Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 30-10-2023

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 30-10-2023

Eén zijn in jouw allesomvattendheid

Voordat ik aan mijn dag begin zit ik in het zonnetje op de bank, met een bakje koffie in mijn hand, in de stilte van mijn aanwezigheid. Hier en nu ben ik precies waar ik hoor te zijn, daar waar ik (aanwezig) ben. Daar waar alles aanwezig is, dualiteit, polariteit, verdeeldheid, heelheid. Tegenpolen die naast en tegenover elkaar staan zonder dat ik hier iets mee hoef.

In wat een bijzondere tijd leven we. Ik ga het woord tijd niet eens meer gebruiken. Wat is het bijzonder om in het hier en nu aanwezig te zijn, waar je steeds meer gaat ervaren dat alles in jezelf samenkomt en steeds meer tegelijkertijd gebeurt, als nooit tevoren. Het kan momenteel aanvoelen of ervaren worden dat je het roer volledig aan het omgooien bent, de omgekeerde wereld zoals ik het vaak noem. Dit is zo voelbaar. Overal in de wereld, in onszelf, gaan we langzaam van dualiteit, van innerlijke strijd over naar polariteit, naar balans in jezelf, naar de samensmelting van dualiteit.

Je onthechten, ontkoppelen van realiteiten die jij jarenlang voor waarheid hebt aangehouden en aan hebt vastgeklampt, hier is nu beweging, in jezelf. Zoveel innerlijke shifts zijn er nu gaande, waardoor jij uit een realiteit stapt, uit een bepaalde bewustzijnsstaat en bepaalde patronen doorbreekt door precies het tegenovergestelde te gaan doen, dat wat je nog niet eerder hebt ervaren.

Zoals in mijn vorige blog beschreven kunnen dit ervaringen zijn als: ruimte maken voor jezelf als je dit nog nooit gedaan hebt, jezelf uitspreken als je dit nog nooit gedaan hebt, jezelf gaan dragen,  onvoorwaardelijk van jezelf gaan houden als je dit nog nooit gedaan hebt, van controle naar overgave, van de ene tegenstelling in de andere stappen. Deze stappen zijn velen nu aan het zetten als individu, als collectief, wat maakt dat de fundering van een hoop oude structuren nu uit elkaar gaan vallen.

Vanuit die constante innerlijke strijd van tegenpolen in jezelf naar waar je nu (eindelijk) werkelijk naar die andere kant gaat bewegen. Niet alleen denken iets anders te willen, uit die loep of patroon te willen stappen maar dit ook daadwerkelijk doen. Hierdoor beweeg jij je niet alleen van het ene uiterste naar het andere uiterste. Maar nog belangrijker, je zal hierdoor weer in balans komen, vanuit innerlijke dualiteit gaan bewegen naar polariteit. 

Waar twee tegenpolen, verschillende zelfbeelden met elkaar samensmelten en hierdoor de lading oplost. Door een ander verhaal (over jezelf) te gaan leven, te ervaren. Dat wat je eerder niet durfde te doen of te geloven over jezelf, worden nu twee tegenstellingen samengebracht, volledig erkend in jou waardoor je hier niets meer mee hoeft en dit er gewoon kan laten zijn. Waardoor je kan ervaren dat die eerste realiteit letterlijk oplost. Zelfs zo, dat deze realiteit, deze ervaring niet eens meer bestaat in jouw beleving, in jouw hologram. Omdat een twee-deling (innerlijke conflict) nu samengesmolten is in jou als één-heid. Hoe meer jij thuis komt in jezelf, jouw heelheidswezen erkent maar vooral jezelf toestaat alles in jezelf te omarmen maakt dat je steeds meer in jezelf zakt en jezelf als anker gaat ervaren en je steeds minder afhankelijk opstelt.

Er worden momenteel vele (mentale) bewustzijnskooien in mensen losgelaten. Veel mensen die ook letterlijk aan het verhuizen zijn of uit relaties stappen. Omdat je steeds meer thuiskomt in jezelf.  Je bent de relatie met jezelf aan het veranderen, meer afgestemd, meer uitgelijnd. Ik, jij en vele anderen zijn uit hun huidige bewustzijnskooi (zijn of haar matrix) aan het stappen op zijn of haar eigenwijze (manier). Dit kan voor iedereen iets anders zijn maar iedereen zal hierdoor meer ruimte en innerlijke vrijheid ervaren maar zich hierdoor tegelijkertijd ook verankerd en innerlijk krachtiger in zichzelf voelen.

Je stapt steeds meer uit de verhalen waar jij je zo lang aan hebt vastgehouden en staat steeds meer toe nog meer van jezelf te ervaren. Om andere aspecten van jezelf te ervaren. In dit huidige moment, voor nu, vaak het tegengestelde. Om oude patronen te doorbreken, waardoor je nog meer bewustzijn zult krijgen over jezelf als heelheidswezen, als multidimensionaal mens.  

Waardoor je steeds meer het gevoel van thuiskomen in jezelf gaat ervaren, van jouw compleetheid. Hierdoor zal jij jouw Bronessentie nog meer gaan belichamen in dit fysieke lichaam, nog meer gaan integreren en uitdragen. Dit maakt dat jij als energetisch wezen steeds meer gaat voelen en ervaren dat jij energie bent, dat alles energie is. Laat alles in jezelf samensmelten, houd onvoorwaardelijk van jezelf, van jouw allesomvattendheid. Hierdoor straal jij vrede uit die tegenstellingen tegelijkertijd kan laten bestaan, kan laten zijn voor wat het is, zonder hier een innerlijke strijd of oordeel over te hebben, zoals eb en vloed en dag en nacht.  

Als jij jezelf steeds meer onvoorwaardelijk liefhebt, ben je niet alleen maar al één. Als jij alles loslaat kan jij je met alles verbinden zonder jezelf hierin te verliezen.

Voel jezelf als oneindig bewustzijn stromen, wees als het water in een rivier, altijd en overal onlosmakelijk met alles verbonden, niet rondkolkend of vastklampend aan een rots of een steen maar continue, zoals het gekomen is ook weer gaan stromen. Door te omarmen wat is ont-moet en ook weer vrijelijk los te laten, zal jij je overgevend aan jouw innerlijke stroming moeiteloos je pad kunnen vervolgen daar waar je precies hoort te zijn. Waar geen begin en einde is opdat jij je altijd thuis voelt waar je ook bent en zal komen. Thuiskomen in je diepste essentie, in je hartfrequentie, waar alle wegen uiteindelijk op uitkomen, waar alles samenkomt en samensmelt tot één.

In verbinding 💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (7)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *