedachtes, creaties en intenties nog geen vorm hebben. Dat je met tijd en ruimte spelend, elk verhaallijn waar jij jezelf in plaatst zelf kunt wijzigen/aanpassen in plaats van dat je denkt ergens in vast te zitten. Vroeger kon je geloven dat je geen andere keuze had dan in de aardse psychologie/matrix te blijven hangen, ofwel te geloven dat jij je maar in één verhaallijn, in één werkelijkheid kan bevinden. Dat je geloofde dat je hier zelfs in vastzat als in een continue terugkerende loep, dat er geen mogelijkheden waren maar dat je continue werd geleefd (omdat jij je hiermee identificeerde).

Hoe meer innerlijke vrijheid je toestaat in jezelf des temeer jij je kunt bewegen in je eigen ritme maar vooral vrij kunt gaan bewegen in en door alles heen. Je gaat je steeds meer beseffen dat jij degene bent die jouw eigen werkelijkheid creëert en ervaart, vanuit je eigen beleving maar bovenal in het huidige moment, in het NU. Hierdoor kan jij jezelf ook afvragen of gelaagdheid niet een illusie is. Dat je beseft dat je niet ergens heen moet maar dat je er al bent. Verandert dit niet letterlijk alles?

Alles wordt bepaald door hoe jij in het leven staat, in dit huidige moment. Dit bepaalt jou verleden en toekomst. Als jij bijvoorbeeld in dit moment rustig en vredig bent zal jij het verleden en de toekomst ook zo ervaren. Je hoeft niet terug naar het verleden of de toekomst af te wachten, alles gebeurt NU.

Vol (en) ledig aanwezig zijn in het huidige moment en je bewust zijn van jezelf, hoe jij in het leven staat, is de sleutel tot alles.

In verbinding 💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *