Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 27-11-2023

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 27-11-2023

Terug naar jouw Zijnsessentie, jouw Bronessentie, de allesomvattende stilte in jezelf

Zondagochtend begeleide ik een groepsmeditatie waar ik soms een intentie meegeef. Toen ik mij op dat moment afstemde in mijn hart kwamen er geen woorden maar voelde alleen mijn hartfrequentie die mij toefluisterde : laat je hart spreken.

En hiermee is eigenlijk alles gezegd. Vanuit bewuste aanwezigheid, vanuit hartsverbinding volledig in verbinding te zijn met jezelf en de ander is al: allesomvattend.

In de stilte en aanwezigheid van jouw Bronessentie, jouw “zijn” stroomt alles moeiteloos. Liefde in de breedste zin van het woord is dan hetgeen er tot en vanuit jou zal spreken, door je heen zal stromen, waar een innerlijke bewustzijnsstaat van heelheid jou volledig zal omarmen. Een samensmelting in je hart van waaruit onvoorwaardelijke liefde stroomt, waar woorden verbleken door een bedding van geborgenheid en samenhorigheid die jou en ieders hart zal doen verzachten en verwarmen.

Zodra jij de stilte in jezelf, waar alles in aanwezig is, volledig kunt omarmen en laten.. zijn, zal je gewaar worden van een innerlijke stroming van berusting en onvoorwaardelijke liefde in jezelf, die jij vanuit oorsprong bent. Zakken in jouw stilte brengt je naar jouw oorspronkelijke staat van zijn, jouw begin- en eindpunt, jouw 0-punt.

Jouw bronessentie daar waar jij keer op keer alles laat samensmelten en letterlijk doet oplossen omdat jij je hier (en nu) weer realiseert dat je allesomvattend bent en elke seconde van de dag kunt kiezen uit oneindige mogelijkheden die zich in het kwantumveld bevinden. Je zit nergens aan vast maar kan hier wel voor kiezen om (tijdelijk) te ervaren.

Ga niet op zoek naar jezelf buiten jezelf maar erken jouw Bron zijn weer volledig in jezelf. Sta toe alle deuren in jezelf open te zetten zodat jouw compleetheid, jouw perfecte imperfectie, jouw allesomvattendheid weer vrij mag stromen, van binnen naar buiten. Je bent al heel, altijd al geweest, maar bent op een gegeven moment gestopt voluit te leven. Jezelf als oneindig bewustzijn gaan inkaderen en begrenzen.

Neem de komende tijd de ruimte om simpelweg aanwezig te zijn in jouw prachtige aanwezigheid, in de stilte van jouw allesomvattendheid. Dit is niet alleen voedend en helend voor jezelf maar ook voor een ander. Wat iemand anders soms nodig heeft, ook al oogt het gebaar klein. Is de energetische hartconnectie met iemand die alleen maar in stilte aanwezig hoeft te zijn. Hierdoor geef jij de ander de ruimte om volledig zichzelf te zijn.

Iedereen afzonderlijk het leven ervarend maar toch allen onlosmakelijk met elkaar verbonden door een taal waar niet wordt gesproken maar toch alles wordt gezegd. Iets wat alleen gevoeld en gedeeld kan worden zodra er een hartverbinding wordt gelegd.

Als je het even niet meer weet, kom dan thuis… in jezelf. Waar jij jezelf kunt herpakken, kunt heroriënteren, kunt resetten, kunt “zijn”. Hierdoor neem je weer bewuster plaats in je hartcentrum, van waaruit jij je op een dieper level kunt verbinden met jezelf en anderen, een open hartconnectie die dwars door sluiers en blokkades gaat.

Hoe meer je thuiskomt in jezelf hoe verder je komt in het leven. Hoe ver durf jij thuis te komen in jezelf?

Stilte is niet je vijand of je vriend, stilte kiest niet.

Stilte weerspiegelt jou hoe jij jezelf ziet.

Stilte zal je niet buiten je vinden maar kan alleen binnenin jou plaatsvinden.

Die nietsheid waar alles aanwezig is zal je daar kunnen ervaren, ondervinden.

Stilte is pure sereniteit en pure oerkracht ineen.

Stilte is compleet onthecht maar tegelijkertijd verbonden met alles en iedereen.

Stilte brengt je tot stilstand om je ruimte te geven voor inspiratie.

Stilte is de basis voor zelfgenezing en transformatie.

De stilte in jou is allesomvattend, jouw onuitputtelijke energiebron, jouw innerlijk weten jouw wijsheid.

Zijn, hangt af van jouw bewustzijn, jouw alertheid in het moment, jouw aanwezigheid.

Stilte laat je de waarheid zien, laat jou jezelf tegenkomen.

Stilte doorziet jouw maskers, sluiers en illusies zodat jij tot je kern kan komen en weer gaat stromen.

Stilte laat jou het leven weer resoneren met jouw hartfrequentie.

Stilte laat jou weer leven vanuit jouw ware essentie.

Stilte laat je zien, voelen en horen zonder gevoelens, emoties en gedachten.

Stilte is de bron voor het ontdekken van jouw innerlijke krachten.

Innerlijke stilte kan worden ervaren als een mooie zonsondergang maar ook als een wervelstorm.

Stilte kan alle gedaantes aannemen maar heeft eigenlijk geen vorm.

Stilte laat jou de liefde in jezelf en dus in alles en iedereen om je heen zien en voelen.

Een gevoel van thuiskomen in jezelf waardoor alle tegenstrijdigheden in je wegspoelen.

Jouw Zijnsessentie is eigenlijk niet te omschrijven, heeft geen naam, kent geen woorden geen uitleg en dat voelt heel fijn.

De stilte van jouw Bronessentie laat jou thuiskomen, omarmt alles in jezelf, onvoorwaardelijk en laat je compleet……. zijn.

In verbinding  💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *