Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 27-03-2023

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 27-03-2023

Ik verwelkom mijzelf vanuit zachtheid

Er stroomt een energie die zachtjes jouw zachtheid aanraakt, die jouw hart nog meer opent, om de pijn die jij ervaren hebt in het leven, in alle levens, om de pijn die jij nog in je draagt, om dit te laten stromen, om dit er te laten zijn. In die zachtheid zit ook liefde, onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, voor jouw belevingen, jouw ervaringen. 

Deze zachtheid in jezelf bevat aan de andere kant ook een life force, jouw innerlijke kracht dat ervoor zorgt dat jij jezelf steeds meer gaat dragen, ongeacht je verleden. Dat je oké bent als oneindige ziel in een menselijke ervaring. Dat het oké is om menselijk te zijn, om alles voelen. Dat het oké is, om toe te geven dat jij jezelf niet altijd hebt kunnen dragen, dat je gefrustreerd was, boos, verdrietig, dat je het simpelweg soms niet meer zag zitten. En ook dit is helemaal oké.

De huidige energieën vragen je met jezelf te zijn, met al die keren dat je naar liefde hebt gezocht buiten jezelf omdat jou was aangeleerd dat jij niet oké was, niet waardig, niet gezien, niet gehoord. Deze stroming opent nu die diepere lagen in jou met een immense zachtheid, wat maakt dat jij jezelf als ge-heel steeds meer kunt en zult gaan omarmen. Omdat deze serene maar ooh zo krachtige zachtheid jou achter- en onder, voorbij deze lagen opvangt, onvoorwaardelijk, altijd, overal.

Zodat jij nu kunt zakken in verdriet zonder hierin te verdrinken.

Zodat jij nu kunt zakken in verdrongen herinneringen en verhalen zonder te verdwalen.

Zodat jij nu kunt zakken voorbij die ene laag in jezelf zonder te verkrampen.

Zodat jij nu volledig durft te stromen in jezelf zonder je adem in te houden.

Zodat jij nu liefdevol aanwezig kunt blijven in jezelf ongeacht de emotie, de gedachte of beleving.

Je wordt uitgenodigd en ondersteund, in stilte, nog dieper in jezelf te zakken. Om met je ogen dicht in volledige overgave je naar achteren te laten vallen, in jezelf, in je hartcentrum.

Hierdoor zal jij, als nooit tevoren, jezelf gaan belichamen. Want deze zachtheid toestaan zorgt dat jij je hart volledig openzet voor jezelf maar dat hierdoor tevens jouw innerlijke kracht, jouw life force weer meer gaat stromen.

Onvoorwaardelijk van jezelf houden is pure overgave. Jezelf volledig openbreken vanuit een intens serene zachtheid. Als een stromende golvende beweging die jou van binnenuit compleet omhuld, koestert en draagt, maar tegelijkertijd een onmetelijke kracht bevat.

Je komt nu weer meer thuis in jezelf, echter om thuis te komen dien jij zelf de deur van binnenuit volledig open te zetten,…… voor jezelf.

Je bent precies waar je dient te zijn, daar waar jij nu bent. Wees voor nu, in stilte aanwezig in en met jezelf, om jezelf vanuit zachtheid te verwelkomen. 

In verbinding 💕, Ursula Hilgers

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Comments (5)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *