Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Week energie 17-05-2021

Week energie 17-05-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 17-05-2021

Er stroomt een hele krachtige pure witte kristallijne energie als een solide straal via mijn kruinchakra dwars door mij heen dwars door mijn hartcentrum naar mijn core, mijn diepste essentie. Dit gebeurt met een uiterst subtiele serene maar tegelijkertijd ook zeer gerichte intense kracht.

Alsof letterlijk alles wordt opengebroken. Ik zie mijzelf nu voor een spiegel staan. De spiegel van mijn leven. Ik kijk mijzelf recht in de ogen aan. Voordat ik überhaupt iets kan denken hoor ik mijzelf vanuit mijn hart in alle oprechtheid  en eerlijkheid naar mijzelf toe uitspreken: wat wil ik creëren, in dit moment vanuit mijn diepste essentie.

Het IS en zal steeds voelbaarder worden;  hetgeen wat niet met jou resoneert valt nu letterlijk uiteen, in jezelf en dus daarbuiten, rondom je. De huidige energie ondersteunt of eigenlijk versterkt het gevoel in jou volledig jouw pad te gaan bewandelen, het pad van je hart. Vanuit jouw zingeving, hoe jij dit wilt invullen en niet hoe anderen dit zien of zouden willen hoe jij dit (voor hun) invult. Dit geldt evenwel voor bepaalde overtuigingen, verwachtingen en projecties in jezelf. Bepaalde keuzes die je vroeger had gemaakt resoneren nu niet meer met je. Je wilt en kunt het niet meer opbrengen hier energie in te steken, het is klaar nu. Je gaat hier steeds sneller beslissingen in nemen, soms 180 graden een andere kant op, vanuit een steeds groter wordende innerlijke kracht of eigenlijk zelfliefde.

Waarom, omdat je niet (meer) anders kan. Je kan nu alleen nog maar eerlijk zijn naar jezelf en dus naar anderen, jezelf niet meer voor de gek houden of in een bepaalde illusie blijven leven. Dit kan volledig vanuit compassie naar jezelf en anderen toe maar jouw standvastigheid, jouw innerlijk weten en jouw overgave hierin zal steeds sterker worden.

Je zal merken dat je steeds minder dingen kan en zult gaan doen die jij zelf niet draagt, waar jij zelf niet achter staat. Want dit zal jou gaan tegenwerken, in alles wat je doet, voelt, denkt.  Hoe minder je in verbinding bent met jezelf hoe harder de spiegel, jouw leven ervaren kan worden om dit kenbaar te maken aan jou. Hoe meer jij in verbinding staat met jezelf, des te sneller zal je boodschappen doorkrijgen. Er zullen je steeds meer dingen gaan opvallen, als je bereid bent dit te zien. Dat dingen gaan tegenwerken is echter met een reden, mocht je neigen naar een keuze die niet volledig vanuit je hart komt. Het kan zijn dat je (mind) soms nog niet snapt waarom iets niet lukt, niet stroomt, maar diep in je hart weet je, dat waar je nu in zit, in bent ingestapt dat het voor jou op deze manier niet zal werken.

Dit werkt ook andersom, je zal ook keuzes gaan maken waarvan je weet, voelt in elke cel van je lichaam, dat je dit moet doen maar waar je tevens voelt dat hier nog angst en twijfel op zit. Echter, je zal merken dat je hierin ook weer wordt geholpen, wordt ondersteund in deze keuzes. Dat er hulp komt, bepaalde dingen onverwachts naar je toe komen.

De huidige energie laat je ervaren, bevestigen, dat waar je nu momenteel inzit en nog gaat ervaren, dat je eigenlijk alleen nog maar kan leven vanuit je hart, luisterend naar je ziel, vanuit integriteit. Niet meer vanuit oude verhalen of een gemis in jezelf maar vanuit een diep innerlijk weten en voelen, een stroming een beweging in jezelf die niet meer te stoppen is.

Dat waar je nu staat, je ofwel uit je comfortzone steeds meer jezelf als geheel gaat ervaren maar hierdoor juist dichter bij jezelf komt, thuiskomt in jezelf. Dan wel dat jij je in een situatie bevind in je leven die jij niet draagt, hierdoor het leven als steeds zwaarder gaat ervaren, waardoor je uiteindelijk op een punt beland, niet anders kan, dan in alle eerlijkheid naar jezelf te kijken, jezelf in te voelen. Om zo in te zien, voor wat iets echt is. Dat het leven jou niet tegenwerkt maar jou bewust wil laten worden, wil laten voelen of dit echt is wat je wilt.

Zoals ik steeds vaker ervaar, het leven werkt jou niet tegen, het leven reageert op jou. Op jouw keuzes maar nog meer op je gevoel, op je energie. Op dat wat je diep in je hart eigenlijk zou willen ervaren, gaan leven, maar nog niet (volledig) doet. Het leven leidt jou niet, jij leidt het leven, let your energy flow.

In verbinding, Ursula.

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Reacties (4)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *