Week energie 10-05-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 10-05-2021

Het houdt maar niet op. Prachtige kristallijne energie stroomt laag na laag na laag via jouw kruinchakra je energetische en fysieke systeem in. Steeds meer cellen, ook in de diepste lagen van jouw zijn worden geactiveerd. Van binnenuit zal je steeds meer gaan (in)voelen, herinneren, ervaren hoe het is om je ware essentie te zijn, dit te gaan leven. In welke omstandigheid dan ook.

Afgelopen week heb ik vooral ervaren en dit wordt steeds sterker, dat er aan alle kanten aan je wordt getrokken. Zoveel verhalen, steeds meer meningen, informatie, waarheden en onwaarheden vanuit je eigen perspectief. Invoegingen in je waarheden waardoor je vanuit je huidige waarheid weer in disbalans komt. Dit komt, in mijn beleving, omdat je nog steeds meer waarde hecht aan een waarheid die je gehoord hebt, die resoneert maar die buiten jezelf ligt, van buitenaf komt en niet volledig vanuit een waarheid  die puur uit jezelf komt.

Triggers, zoveel overload aan informatie, dat mijn systeem, alles in mij zegt; stop. Ik laat mij vanaf nu niet meer beïnvloeden door niemand of wat dan ook. Ik was al begonnen mijn eigen pad te bewandelen, mijn eigen waarheid vanuit mijn hoogste goed uit te spreken. Echter, als ik soms weer aan het einde van iets stond om vervolgens volledig nieuwe ervaringen op te gaan doen door keuzes te maken die ik nog niet eerder had gemaakt, dan besloop die oude gewoonte mij weer om toch om mij heen te kijken of mijn waarheid nog steeds klopte, of iets of iemand mij kon bevestigen hierin, met mij mee resoneerde.

Sinds een tijdje wordt deze behoefte, deze afhankelijk in mij steeds minder. De constante kristallijne (herinnerings) energie, deze Bronenergie, die al dagen, al weken al maanden intens door je heen stroomt, laat je ook steeds meer voelen dat jij zelf je eigen creator bent. Van jouw leven, tezamen in en met het collectief, want alles is energie. Steeds meer zal je op jezelf gaan leunen. Jezelf gaan dragen. Er wordt nu gevraagd echt vanuit jezelf te gaan creëren. Dit kan op twijfel en weerstand stuitten. Je bent soms zo gewend te creëren naar een evenbeeld; net zoals,….lijkt op. Dat gaf altijd nog de illusie van een stukje zekerheid. Omdat je dan niet de volle verantwoordelijkheid voor jezelf hoefde te dragen. Want “het idee” de intentie kwam niet volledig van mij.

Steeds meer wordt je nu liefdevol maar daadkrachtig gevraagd vanuit je hartcentrum bewust zelf te gaan creëren. Om je hogere zelf uit te gaan spreken , je diepste hartintenties te gaan doen, te gaan leven. Dit keer niet over reeds gebaande paden maar vanuit een gevoel dat je vanaf een klif naar beneden springt. Wat aan de ene kant als angstig kan aanvoelen. Echter dit hoeft niet, het is meer een angst voor het onbekende. Juist omdat je nu steeds meer innerlijke vrijheid aan het creëren bent in jezelf, innerlijke kracht voelt om te creëren wat je daadwerkelijk wilt, dwars door de matrix heen, dwars door je oude geloofsovertuigingen, maakt dat jij stapsgewijs steeds meer gaat leven als het mooie multidimensionale wezen dat,…….je bent.

Ik merk al een tijdje op dat ik meer voel, zie en hoor dan ik gewend ben met mijn gewone zintuigen.  Helder zien, horen, helder weten, helder (in)voelen. Waarom, omdat ik mij steeds meer openstel voor mijzelf, voorbij “oude” structuren en geloofsovertuigingen. Mijzelf steeds meer ga dragen, ga uitten en ga liefhebben voor het complete mens dat ik ben. Hierdoor word ik zelf transparanter, krachtiger en liefdevoller tegelijk. Hierdoor mag alles in mij er zijn maar bovenal hierdoor stroom ik steeds meer in mijzelf zodat (mijn) hoger bewustzijn ook steeds meer de ruimte krijgt te integreren in mijn systeem.

Je innerlijke kracht, je creatievermogen maar bovenal het geloof in jezelf, ondersteunt door een stroom van onvoorwaardelijke liefde vanuit je hartcentrum, die jij hierdoor nu meer en meer toe zal staan in jezelf, zal steeds groter worden. Hierdoor onthecht jij je steeds meer van alles dat jou altijd heeft beperkt en zal die prachtige energie in jou, jij als energetisch wezen, steeds krachtiger worden. Hierdoor zal je anderen aantrekken die met jou mee resoneren zodat er een nog krachtiger energetisch veld zich zal gaan ontvouwen maar dan een veld dat elkaar ondersteunt en spiegelt voor het mooie wezen dat men is. De energie die jij dan uitstraalt is namelijk niet dwingend of begrenzend maar open en liefdevol,….voor diegenen die dit willen ontvangen.

De huidige energie laat jou ook steeds meer in het huidige moment aanwezig zijn, verankert in jezelf. Je zal je steeds minder geneigd voelen jezelf nog mee te laten trekken in allerlei verhalen en scenario’s van buitenaf maar je zal je steeds meer geneigd voelen volledig aanwezig te zijn vanuit jouw eigen complete zijn, in jezelf. Vanuit het centrum van jouw hart, daar waar alles al aanwezig is. Van daaruit wordt leven gecreëerd.

Zeg eens:  IK BEN,…….niet meer en niet minder. Ik ben, is en voelt namelijk allesomvattend en is niet te omschrijven, alleen te voelen en uit te dragen, te leven.

De tijd is voorbij om jezelf te verdelen, te fragmenteren, klein te houden, tekort te doen, te identificeren met hetgeen er achter “ik ben” komt. Zeg regelmatig tegen jezelf; IK BEN. Voel wat dit met jou doet, in elke cel van je lichaam, van je wezen. Meer is er niet, meer is niet nodig dan de aanwezigheid, jouw allesomvattende aanwezigheid met al jouw aspecten samengesmolten in het prachtige mens dat, JE BENT.

In verbinding, Ursula  

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!

Facebook
Facebook Messenger
Instagram
Whatsapp
E-mail
9 Thoughts on Week energie 10-05-2021
  kaat
  11 May 2021
   5:59pm

  mooie omschrijving deze week….ik voel heel veel wat jij vertelt… alleen de omschrijvIng ik BEN……beschreef me helemaal vol wat ik wel niet allemaal ben / was kwam er een negatieve vibe over me heen…nu wat positiever: ik BEN gewoon compleet en goed zoals ik ben!!!!!!!!!!!

   Ursula Hilgers
   13 May 2021
    7:34am

   Hallo Kaat,
   Dank voor je bericht. Inderdaad, bij het uitspreken van “IK BEN” kan veel loskomen. Veel overtuigingen en beperkingen in ons systeem die dan in beweging kunnen komen.
   Maar zodra we het beetje bij beetje toelaten ga je je steeds vrijer voelen van binnen.
   Fijne dag,
   Ursula

    kaat
    15 May 2021
     2:40pm

    JIJ ook dat was ik vergeten te zeggen tegen je… en bedankt voor de ondersteunende blogs

  Karin
  11 May 2021
   8:00pm

  Yep, ik merk dat alles meteen binnenkomt.
  Vroeger kreeg ik dingen binnen op lange termijn nu op het moment, alles gewoon weten was er altijd al maar via signalen of bewijzen direct zichtbaar.
  Mijn wens was om me te manifesteren en mijn ware ik te laten zien nu word dit gewoon door de eneregie rondom gedaan in flow????????

   Ursula Hilgers
   13 May 2021
    7:36am

   Hallo Karin, Fijn.
   Dank voor je reactie
   Warme groet, Ursula

  Angelika
  12 May 2021
   7:34am

  Dank je wel ???? Ursula voor het delen ???????? ben heel dankbaar dat ik het mocht lezen liefdevolle ???? week toe gewenst ????????

   Ursula Hilgers
   13 May 2021
    7:40am

   Hallo Angelika,
   Dank voor je lieve reactie.
   Een fijne dag, Ursula

  Truus Huijsmans
  12 May 2021
   11:32am

  De wet van aantrekkingskracht kracht is als je in het nu kan blijven goed aanwezig.
  Door al die verhalen die je nu hoort hoor ik ook veel uit boeken.
  ik zou zeggen intressant maar laat het in jezelf tot leven komen.Bedankt voor je leerzame stuk.warme groet Truus.
  B

   Ursula Hilgers
   13 May 2021
    7:41am

   Hallo Truus,
   Dank voor je reactie.
   Heb een fijne dag,
   Ursula

Laat een reactie achter