Week energie 26-04-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 26-04-2021

De hoge frequentie energie drukt op mijn energetische en fysieke systeem. De huidige energie maakt dat alles wat trager gaat in mijzelf, dat ik meer een binnenwaartse beweging maak, meer naar binnen wil, weer even volledig thuiskomen in mijzelf.

Niet perse om mij zelf af te schermen, te beschermen maar om even volledig, alleen in mijn eigen energie aanwezig te zijn. In mijn eigen basiscentrum, mijn eigen aanwezigheid. Even onthecht van alle hectiek van afgelopen weken. Alle bewegingen, emoties en verhalen die langs mij heen gingen, door mij heen, over mij heen.

Vooral het thema grenzen aangeven kan afgelopen periode erg aanwezig geweest zijn, waardoor al snel iets als teveel aanvoelde, of als te veel afgeleid zijn, maar waar mogelijk nog gekeken en ingevoeld mag worden waar je teveel toelaat, ofwel waar je nog niet voor jezelf kiest. Balans vinden tussen geven en nemen maar vooral voor jezelf kiezen, voor zelfliefde.

De huidige energie laat je weer even landen in jezelf. Laat je ruimte creëren in jezelf en om je heen om thuis te komen….. in je zelf, om weer even op te laden. Om simpelweg even niks te hoeven, willen of moeten doen, een moment van stilte. Een moment dat puur voor jezelf is zonder tussenkomst of invoeging van iets of anderen.

Stiltemomentjes noem ik dit wel eens.

Wat voel ik nu eigenlijk, als ik niet afgeleid ben. Wat voor gevoel stroomt er nu door mij heen, nu ik even volledig aanwezig ben in mijzelf, in mijn eigen energie. Moeheid kan naar boven komen, zowel lichamelijke als mentale moeheid. Omdat je nu bewust een halte wordt toegeroepen in alles in jou. Niet alleen een halt, ook hierdoor het bewust ervaren en invoelen wat er nu in je (lichaam) gebeurt. Reflectie, als daar behoefte of aanleiding voor is. Waar loop ik mijzelf voorbij, welke meest diepliggende overtuiging of patroon is afgelopen weken heel duidelijk zichtbaar geweest? Wat heeft mij veel energie gekost? Wil ik dit nog wel en ben ik echt eerlijk naar mijzelf toe, dus ook naar anderen.

Daarnaast is een stiltemoment; om simpelweg alles wat je momenteel doorloopt binnen en buiten jezelf, om alles een plekje te geven. Echter wel op een wijze dat alles er in dit moment mag zijn, zonder getrek, moeten, haastigheid ervaren of je onrustig voelen.

De energie vraagt jou jezelf wat meer selfcare te geven, zelfliefde, wat meer op jezelf te letten. Alles gaat nu heel snel; informatie, het processen van veranderingen, nieuwe ervaringen, bewustzijnsverruiming, zeer hoge frequentie energieën altijd nog steeds gaande en indalende in jouw systeem wat veel beweging, veel losmaakt in jezelf. Het constant transformeren en balanceren en centreren van jezelf. Constant in nieuwe en oude werkelijkheden stappen die je creëert door patronen te doorbreken en vanuit een ander perspectief te leven,……..en alles is oké.

Maar gun jezelf ook rust zodat je systeem zowel op mentaal, fysiek als energetisch niveau, alles in jou weer even tot rust kan komen. Zodat alles in jou de tijd heeft om te integreren, nieuwe verbindingen kan maken en leggen in jou.

Laat de energie je ondersteunen in het tussentijds ontspannen en het naar binnen gaan in jezelf. Blijf in je prachtige energie dat zich hierdoor nog meer kan integreren en kan uitbreiden in jezelf. Geniet van de mooie dingen om je heen, de kleine dingen, de natuur, fijne muziek, rust, laad jezelf op met zelfliefde en selfcare, waardoor je vervolgens weer opgeladen verder kunt.

In verbinding, Ursula Hilgers

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!

Facebook
Facebook Messenger
Instagram
Whatsapp
E-mail
6 Thoughts on Weekenergie 26-04-2021
  Annie
  27 Apr 2021
   6:20am

  Dank je wel, informatie klopt met hoe ik me voel.
  Moe en met tijden onrustig, wat verdrietig en somber. Probeer het een plaatsje te geven, er gebeurd zoveel op het moment dat ik geregeld een rustmomentje houdt om het te verwerken.

   Ursula Hilgers
   30 Apr 2021
    10:14am

   Hallo Annie,
   Dank voor je reactie. Geregeld rustmomentjes houden, zeker.
   Dit zal een mens op alle vlakken goed doen, mentaal, fysiek en emotioneel.
   Warme groet, Ursula

  kaat
  27 Apr 2021
   6:50am

  dankjewel…ben ik allemaal mee bezig merk ik… teveel om op te moemen maar wel om van te leren…..beetje bij beetje

   Ursula Hilgers
   30 Apr 2021
    10:17am

   Hallo Kaat,
   Dank voor je reactie.
   Ja, inderdaad, stapsgewijs, beetje bij beetje. Mooie maar soms ook vrij intense processen, waarin we niet moeten vergeten lief en geduldig voor onszelf te zijn.
   Warme groet, Ursula

  Truus Huijsmans
  1 May 2021
   5:29pm

  Ja het is een enerverende sessie,er komt veel los en oude energie maakt mij moe.
  Een tijdlang heb ik al mijn energie voor mijzelf gehouden puur omdat ik voelde als ik het niet doe ,weer een burn-out zou krijgen.Warme groet

   Truus Huijsmans
   1 May 2021
    5:31pm

   Heel goed fijn weekend.

Laat een reactie achter