Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Week energie 19-04-2021

Week energie 19-04-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 19-04-2021

De energie is oranje, warm diep oranje en stroomt via mijn kruinchakra en 3e oog naar binnen. Helder zien, helder voelen, innerlijk weten. Het is een energie die passie, creativiteit een levensstroom en warmte in mij aanwakkert. Mijn hart gaat hierdoor nog verder open staan.

Het laat mijn gevoel en bewustzijn nog meer in mijn hart indalen. Om te blijven vertrouwen in mijzelf, om hierdoor ook nog meer in overgave erop te vertrouwen dat het leven meebeweegt met mijn intenties en energie, door mijn eigen pad te blijven volgen, door hiermee in door te blijven gaan.

Als je al een tijdje in een spagaat zit, in oude energieën maar ook welwillend intenties zet in en met nieuwe energie, merk je toch ook op dat je in het begin vrij geduldig moet zijn. Om de nieuwe energieën te mergen met de bestaande energieën, om zodoende tot gehele nieuwe manifestaties te komen voor hetgeen je diep in je hart wenst. Transformaties die je in jezelf hebt bewerkstelligt, het dragen van een andere (verhoogde, meer ruimtelijke) energie waardoor er verandering in bewustzijn heeft plaatsgevonden. Waardoor je meer en meer bij jezelf thuiskomt maar dat je nog steeds het gevoel hebt her en der vast te zitten in oude situaties en overtuigingen. Echter, je zal steeds meer tot de realisatie komen, invoelen dat, in het balans vinden hierin, dat de cirkel in deze nu ook klaar is.

Soms durven we nog niet volledig op onszelf te vertrouwen, dus ook niet op het leven, waardoor we toch nog, wat niet erg is, weer kiezen voor veiligheid, zekerheid en hierdoor een keuze maken vanuit angst, twijfel. Maar ook hier komt een einde aan omdat je hier gewoonweg klaar mee bent. Om constant weer te kiezen voor reeds gebaande paden, voor keuzes die niet resoneren maar wel gebaseerd zijn op oude denkwijzen, patronen. Hier zullen nu ook doorbraken in komen omdat het simpelweg niet (meer) werkt, niet meer resoneert. Hier komen we dan uiteindelijk weer uit op die grens maar dit keer ga jij hier met 2 benen overheen. Je komt nu ook steeds meer tot realisatie dat het nooit een persoon of een situatie was die jou tegenhield maar dat jij het (altijd) zelf bent geweest.

Dat bepaalde aspecten in jezelf nu niet meer hoeven worden uitgespeeld, dat je nu klaar bent om nieuwe aspecten van jezelf (weer) eigen te maken (gevoelsmatig, want je bent alles al). Vertrouwen, overgave, innerlijke kracht, zelfliefde en niet meer over je grenzen laten gaan, onzichtbaar zijn, jezelf niet goed genoeg vinden enz.

Je zal steeds meer worden gedreven vanuit je hart om letterlijk die sprong in het diepe te wagen, met je volledige zijn en niet meer met één been. Om volledig te gaan voor waar jij blij van wordt, waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Zodra je hier daadwerkelijk voor kiest, voor jezelf, zal er letterlijk een grote last van je afvallen omdat je de oude energie of lading niet meer hoeft te dragen, ook niet meer gedeeltelijk of nog tijdelijk. Het onbekende, het niet weten, alles wat nog gecreëerd dient te worden, zonder vaste structuur of vastigheid, dat zal er nog wel zijn maar je zal meer en meer gaan vertrouwen vanuit een eigen kunnen, vanuit een eigen creatievermogen dat nu volledig vrij mag en kan stromen in jou, door steeds meer gecentreerd in het huidige moment aanwezig te zijn. Nogmaals je bent alles al, de vraag is echter; waar laat jij je door leiden, door het prachtige complete wezen dat je bent of door een overtuiging/zelfbeeld hoe jij moet zijn of bent in de ogen van iemand anders?

Deze warme prachtige oranje energie zal steeds meer en in diepere lagen je passie en creativiteit, je levensenergie en vreugde aanwakkeren. Zodat jij je nu volledig zal gaan storten in je nieuwe avontuur. Niet half, niet meer gedeeltelijk maar nu volledig afscheid nemend van dat wat jou niet meer dient. Hoe je dit zo zeker weet, wat jou niet meer dient? Voel in je hart, voel waar je nu aanwezig bent en doet, maakt dit jou gelukkig? Je zal merken dat deze shift in jou, uit je comfortzone doorgaan naar weer een volgende stap niet een gevoel van verlies of leegte of intens verdriet zal triggeren maar enthousiasme, nieuwsgierigheid, als een innerlijk kind dat in jou staat te springen. Waarom dit nu zo aanvoelt? Omdat sommige dingen al veel te lang hebben geduurd, jij jezelf nu steeds meer gaat dragen, steeds meer staat voor je eigen keuzes, jezelf erkent voor het prachtige wezen dat je bent. Hierdoor help je de mensen om je heen ook bewust of onbewust in hun bewustwording.

Er zullen nieuwe deuren voor je opengaan. Het is eigenlijk een soort next level. Je was alreeds onderweg op een ander pad, diep in je hart wist je al waar je heen wilde, had je deze keuzes al gemaakt, alleen nu ga je het daadwerkelijk doen, doorzetten. Van intentie naar manifestatie.  Hierdoor zullen ook nieuwe verbindingen komen. Ik zie nu heel veel mensen volledig vanuit hun hart een nieuwe wereld creëren, steeds meer mensen naast elkaar. Verder zal je, door jezelf letterlijk te overstijgen, met andere woorden door volledig thuis te komen in jezelf, je ook andere mensen om je heen inspireren. Hoe? Door simpelweg vanuit je hart te leven, door volledig jezelf te zijn. En te doen wat je wilt doen, omdat je hier gelukkig van wordt.

Het leven beweegt met jou mee en niet andersom, het wachten of afwachten op iets of iemand is niet meer. Laten we samen de eerste stappen en de vervolgstappen zetten. Laat deze prachtige energie jou ondersteunen om nieuwe creaties, nieuwe verbindingen en samenwerkingen te laten ontstaan die ons allen maar een hoger plan, een hogere frequentie zal brengen. Je zal je steeds vrijer voelen in jezelf door ongeacht wat, het pad te blijven bewandelen dat je naar het hart staat. 

Innerlijke vrijheid, innerlijke passie, vreugde en enthousiasme zal hierdoor weer meer gaan stromen in jezelf. Hierdoor zal je hart steeds meer gaan open staan en zal jouw energie veel mensen raken, bewust of onbewust inspireren om volledig zichzelf te zijn en zich vrij te uiten wie zij zijn in hun eigen essentie. Het zal niet altijd makkelijk zijn, maar je zal jezelf hier altijd dankbaar voor zijn.

Jij bent degene op wie je al die tijd wachtte, jij bent de verandering. Laten we (samen) beginnen met het creëren van een prachtige nieuwe aarde.

In verbinding, Ursula Hilgers

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *