Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 26-06-2023

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 26-06-2023

Kan niet bestaat niet, wil niet is een keuze

Het kan zijn dat jij je een soort van bedwelmd voelt, dat je het gevoel ervaart soms even geen kant op te kunnen. Een gevoel dat je, als je iets wilt doorpakken dit een langdurige zoektocht wordt door een gevoel van besluiteloosheid, iets blijven wikken en wegen. Dit daagt jou uit of nodigt je uit om te gaan voelen wat het is wat jij nu echt wilt, waar hik je nog tegen aan. Wat maakt dat je die volgende stap niet neemt. Waar neem jij nog geen verantwoordelijkheid voor, wees eens heel eerlijk naar jezelf. Vervolgens kan dit uitmonden in geen eigen keuzes maken, geen beslissingen nemen, alles in dat moment laten zijn voor wat het is, met de gedachte: het is even wat het is, waardoor je kan blijven hangen in een loep.

Waar ervaar jij nog geen innerlijke vrijheid. Beperkende gedachten, vastgezette emoties, nog steeds vasthouden aan waarheden waarvan je denkt dat je dit bent maar jou een schijn-houvast of fundering geeft die steeds onstabieler word. Omdat deze realiteit jou tegenhoud volledig vrij te stromen in jezelf. Bepaalde pijnstukken die nog steeds vanuit een beperkend bewustzijn worden ervaren maar die jij in het hier en nu vanuit zelfliefde en eigen verantwoordelijkheid mag transformeren door te blijven afstemmen zodra je getriggerd wordt. Wat wil je hier nog mee, met dit verhaallijn, deze identificatie, deze tijdelijke werkelijkheid die je al zo lang vasthoud.

Elke nieuwe fase waar jij je in bevind zal nog diepere programmeringen aan het licht brengen in jezelf. Zie dit niet als een stap terug of een teleurstelling. De valkuil kan zijn; ik doe nu al zoveel schaduwwerk, houd dit dan nooit op. Zie het anders, je hebt nu meer bewustzijn, meer ruimte, dus meer mogelijkheden en keuzes. Het gaat nu niet meer om beperking maar om keuzemogelijkheden. WIL ik dit loslaten of niet. Bij bewustzijnsverruiming gaat het niet meer om ergens niet uit te kunnen komen maar of jij eruit wilt of niet. Dit is een keuze die je nu steeds bewuster kunt maken maar hangt volledig af van jou, hier kan je niemand anders meer de schuld van geven of buiten jezelf zoeken.

Net zoals afgelopen weken, toen er zoveel afleiding was, is er nu een soort van besluiteloosheid aanwezig in de lucht. Weet wat je wilt en zetten deze intentie ook uit. Zo blijf jij achter het stuur zitten en blijf jij je eigen energie behouden en richting geven, zonder onnodig energie te verliezen.

“Het is zoals het is”, deze tijdsloep, deze programmering is klaar. Er wordt je gevraagd nog meer verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven, aanwezig te zijn, jezelf af te stemmen, nog meer uit te lijnen met je bewustzijn en je lichaam. Wat is het wat ik wil, hier en nu en ga dit doen. Laat je niet weer (af) leiden door buitenaf, door je kracht uit handen te geven. Dat is wat de matrix doet. Het mooie is, de matrix bevind zich in jou, hoe meer innerlijke vrijheid jij creëert en dus ervaart in jezelf des temeer jij je loskoppelt van deze bewustzijnsgevangenis in jezelf, waar jij in zit als je onbewust bent. Jij dient je niet aan te passen aan de buitenwereld, de buitenwereld reageert op jou, op jouw energie.

Wie nog steeds geen verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar leven zal steeds meer vastlopen, geleefd worden. Door afwezigheid en de bewuste manipulatie die nu ook weer op volle kracht plaatsvindt is dat niet zo moeilijk. Dit alles om jou niet op “aan” te zetten, om passief te blijven. Stem je regelmatig af in het moment en heb ook geen zelfoordeel als je merkt dat je weer afgedwaald was, weer in oude verhaallijnen of dat je vergeten was wat je wilde doen. Dit is ook wat nog steeds erg speelt momenteel. Je wilt iets doen en twee seconden later wordt er bewust iets ingevoegd waardoor je het vergeet, waardoor je weer wordt afgeleid zodat jij weer energie weglekt aan alles behalve wat jouw echte intentie was. Laat je niet weer in een loep vangen. Dit kan alleen als er nog steeds iets is wat jij niet wilt doorvoelen in jezelf. Hierdoor WIL jij er soms nog steeds niet volledig zijn, in het hier en nu.

Om gegrond te zijn, volledig in je lichaam te zijn, heeft niks met aarden te maken, je staat letterlijk al met je voeten op de grond. Het heeft alles te maken met hier WILLEN zijn of niet. Wat is het dat maakt dat jij hier en nu nog steeds niet volledig aanwezig wilt zijn. Het is tijd om dit nu ook aan te kijken.

Je zal merken dat je weer aan het evolueren bent (je aan het ontdoen bent van identificatie) zoals al eerder benoemd, naar een next level in jezelf, wat ook weer terugkerende patronen naar boven haalt, op een nog dieper level. Next level betekent dat je nog meer blinde vlekken in jezelf gaat inzien en invoelen, waarvan je dacht dat die er niet waren, omdat jij je hier volledig mee hebt geïdentificeerd.

Er wordt je gevraagd vanuit een nog diepere consensus en afstemming in jezelf, dit ook aan te kijken en hier verantwoordelijkheid voor te nemen. Wat wil ik hier nog mee. Neem ik mijn verantwoordelijkheid om ook dit stuk te erkennen in mijzelf en los te laten of niet? Weer nieuwe inzichten zullen nu worden verkregen in programmeringen waarvan jij dacht dat het geen programmeringen waren. Je bent nu in een snelvaart tempo aan het transformeren. Je kan niet meer terug naar het oude. Je kan alleen nog maar vooruit, nog dieper zakken in jezelf. Alles wordt steeds duidelijker voor je. De pioniers en lichtwerkers sluiten nu in een rap tempo de aardse programmeringen af en kunnen niet anders meer dan echt alles wat hen nu nog afremt (wat je zelf doet en dit weet je diep van binnen) los te laten.

Dit vraagt om volledige aanwezigheid, eerlijkheid naar jezelf. Je zal steeds meer verantwoordelijkheid nemen voor zelf gecreëerde situaties, voor wat zich ook maar ontvouwt en hier steeds sneller op anticiperen, in meebewegen of in bijsturen, nog meer afstemmen en dan weer nieuwe keuzes maken. Jij bepaalt jouw snelheid, jij bepaalt jouw stroming, jij bepaalt hoe jij beweegt. Is het vanuit je hart, dan zal je hierin ondersteund worden. Maar het is nu tijd om nog bewuster in het leven te staan. Besluiteloosheid, met andere woorden die diepste blinde vlekken in jezelf nog steeds niet aankijken, zal maken dat je die volgende stap niet zult zetten. Het mooie is dat je nu meer innerlijke kracht hebt gekregen en jezelf steeds meer erkent als multidimensionaal wezen, wat jou zal ondersteunen ook deze diepst liggende identificaties los te laten. Dit blijft echter wel een eigen keuze, je bepaalt je eigen tempo maar diep in je hart weet je nu dat het hier ook tijd voor is.

Je bent een multidimensionaal wezen. Als je getriggerd wordt, reflecteer dan, doorvoel deze energie, deze emotie, laat het door je heen stromen en laat het dan los. Dit betekent ook dat je liefdevol bent naar jezelf om je zo te ontdoen van allerlei bewustzijnskooien, programmeringen en illusies waar jij je mee bent gaan identificeren maar nu los laat omdat jij nu weet en erkent dat dit ervaringen waren om al jouw aspecten te ervaren in welke vorm en ervaring dan ook maar dat jij dit niet bent. Jij bent oneindig bewustzijn, jij bent alles en niets tegelijkertijd. Dit houd ook in dat dat jij jezelf af en toe vanuit daadkracht en sturing een schop onder je kont moet geven. Als we het over rollen hebben, ben jij simpelweg het kind, de vader en moeder tegelijkertijd.

Als er gelijkgestemden zijn, stel je dan open en verbind, spreek je uit, deel je ervaringen, laat je energie vrijuit stromen maar verbind je vooral met jezelf. Wees er voor jezelf, open je hart voor jezelf op dat moment jij je niet gezien voelt, luister naar jezelf als jij je niet gehoord voelt, koester jezelf als jij je niet geliefd voelt. Door er voor jezelf te zijn, zal je dit niet meer buiten jezelf zoeken. Wees er voor jezelf door jezelf ruimte te geven als je voelt dat je vastloopt. De beste heler bent jijzelf, door er volledig voor jezelf te zijn.

Je hebt weer nieuwe deuren in jezelf geopend. Je hebt jezelf toegestaan weer een laag dieper in je Bronessentie te zakken waardoor je weer een breder kosmisch perspectief hebt gekregen. Ook in deze nieuwe bewustzijnslaag wordt je weer uitgenodigd om weer ruimte te maken in jezelf. Je regelmatig uit te lijnen in jezelf. Kijk vanuit een aardse blik ook naar je huis, wat mag er weg. Waar heb jij nog steeds iets verstopt, waarvan je denkt dat komt later wel. Alles wat oud is, waar niet meer naar omgekeken wordt, mag je opruimen, uit je huis doen. Kijk ook naar je lichaam, zet ook hier de volgende stap. Waar neem ik nog geen verantwoordelijkheid. Nogmaals wees liefdevol naar jezelf maar geef jezelf vervolgens ook waar nodig die schop onder je kont. Blijf gefocust en neem nu die stap die je zo lang hebt uitgesteld en nog steeds uitstelt. Dat ene ding, wat je nog steeds dient te doen maar telkens bewust vergeet.   

Elke nieuwe bewustzijnslaag maakt dat jij herrijst als een feniks uit oude werelden. Jij komt uit de diepste lagen maar herrijst keer op keer, steeds krachtiger met een steeds groter hartsbewustzijn. Echter dit keer allemaal in dit huidige leven, in deze tijdslijn, waar je jouw multi-dimensionaliteit en parallelle ervaringen (alles) kunt laten samenkomen, in jezelf, hier en nu.

In verbinding 💕, Ursula Hilgers

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *