Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 18-04-2022

Week energie 18-04-2022

Door Ursula Hilgers

De week energie van 18-04-2022

Het leven spiegelt jouw innerlijke beleving ………over jezelf.

Je wordt steeds meer uitgenodigd vanuit je eigen afstemming, steeds meer op je innerlijk weten en voelen te vertrouwen, het leven te leven dat jij verkiest voor jezelf, zonder voorwaarde, vanuit hartverbinding. Hoe meer jij in verbinding bent met jezelf hoe meer je toestaat in verbinding te zijn met anderen, met alles, met het leven.

Het leven is om jou te ondersteunen. Om jou te brengen daar waar jij denkt heen te moeten om je weer heel te voelen, dichter bij jezelf. En dat is oke. Als het leven in jouw beleving tegen zit, dan vraagt je spiegel je even ruimte in te nemen in jezelf. Om even te voelen wat het is dat je nu echt wilt, in dit moment. Jij hoeft je niet aan te passen aan het leven, het leven reageert op jouw energie op hoe jij je beweegt. Het leven, elke keuze die je neemt, is een ervaring een beleving om te ervaren hoe jij jezelf ziet, hoe jij in het leven staat.

Het leven bestaat uit keuzes maken, elke dag weer. Dit kan ook niet anders want alles is energie en energie wil en kan niet anders dan in beweging blijven. In mijn beleving wordt je leven niet bepaald door de keuzes die je maakt maar door hoe jij jezelf ervaart. Hoe jij in het leven staat op het moment dat jij je keuze maakt. Je leven wordt niet beïnvloed door de keuzes die je maakt maar door hoe jij jezelf ziet, hoe jij jezelf ervaart. Ben je niet afgestemd met jezelf dan maak jij keuzes vanuit onzekerheid, vanuit angst of vanuit een programmering of bepaalde geloofsovertuiging. En dit is oké. Door deze keuzes vervolgens te ervaren zal je op deze wijze erachter komen hoe jij in het leven staat, hoe jij over jezelf denkt. Heb dan geen spijt. Nogmaals het leven is er om jou te ondersteunen en jou te laten ervaren hoe jij jezelf ziet. De volgende keer zal je een andere keuze maken, meer in afstemming met jezelf. Hou onvoorwaardelijk van jezelf.

Hoe meer jij van jezelf houd des temeer jij jezelf gaat dragen en uitdragen. Hoe meer jij je voor jezelf gaat openstellen hoe meer het leven zich voor jou zal openstellen zodat jij nieuwe ervaringen kunt gaan beleven, zal blijven stromen in jezelf. Hoe meer jij jezelf klein houd des te minder jij jezelf toestaat, des temeer jij  in herinneringen blijft hangen en hetzelfde blijft ervaren blijft creëren.

Hoe meer je vertrouwt op je innerlijk weten en voelen, hoe daadkrachtiger jij in het leven gaat en wilt staan. Stop met het zoeken naar jezelf naar het zoeken van jouw waarheid of zekerheid. Begin met je eigen waarheid te leven, dit uit te dragen. Het leven geeft jou datgene terug waar jij in gelooft.  Het leven laat jou jezelf zien, voelen, horen, ervaren, middels beperkingen en doodlopende tunnelvisies maar ook middels oneindige doorgangen en nieuwe ingangen. Het is een constante wisselwerking van geven en ontvangen.

Jouw beleving van de buitenwereld is jouw spiegel, ook om te achterhalen hoe ver je soms nog van jezelf verwijderd bent, van jouw hartcentrum. Voelt iets niet oké, ga dan bij jezelf te rade welke geloofsovertuiging, zelfbeeld niet in overeenstemming is met je ware kern maar die jij nog steeds als waarheid ziet en dus telkens weer naar je toe trekt omdat je deze frequentie uitzendt.  Als iets niet (meer) goed voelt, erken het en laat het dan gaan, het heeft je ooit gediend maar nu niet meer. Hierdoor geef jij jezelf ruimte, stel jij jezelf weer meer open voor jezelf en sta jij jezelf toe meer van jezelf uit te dragen, middels nieuwe ervaringen.

Hoe kleiner jij jezelf houd, des te afhankelijker zal jij je opstellen naar anderen toe. Hierdoor laat jij je leven lijden in plaats van dat jij je leven zelf gaat leiden en dat is oké, als jij dit oké vind.

Wat het leven jou spiegelt, jou aan liefde en plezier terug zal geven. Hangt af in hoeverre jij jezelf toestaat liefde en plezier te voelen, te ervaren in jezelf, vanuit jezelf.

Wil jij het leven anders ervaren, stop dan met jezelf klein houden en ga ervaren wat je nog niet eerder ervaren hebt. Ga jezelf uitdragen, ga leven hoe jij in het leven wilt staan, vanuit zelfliefde, zonder voorwaarde, met een open hart.

Hierdoor beperk jij jezelf niet tot keuzes maar creëer jij keuzes. Hierdoor creëer je nieuwe ervaringen die jouw verwachting te boven zullen gaan, jij bent namelijk een prachtig wezen met oneindige creatiekracht en oneindige mogelijkheden. Maar bovenal omdat jij dan leeft en ervaart in het moment, vanuit jouw innerlijke stroming, vanuit innerlijke vrijheid, vanuit je levend en geliefd voelen in elke cel van je wezen, gedragen door jezelf en dus het leven.

In verbinding 💕 , Ursula

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *