Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Week energie 28-06-21

Week energie 28-06-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 28-06-2021

Mijn lichaam dient nu even vertraagt te worden zodat al mijn systemen weer synchroon gaan lopen met,…….mijzelf. Daarom zie en ervaar ik dit keer bewust minder met deze energie door mij heen. Ik wil wel maar ik ben heel moe, vertraagd, duizelig, misselijk geen focus, licht in mijn hoofd. Ik voel nu even geen ruimte om te zien, voelen, observeren, evalueren, doen enz.

Een korte stop (reset), halfslapend/in slow motion. Dit om “alles” weer te integreren in mijn systemen, te mergen tot nieuw bewustzijn, nieuwe energie.  Op mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch niveau is er nu weer zo veel gaande en is er weer zoveel gebeurd dat je bewustzijn meer en meer gestretched is naar een volgende diepere level, verankering. Dan kan het niet anders dat je weer even afgeremd dient te worden.

Ik voel me nu, als het ware, ontkoppelt van alles. Hoe dit voelt? Dat alles tegelijkertijd door mij heen stroomt, alles wat ik maar kan voelen, kan herinneren aan gedachten, verhaallijnen, ervaringen. Het is alsof alles nu samenkomt, sinds een paar dagen, en ook de komende periode. Echter qua gevoel meer als een observeerder, alles komt samen maar voelt minder intens, alles mag er zijn voor wat het is.

De energie is volledig transparant, als glas. De energie weerspiegelt puur en alleen jou, alles wat je hebt ervaren, nu ervaart en nog denkt te gaan ervaren. Je kan je als een emmer voelen waarin de laatste druppel jou net heeft doen overstromen en tegelijkertijd als een woestijn die al eeuwen droog staat. Alles tegelijk. Sta toe alles te laten stromen in jezelf. Dit zal ook geen probleem zijn nu omdat je nu even te moe bent om je ergens mee te bemoeien, in te haken of te identificeren met weer een verhaal.

Een zeer pure maar neutraal aanvoelende energie die al jouw systemen even in slow motion zet, on hold zodat je alleen maar aanwezig kan zijn in het huidige moment, echter zonder momentum op te bouwen. Even puur aanwezig zijn in je eigen centrum, jouw nul-punt.

Alsof je in the eye of the storm staat, op de rand van het einde van een wereld en van het begin van een nieuwe wereld. Het gevoel dat er een miljoen mogelijkheden, gedachten, perspectieven samenkomen nu, in jou. Je ontkoppelt je steeds meer van de matrix, een (beperkt) bewustzijnsveld en gevoelsbeleving in jezelf, waarvan jij dacht dat je hier in vast zat. Hierdoor zal jij je steeds vrijer gaan voelen maar ook uit balans, zwevende. Alsof je letterlijk even bent losgekoppeld van structuren. Dat je alles tegelijk kunt zijn maar ook niks. Dat je alles mag voelen maar ook helemaal niks.

Er volgt nu een tijd waar jij letterlijk het voorbeeld bent die je wilt zijn. Er volgt nu een tijd waar jij je laatste voorgeschreven bladzijde omslaat en vanaf nu alleen nog maar lege bladzijdes ziet die jij volledig zelf kunt en zult gaan invullen. Met andere woorden jezelf weer overschrijft, vanuit jouw diepste essentie. Vanuit nieuw bewustzijn, een verruimd perspectief die geen referentiekader heeft, behalve jouw nieuwe creatie en invulling. Vanuit hoe jij wilt dat iets is, vanuit een gevoel hoe jij je wilt voelen en beleven. Niet meer gestuurd van buitenaf maar volledig van binnenuit.

Je overschrijft jezelf als het ware nu steeds meer, echter nu vanuit je eigen Broncode, vanuit hartintentie. Dit vraagt om een reset op alle levels in jezelf en dat is wat nu ervaren wordt, in jezelf. Voor nu, afgelopen weekend en voor de komende week, even geen woorden je te moeten verwoorden, maar wees simpelweg, niet meer en niet minder. Laad je nu even op in de stilte van jezelf, jouw nul-punt. Dobberend in jouw nul-punt, jouw diepste essentie.

Je staat nu aan het einde der tijden, alle grenzen vervagen, diverse werkelijkheden lopen dwars door elkaar heen. Het mooie is, je hoeft geen balans te zoeken, jij bent namelijk vanaf nu (altijd al geweest) de anker, voor jezelf, in jezelf. Voor nu, sta jezelf toe even in deze tijdloze ruimte in en met jezelf te vertoeven. Smelt samen met jouw Broncode, met jouw nul-punt en laat alles door jou heen stromen. Na deze adempauze, deze binnenwaartse verschuiving, ga je weer verder stromen in jouw prachtige energie, als het multidimensionale wezen dat je bent, tot weer een volgende shift in jezelf.

In verbinding💕, Ursula Hilgers

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Comments (12)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *