Skip to main content

Week energie 03-05-2021

Week energie 03-05-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 03-05-2021

De energie van vorige week gaat nog steeds door. Er gebeurt zoveel. Mooie dingen, synchroniciteit maar ook chaos, fixe oplopende innerlijke spanningen, diepe zielstransformaties, innerlijke processen. Het aanschouwen van het zover van je hart liggende bijna onwerkelijke realiteiten die over je en door je heen gaan, continue. Dit maakt dat je terug wilt naar je basis, naar een diep innerlijk weten en voelen.

De energie is nog steeds superkrachtig, pure kristallenenergie, pure transformerende energie. De energie duwt zich op volle kracht mijn energetische en fysieke systeem binnen. Nog steeds het purgen van vastzittende emoties en ladingen van alles wat zo lang is meegedragen. Zolang jij dit toestaat nog steeds krampachtig vast te houden, zal het purgen doorgaan. Zodra jij jezelf meer en meer erkent en liefhebt, zal alles in jou gaan stromen. Zodra je toestemming geeft alles vrijelijk door je heen te laten stromen creëer je de ruimte die je nodig hebt; om vrij te ademen, te bewegen, te leven, te creëren, er volledig te mogen zijn. Je lichaam vraagt hierom, mogelijk ervaar je nu kleine ontstekingen in je lichaam, pijnen in je gewrichten, moeheid. De kristallenenergie wil ruimte maken, wil opschonen. Wil je ondersteunen om alles wat je dacht nodig te hebben om te overleven niet meer vast te houden maar vrij te laten.

Rust is ook nog steeds nodig. Geef je lichaam de liefde om te bewegen maar geef je lichaam ook de ruimte om te rusten. Om jouw prachtige multidimensionale zijn steeds meer te laten integreren in je systeem. Om alles te verwelkomen. Dat alles er mag zijn maar niet hoeft te blijven, dat alles wat jou niet meer ondersteunt, niet meer voed, mag gaan. Dit kan een gevoel van verdriet triggeren. Het is geen afscheid maar meer een verwelkoming van jouw volledige zijn. Door deze pijn en dit verdriet er te mogen laten zijn voor wat het is, door je heen te laten stromen, open jij je hart weer een stukje meer voor jezelf en mag het zielsdeel dat toen was afgestoten weer terugkomen van jou, in jou. Omdat jij jezelf weer steeds meer gaat dragen. Jij jezelf steeds meer gaat koesteren, van jezelf gaat houden. Hierdoor kom je steeds meer terug in je centrum. Hierdoor zullen steeds meer vaste patronen ofwel verslavingen waarvan je dacht dit nodig te hebben om je in balans te houden, steeds minder aan je trekken. Waarom, omdat jij steeds meer in balans komt, op jezelf gaat leunen, zelf de anker wordt, waar je zo lang naar zocht.  

Je zal nog steeds de neiging hebben je de komende tijd regelmatig terug te willen trekken in jezelf, om jezelf te balanceren, te ontladen, op te laden. De energie laat je de komende tijd nog steeds centreren in jezelf. Echter, niet constant meer alleen die inwaartse beweging, wel als hier nog behoefte aan is uiteraard, maar nu ook om meer vanuit dit (bewustzijns) veld, dit verankerde innerlijke gevoel naar buiten te treden. Om overal jezelf te kunnen zijn, te blijven, wat er ook gebeurt. Dat jij je balans weet te behouden.  Dat de energie vanuit jouw core, het mooie wezen dat jij bent, zich verspreid over en door alles rondom je en niet andersom. Je zal je steeds beter kunnen manoeuvreren tussen alles wat is en je eigen frequentie behouden. Vergeet ook vooral niet; je bent niet alleen, je zal steeds meer mensen aantrekken die met jou resoneren. 

De energie vraagt je nu alles te laten zijn voor wat het is, alles en iedereen in zijn of haar waarde te laten. Om dicht bij jezelf te blijven maar vooral je eigen wijze, je eigen pad te blijven lopen. Om alles in en buiten jezelf door je heen te laten stromen maar niet vast te houden. Dat het enige wat je dient te doen, is je hart open te (blijven) houden voor jezelf, jouw werkelijkheid te blijven creëren in jezelf, vanuit jezelf. Voed je met alles wat jou voed, doet groeien en laat vrij wat niet met jou resoneert. Als een prachtige boom, continue verbonden met de bron en het bronbewustzijnsveld in jezelf en alles om je heen maar je wortels krachtig verankerd om alles vrijelijk door je heen te laten stromen. Onthecht meer volledig verbonden.

 

In verbinding, Ursula Hilgers

 

 

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *