Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Week energie 26-07-21

Week energie 26-07-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 26-07-2021

Balans was soms ver te zoeken afgelopen dagen.

Gaan staan voor jezelf, maar ook controle loslaten, balans. Je staat momenteel continue op een splitsing tussen oud en nieuw. Door constant jezelf te moeten manoeuvreren tussen het oude en het nieuwe, het anders willen en ook daadwerkelijk doen maar ook vaak nog botsend tegen het oude.  Alles proberen zoveel mogelijk door je heen te laten stromen en niet meer mee te gaan in dat wat niet met jou resoneert zodat innerlijke rust en ruimte gecreëerd wordt in jezelf. Hierdoor kan je soms het gevoel ervaren steeds meer los te komen staan van een hoop dingen/mensen maar wel dichter bij jezelf.

Zoveel nuances; het kan zijn dat je alreeds in tune, stromend in je eigen flow, in je eigen ritme het pad bewandelt dat je nu bewandelt. Het kan ook zijn dat je nog in een grijs gebied aanwezig bent. Bungelend in oude structuren maar tegelijktijdig uitreikend, invoelend en bewegend in nieuwe zienswijzen. Dit vergt veel van je lichaam, van je energie. Ik ervaar nu een grote druk op mijn hoofd, nek schouders, ruggenwervels. Let goed op waar jij je energie aan geeft. Geef je dit weg zonder dat jij je hier bewust van bent? Voor nu, nog steeds, ligt de focus vooral op centeren/balanceren maar vooral ook weer je op je  lichaam.

Je komt steeds meer tot de realisatie dat spirituele ontwaking, bewustzijnsverruiming alleen niet genoeg is. Dit prachtige voertuig, jouw lichaam is van zeer grote waarde. Dit lichaam is de brug, het kanaal waardoor en waarmee creatie tot uiting gebracht wordt hier op aarde. Daarom balans. Met balans bedoel ik; een juiste verbinding tussen je gedachten, gevoelens, intentie ofwel creatievermogen en het koesteren, invoelen en meebewegen van je lichaam, in je lichaam. Sta toe niet alleen je ziel (zelf)liefde te geven maar ook om je lichaam lief te hebben, vergeet dit niet. Ga naar een masseur, ga bewegen, voed je lichaam met voedsel dat jouw lichaam daadwerkelijk voed. Luister naar je lichaamsbewustzijn.

Laat de overtuiging van moeten bewegen los. Maak van bewegen een levensritme. Beweging om te creëren. Beweging om jouw hoger bewustzijn en creatievermogen in elke cel van jouw lichaam te voelen, te ervaren.  Zodat jouw lichaam steeds meer in staat is hogere frequenties tot zich te nemen en te integreren zodat jij steeds meer jezelf als multidimensionaal wezen kunt gaan uitdragen zonder dat jouw lichaam uitgeput raakt. Neem vervolgens ook de nodige rust, nogmaals vind je nieuwe levensritme in dit alles tezamen.

Het is veel. Het is momenteel veel. Een dag of enkele dagen dat je zo in je nieuwe flow zit en met nieuw bedoel ik ervaren dat alles letterlijk stroomt in jezelf door nieuwe ervaringen te beleven buiten je kaders, buiten je comfortzone. Eindelijk, precies zoals jij wilt, vanuit het diepste van je hart. Omdat jij je hierdoor heerlijk en levend voelt in elke cel van je wezen. Doordat je bewust aan het creëren bent vanuit je hoogste goed en hier volledig bij aanwezig bent, maar vooral; aanwezig wilt zijn. Echter de volgende dag weer teruggetrokken kunnen worden in het oude, het o zo bekende. In bepaalde patronen, alsof je getest wordt, iets in jezelf aan jou trekt, je in het oude wil behouden,… controle. Iets wat je zo goed kent.

Hier hoef je echter niet in te haken en al zou je hier weer inhaken en hetzelfde patroon weer afspelen. Je zal je steeds sneller gaan beseffen dat je niet weer helemaal opnieuw hoeft te beginnen maar letterlijk van de ene op de andere minuut er ook weer uit kunt stappen, in een breder bewustzijnsveld van jezelf.  Door in het huidige moment aanwezig te zijn, sta jij jezelf toe ruimte te creëren om vrijer te kunnen bewegen, binnen jouw werkelijkheid.

Steeds sneller, steeds meer zal je gaan ervaren dat je in dezelfde tijdlijn naar verschillende bewustzijnsvelden in jezelf kunt switchen, kunt zijn en leven. Echter dit kan soms voor verwarring, of als teveel ervaren worden. Omdat je dit niet gewend bent. Als je in je “oude” meer gekaderde bewustzijnsveld aanwezig bent, kan ongeduld of frustratie gevoeld worden maar als je in je nieuwe flow zit kan iets in je beleving ook als te snel of overweldigend ervaren worden, te naakt,……te veel aanwezig, teveel de creator.  

Dit is wel wie je bent; energie, bewustzijn. Overal en nergens tegelijk zijn. Niet aanwezig zijn, wel aanwezig zijn. Weer in bepaalde verhaallijnen, verleden en toekomst verzand raken maar op momenten ook op volledig nieuw terrein nieuwe ervaringen opdoen. In een nog onbekend (bewustzijns)veld waar je wordt gepusht om vanuit niets iets te creëren. Hoe mooi is dat maar tegelijkertijd hoe onwennig is dat. Hierdoor kan je soms weer neigen naar het oude terug te grijpen, naar het vertrouwde maar dat is helemaal oké.

Spelenderwijs manoeuvreer jij niet naar hogere sferen (van 3d naar 5d) maar trek jij, integreer jij steeds meer hoger bewustzijn in jezelf, in je lichaam. Hoe meer jij toestaat er volledig te mogen zijn, jezelf uit te dragen voor het prachtige multidimensionale wezen dat je bent, hoe beter je in balans kunt blijven en aanwezig kunt zijn in al jouw bewustzijnsvelden ofwel diverse werkelijkheden tegelijk. Volledig in het leven staan, hier aanwezig zijn maar tegelijkertijd het grotere geheel doorzien, overziend.  

Nu gebeurd dit nog met vallen en opstaan, vliegen, duiken, stromen en abrupt afremmen. Soms openstaand, in overgave en soms wat meer ingekaderd maar dat is oké.  Want je hebt weer geproefd van de oneindige potentie in jezelf, je weer bewust jouw innerlijke vrijheid ervaren, herinnerd. Dit is niet meer te stoppen want dit smaakt naar meer.

In verbinding, Ursula  

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Reacties (5)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *