facebook icoon
instagram icoon

Dag energie 16-12-2020

Een zeer krachtige witte energetische straal stroomt mijn kruinchakra en derde oog binnen. Het voelt als elektriciteit, als een flinke powerboost, dat vervolgens uitdijt en verzacht.

De zware energie van vorige week, waar men constant moe van was, is nu gedraaid. Er komt nu energie binnen die mij juist energie geeft. Meer heldere momenten, meer helderheid. Het licht mijn systeem extra op. Mijn hoofd tintelt.

Er is tevens een soort gonzende toon in deze energie aanwezig, met het ritme van een hartslag. Elke keer als ik dit ritme hoor (voel), zet mijn energetische lichaam en mijn hartcentrum uit, het wordt gestretcht als het ware. Zo log als ik mij vorige week voelde zo licht en wijds ik mij nu van binnenuit voel. Ondanks wat er zich extern uitspeelt en afspeelt, is het nu toch makkelijker om gecentreerd te zijn in mijzelf, in mijn hartcentrum en dit als vanzelf uit te dragen.

Ik ervaar ook een soort van innerlijke rust, berusting om ongeacht wat, mijn eigen plan steeds verder door te trekken, vanuit mijn eigen frequentie. Geprojecteerde angst wordt steeds meer doorzien/doorvoeld, van binnen en van buiten. Het verliest steeds meer kracht en macht, omdat het onze waarheid niet is, niet (meer) met ons resoneert. Er zullen steeds meer mensen hier niet meer voor kiezen. Wat men ook nog wil proberen, het zal energetisch niet stand houden.

Ik zie mijzelf nu zweven in een doorzichtige bol boven alles. Helder zien, helder weten, helder zijn in jezelf, dat is wat deze energie ook extra vrij maakt in ons, meer ruimte.

Er wordt gevraagd om juist nu onze harten volledig te openen. Het is belangrijk nu alles te laten stromen. Juist nu, om de verbinding in jezelf, met jezelf en met anderen te maken. Als er eenmaal verbinding is gemaakt met jezelf zal dit een onverwoestbaar liefdevol veld in en om jezelf bewerkstelligen, die overal doorheen gaat. Alles wat hier niet mee resoneert zal als vanzelf vervagen en zich hiermee versmelten.  Open je hart en verbind jezelf, met jezelf en anderen.

Er komt nu ook paarse energie binnenstromen. Ik absorbeer de energie volledig door al mijn systemen. Zachtheid, compassie. Energie die mijn hart nog meer openzet voor (zelf) liefde. Mijn keelchakra gaat hierdoor ook volledig openstaan, een gevoel van verkramping in mijn keel verdwijnt. Deze zachte liefdevolle energie vult al mijn cellen meer en meer op. Het verzacht mijn gedachten, het verzacht mijn emoties en gevoelens. Deze energie, die aanvoelt als onvoorwaardelijke liefde, opent mijn hart nog eens extra, voor mijzelf en dus voor mijn omgeving en ondersteunt ons in onze huidige processen en transformaties.

Als je het even niet weet, als alles even teveel wordt, wees dan niet te streng voor jezelf, blijf gecentreerd in jezelf en blijf doorademen. Blijf dicht bij jezelf. Voel de warme energie, deze bedding in je hartcentrum en laat dit uitdijen, stromen in jezelf. Laat deze liefde in jezelf jou volledig omarmen terwijl jij je pad verder vervolgt, die je hart jou ingeeft.

 

Reacties (5)

  • Hoi Ursula , je hebt mij nog niet veel gehoord of gezien , heb vorige week plat gelegen met gewone griep , wel zo dat ik mijn bed niet uit kwam en mijn energie was nul , nul toen , en lees nu je blog en mijn complimenten dat jij alles zo mooi kan verwoorden ! wilde dat ik het kon , ben weer met de lessen bezig en mijn energie is weer geweldig stroomt weer vol op ! Ik vind Taoïstische meditatievorm en de andere 4 geweldig , het brengt mij innerlijke rust bewustzijn liefde ik vind ze alle 5 geweldig om te doen ! hoop de volgende oefen les er bij te zijn want de eerste heb ik moeten missen liefs Ans

    • Hallo Ans, wat fijn om te horen dat alles nu weer wat meer stroomt in jezelf. Ja, het zijn turbulente tijden met tevens heftige en zachtere energieën, wat momenteel heel goed te voelen is in je lichaam. Mooi om te lezen dat de meditaties jou innerlijke rust, bewustzijn en liefde brengt. Hier is momenteel veel behoefte aan. Ik zie je graag de volgende oefen les. Liefs, Ursula

  • Wanzinnige ervaring. Ben nu een boek aan het lezen over het violette vuur wat ook paarsachtig/violet van kleur is en heb gelezen dat je ook met deze energie oude pijnen kan transformeren.

    • Hallo Annie, zeker een fijn gevoel. Er komen momenteel veel verschillende energieën binnen. Ondersteunende transformerende energieën die veel in beweging zetten, in onszelf, maar ook deze zachte energieën. Die ons ondersteunen ons hart te blijven openen voor onszelf, terwijl wij gaandeweg door allerlei processen en transformaties gaan totdat we ons uiteindelijk (weer) volledig thuis voelen in onszelf. Warme groet, Ursula

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Let's get social

©2022 All rights reserved Higher Spirit Academy | Webdesign: Susan Brouwer 

©2022 All rights reserved Higher Spirit Academy | Webdesign: Susan Brouwer 

Let's get social