Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 29-05-2023

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 29-05-2023

Durf jezelf te zijn

De huidige energieën nodigen je uit om jezelf niet meer te verschuilen. Om je hart volledig open te zetten en te gaan doen waar je hart sneller van gaat kloppen, waar je volledig van op aan gaat staan, onvoorwaardelijk, stromend. Jij bent hier niet voor niks, jij bent hier en nu in staat om de hemel op aarde te creëren maar dit gebeurt vanuit jezelf. Durf jij die stap te zetten waar geen houvast is, geen handleiding of voorbeeld, alleen maar jouw prachtige overgave en vertrouwen, in het meest krachtige wezen: in jezelf. 

Ik ben moeder van 2 prachtige kinderen en ben elke dag bezig alle ballen in de lucht te houden, een gezin draaiende te houden, een bedrijf te runnen, te zorgen voor onze levensonderhoud en mijn kids in deze planetaire shift zo normaal mogelijk op te laten groeien. Wat de meesten niet weten is dat ik naast energetisch bewustzijns- en soulcoach ook energetisch veld/gridwerker ben. Het ene moment ben ik mijn huis aan het stofzuigen en het andere moment ben ik met anderen zware energieën weg aan het halen uit gebieden/velden, breken we archontische artificiële schilden door, verdraaiingen en blokkades, brengen de energie op deze plek weer in balans en lijnen dit gebied vervolgens weer uit met hun oorspronkelijke energie codes en in goede doorstroming met Source. Hierdoor kan de oorspronkelijke energie, de zuivere energie van die plek weer beter doorstromen. Dit betreft meestal krachtplekken, leylijnen, portalen enz waar inserties zijn geplaatst. Dit kunnen (invoegingen) zijn, energetische schilden, blokkades die natuurlijke energiestromingen vastzetten of omdraaien door middel van vortexen of een loep enz. Deze blokkades zijn allemaal geplaatst om de hemel op aarde tegen te houden, om de oorspronkelijke aarde, Terra Gaia te verschuilen, te onderdrukken, net als ons. Alles in namelijk met elkaar verbonden.

Moeder aarde is een prachtige entiteit die dit al eonen zelf doet maar waar in dit huidige moment alle hulp welkom is. Tijdens dit veldwerk kom ik ook prachtige wezens tegen met een onvoorstelbare liefdevolle, serene maar ook tegelijkertijd waanzinnig krachtige energie. Galactische wezens, elven, je galactische familie, natuurwezens maar ook stenen, water, prachtige werelden en dimensies. Dit kan je ervaren als jij deze trilling ook steeds meer gaat dragen en uitdragen…… in jezelf. Door jezelf niet meer te ontkrachten maar door innerlijk werk te doen en je schaduwkanten, alles in jezelf te omarmen, zonder identificatie maar als allesomvattend (multidimensionaal) mens. 

Je gaat hierdoor jezelf maar dus ook alles om je heen steeds meer vanuit hun oorspronkelijke trilling zien, voelen, ervaren en hier zijn soms geen woorden voor. Deze dimensies zijn altijd al hier aanwezig maar in een andere frequentie. Deze werkelijkheden heb jij op de één of andere manier niet meer toegestaan in jezelf, in jouw werkelijkheid, omdat jij  jezelf steeds meer wegcijferde, je trilling naar beneden haalde. 

Het universum is zo weids, jouw bewustzijn, jouw innerlijke wereld is zo onbegrensd en dit wordt gaandeweg steeds tastbaarder, voelbaarder. Vanuit een bepaalde trilling, een frequentie in je hartcentrum, vanuit plezier, vanuit onvoorwaardelijke liefde, vanuit nieuwsgierigheid, daadkracht en bewuste creatie. Vanuit deze frequentie in jezelf, open jij deuren die je vergeten was, deze werelden zijn niet buiten jou, maar in jou aanwezig.

De tijd is voorbij om jezelf nog te verschuilen voor wie dan ook, vooral voor jezelf. Ik ben het veldwerk dat ik doe nu in alle kleuren en geuren aan het uitdragen in mijzelf, waardoor er letterlijk nieuwe deuren in mij open gaan en deze realiteiten steeds meer werkelijkheid worden in mij en buiten mij. Hierdoor krijg ik een steeds groter begrip en inlevingsvermogen van een veel groter geheel en een breder perspectief. Dit kan alleen omdat ik deze bewustzijnsverruiming toesta in mijzelf. Dit kan niemand anders voor je doen. Dit kan trouwens ook niemand in jou tegenhouden, alleen jijzelf.

Of je mijn weekenergieën of veldwerkblogs nu begrijpt of niet, het gaat om de energieoverdracht. Ik deel mijn veldwerk ervaringen nu ook omdat het om de energie achter het verhaal, achter de woorden gaat. Energetisch gridwerk is en gaat namelijk over het openen van velden in jezelf. De meeste kennis, kosmische kennis zit in het voelen en ervaren, niet in het denken. Degene die hiervoor open staat zal aangeraakt worden in zichzelf. Het gaat niet om mij maar om het overbrengen van oorspronkelijke energetische codes die iets openen in jou, iets aanzetten in jou. Dan nog dien jij dit zelf toe te staan, alles is en blijft een persoonlijke keuze.

Ik weet dat ik niks meer kan en wil verbergen, achter de schermen kan houden, in mijzelf. Waarom, voor mijzelf maar ook omdat ik anderen wil laten voelen en erkennen dat er nog zoveel meer is dan je voor mogelijk kunt houden, dat je zo prachtig en krachtig bent. Dat er hele werelden, het universum in jou aanwezig is die, als je dit in jezelf erkent en toestaat, voelbaar, tastbaar kunt ervaren in deze collectieve realiteit.

De tijd is daar om niet meer naar anderen te kijken, hoe jij je leven moet leven. De tijd is daar om niet meer naar anderen te kijken voor goedkeuring en bevestiging. De tijd is daar om te vertrouwen op jezelf, te vertrouwen op je eigen kunnen. De tijd is daar om met gelijkgestemden elkaar te voeden, verhalen te delen waar het ego niks anders kan dan naar de achtergrond te zakken, omdat jouw hart alleen nog maar hartconnectie wil. Mensen en situaties verdwijnen omdat jij steeds meer voor jezelf gaat staan, je grenzen aangeeft, jezelf uitspreekt, nee zegt tegen wat niet resoneert, naar voren stapt en niet meer achter aansluit. Je leven verandert steeds meer omdat je stopt met het zoeken naar handleidingen of je te vergelijken met anderen of hoe iets zou moeten. Dit zal namelijk nooit voldoening of zingeving geven. Je wordt hier je hele leven al voor uitgenodigd maar nu ga je steeds meer naar jezelf luisteren, ga je steeds meer doen wat jij wilt ook al is dat soms precies het tegenovergestelde van wat anderen willen… voor zichzelf maar nog niet durven.

Hoe meer jij, vanuit jouw authenticiteit, vanuit je diepste kern, toestaat jezelf te zijn en dit gaat uitdragen ongeacht wie of wat, zal je andere mensen hier ook aanraken, in hun hart. Omdat jij niet vanuit ego beweegt/leeft maar vanuit je hartfrequentie. En dit stroomt, is moeiteloos en raakt anderen aan om ook te gaan staan in zichzelf, zich niet meer te verstoppen of te verschuilen voor zichzelf. En dit is elkaar juist inspireren, aanmoedigen, voeden, bekrachtigen.

Door jezelf te zijn laat je andere mensen ook zichzelf zijn.

De “hemel” bevind zich niet buiten jou maar in jou. Deze deur, deze poort, deze portal naar de “hemel” op aarde ben jij. De tijd is daar om niks meer buiten jezelf te zoeken maar om dit steeds meer in jezelf toe te staan, door van jezelf te houden, van jouw allesomvattendheid. De tijd is voorbij om jezelf continue naar beneden te drukken. De tijd is daar om het pad van je hart te bewandelen, ongeacht wat. 

Velen zullen in dit huidige moment niet met je meegaan en dat is oké. Erken ze op hun authentieke pad maar blijf doorlopen, laat je door niemand meer tegenhouden. Door steeds meer jezelf te mogen zijn van jezelf, zal dit anderen in hun hart aanraken ook steeds meer zichzelf te mogen zijn. Want volledig jezelf zijn stroomt, kent geen begrenzingen of kaders, geen beperking, is niet dwingend, is vrij, stroomt vanuit hartverbinding, verbind verschillende werelden in jou, bekrachtigt de verbinding met je diepste kern en anderen en is voor iedereen altijd en overal toegankelijk, als je hiervoor kiest.

Je hoeft je niet te ontwikkelen tot een multidimensionaal mens, je bent een multidimensionaal mens. Stel jezelf open, sta toe je bewustzijn te verruimen, te openen door nieuwe ervaringen in te stappen waardoor jij je multi dimensionaliteit kunt gaan ervaren en leven, hier en nu, in deze huidige realiteit. Waardoor je huidige realiteit weidser en onbegrensder word, dit doe je van binnenuit naar buiten toe.  Door toe te staan meer en meer jezelf te zijn. Durf jij volledig jezelf te zijn.

In verbinding 💕, Ursula.

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Comments (9)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *