Week energie 25-04-2022

Door Ursula Hilgers

De week energie van 25-04-2022

Jouw innerlijke stroming

Voel jij je moe, uitgeput, sacherijnig.

Wanneer ga jij voor jezelf kiezen, echt voor jezelf kiezen?

Er mag rust ingebracht worden. Heb jij je ademhaling gecheckt, lately? Waar adem jij momenteel, volledig door je hele lichaam of heel kort tot aan je borstkas of heel lichtjes? Waar ben jij in dit alles, ren je nog steeds achter jezelf en het leven aan? Het leven reageert op jou, niet andersom. Jij dient je niet aan te passen aan het leven, het leven past zich aan jou aan. Wees je hiervan bewust.

Sta toe, gun jezelf rust, geef jezelf ruimte. Je beweegt je nog steeds tussen oude ervaringen, belevingen en de nieuwe jij door nieuwe ervaringen te creëren en te ervaren maar onthoud dat jij alles coördineert, dat jij het tempo aangeeft, overal en altijd. Vergeet jezelf dan ook niet rust te geven. Ren jezelf ook in nieuwe ervaringen niet weer voorbij. Geef jezelf ruimte, je mind, je lichaam. Wanneer heb jij je lichaam voor het laatst aandacht en ontspanning gegeven, gegund? Je kan er pas voor anderen zijn als jij er eerst voor jezelf bent. Wees aanwezig, dan ben je er ook pas echt voor anderen. Dit kan ook niet anders.

Er gebeurt momenteel heel veel, eigenlijk alles tegelijk, omdat je beseft dat alles samenkomt in jou nu, altijd, alle verhaallijnen, alle ervaringen, omdat jij jezelf nu steeds meer als begin en eindpunt gaat ervaren en niet meer iets buiten jezelf. Dit zal je ook met tijd ervaren. Elk bewustzijnsveld in jezelf ervaart tijd weer anders. Eén keer knipperen en er is alweer een dagdeel voorbij. Je kan het ook niet meer opbrengen meerdere dingen tegelijk te doen, dit is ook niet de bedoeling, nooit geweest. Meer dan één ding tegelijk doen is afleiding, om volledig in je eigen kracht te staan, om jezelf volledig te voelen. Hierdoor blokkeer jij jezelf ook.

Aan de andere kant is het juist goed dat jij je nu steeds oncomfortabeler voelt bij meerdere dingen tegelijk “moeten” doen, dit maakt dat je niet anders meer kan en wilt dan in het moment aanwezig te zijn. Dat jij niet met je focus versnippert bent maar meer uitgelijnd, met je bewustzijn en lichaam. Er is ook niks anders dan het nu moment, hier is alles aanwezig, in jou. Blijf bewust en rustig ademhalen. Blijf in afstemming met jezelf maar bovenal neem ten alle tijde je ruimte en rust. Dit zal je geen tijd kosten maar jou juist ruimte en tijd geven omdat je ruimte creëert in jezelf en dus nu vanuit ruimtelijkheid en in het moment jezelf en dus het leven ervaart en niet vanuit een verkramping, vanuit een tunnelvisie of alleen vanuit je hoofd. Echter dit begint wel van binnenuit, vanuit jezelf.

Wees je bewust van je eigen aanwezigheid. Waar ben je nu, waarschijnlijk met je lichaam hier maar met je gedachten, je bewustzijn ergens anders, in een verhaallijn, in verschillende verhalen.

Nu komt steeds meer alles samen, wordt jij je steeds bewuster van jouw potentieel, jouw mogelijkheden maar ook van je huidige beperkende geloofsovertuigingen, bepaalde patronen en programmeringen die ook aanwezig zijn in jou. Je gaat je steeds meer beseffen dat alles in het huidige moment afspeelt, hoe kan je dit nu allemaal processen als je dit niet gewend bent? Laat controle los, laat alles er zijn in jezelf maar weet dat je nergens iets mee hoeft, moet of dient te doen. Mag alles er in jou zijn zonder je hier (weer) mee te identificeren? Laat alles stromen, alles is energie, alles.

Vertrouw weer meer op je innerlijk weten en voelen. Deze innerlijke stroming stroomt simpelweg, heeft geen oordeel, is altijd aanwezig en heeft een innerlijke berustende stroming in plaats van een onderliggende onrustige stroming die meer vanuit een overlevingsmodus beweegt. Vertrouw op jezelf.  

Het leven voor of van iemand anders leven, kan en lukt niet meer. Je kan jezelf niet meer verloochenen. Jezelf verbergen kan niet meer. Jezelf tekort doen kan niet meer. Het lukt gewoonweg niet meer. Dit put je uit, dit brengt je nergens. Continu wordt je nu ondersteund, intuïtief geleid, vanuit een onbeschrijfelijke stroom van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf om onvoorwaardelijk van jezelf te houden. Jezelf volledig te accepteren en omarmen. Jezelf te dragen en uit te gaan dragen. Hierdoor zal je hele leven veranderen omdat je nu voor jezelf kiest, bewuste keuzes gaat maken door jezelf, voor jezelf. Je kan niet anders meer dan leven vanuit je eigen trilling, vanuit hoe jij graag je leven zou willen leven. Het zal steeds lastiger worden om je eigen hart te negeren, je gevoel te negeren, niet voor jezelf te kiezen. Alles wat niet resoneert met jouw diepste essentie, zal op steeds meer weerstand stuiten,…….in jezelf. Je zal steeds minder mee kunnen gaan in de stroming van anderen, alleen met je eigen stroming. Wel in co creatie met anderen maar dit dient dan wel in het moment met jou te resoneren.

Maskers en identiteiten zullen doorgeprikt, doorzien worden. Je zal steeds meer gaan leven, bewegen en resoneren vanuit trilling, frequentie, verbindingen aangaan vanuit dezelfde resonantie en voelt het niet oké, dan is het ook klaar. Je zult steeds minder je mind hiervoor gaan gebruiken om te analyseren of iets past of niet maar met je innerlijke gevoelswereld steeds meer gaan scannen en instant weten of je iets gaat doen of niet. Dus meer vanuit jouw innerlijk weten en voelen handelen, meer in afstemming met jezelf. Je zal steeds daadkrachtiger worden, weten wat je wilt wat je tegelijkertijd ook innerlijke rust zal geven, minder afleiding.

Het leven werkt niet tegen je, het leven beweegt zich mee met jouw energie. Wat jij vanuit je hart wilt doen, dat stroomt. Beweeg, leef vanuit je eigen ritme, vanuit je eigen bewuste ademhaling en ga doen waar jij van gaat stromen, waar je hart nog meer van gaat openstaan. Voorbij innerlijke  begrenzingen, deze bestaan namelijk alleen als jij dit gelooft. 

In verbinding💕, Ursula Hilgers

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!

Facebook
Facebook Messenger
Instagram
Whatsapp
E-mail
14 Thoughts on Weekenergie 25-04-2022
  Marianne
  25 Apr 2022
   10:04pm

  Wat is dit weer heel bijzonder Ursula. Afgelopen zaterdag heb ik een heel bewustzijnsproces gehad en ik krijg zo weer de bevestiging in deze weekenergie.
  Ik vind het weer heel bijzonder!!
  Dank je wel!!
  Lieve groet Marianne

   Ursula Hilgers
   26 Apr 2022
    3:36pm

   Hoi Marianne,

   Dank voor je reactie.
   Lieve groetjes, Ursula

  Chris
  25 Apr 2022
   10:22pm

  Wauw, wat prachtig weer. Past precies meg waar ik sta. Dank je wel voor dit zeer mooie bericht en ja het klopt idd ik ga ook steeds meer mezelf belichamen en zijn en genieten van wat ik graag wil doen.. Dank je wel voor dit prachtige bericht.

   Ursula Hilgers
   26 Apr 2022
    3:37pm

   Hoi Chris,

   Dank voor je reactie en resonantie.
   Lieve groeten, Ursula

  Ans
  26 Apr 2022
   7:25am

  Wat heb je dit weer mooi verwoord Ursula’s ! Mijn complimenten ! Fijne dag en week ! Ans

   Ursula Hilgers
   26 Apr 2022
    3:37pm

   Hoi Ans,

   Dank voor je reactie. Jij ook een fijne week.
   Lieve groeten, Ursula

  Sonja
  26 Apr 2022
   8:25am

  De adelaar overziet alles, geeft mij kracht in deze periode mijn verleden achter mij te laten en verder te willen gaan.
  Dank je wel voor dit mooie blog. Ik ben mijn huis (en mezelf)
  aan het ontdoen van spullen die niet meer naar mij stralen en mij aan het voorbereiden op de toekomst, een plekje voor mezelf waar ik weer kan zijn.

   Ursula Hilgers
   26 Apr 2022
    3:40pm

   Hoi Sonja,

   Ja dank voor je reactie, je huis zegt zoveel over hoe jij je van binnen voelt.
   Ik mag mijn kledingkast flink opschonen, loslaten.

   Lieve groeten, Ursula

  Pauline
  26 Apr 2022
   8:58am

  Wauw wat een prachtige boodschap, het resoneert goed bij mijn huidige staat van zijn.
  Wat ik vooral niet meer kan tegen houden uit angst voor veroordeling en meningen van anderen, ik mag ZIJN wie ik ben.
  Mag ik zijn wie ik ben als energetisch coach durf ik ik te zijn?
  dank voor deze boodschap

   Ursula Hilgers
   26 Apr 2022
    3:41pm

   Hoi Pauline,

   Dank voor het delen van jouw beleving hierin.
   Lieve groeten, Ursula

  Anja Goris
  26 Apr 2022
   12:27pm

  Hallo, Ursula.

  Dank je wel voor deze weekenergie.
  Mijn grootste angst is het toelaten van mijn gevoel van eenzaamheid
  en het toelaten van verlatingsangst.
  Al heel lang leef ik mijn eigen leven en ben best heel gelukkig met zelf,
  met wie ik ben, wat ik denk, voel en doe.
  Ondanks dat loop ik nog steeds weg van die gevoelens van eenzaamheid
  en me verlaten voelen. Iedere dag kom ik ze weer tegen op de momenten
  dat ik tot rust kom. Ik wil ze niet voelen omdat ik bang ben erin te blijven hangen. Dat wil ik niet, omdat ik mijn dagelijks leven ook belangrijk vind.
  Terwijl ik je blog zit te lezen ben ik even gestopt en heb mijn hand op mijn hart gelegd en deze angst toegelaten. Tranen met tuiten stroomden over mijn wangen zonder mijn neiging ze te willen tegenhouden en het voelde zo bevrijdend. Ik kon weer dieper ademen en voelde zoveel rustiger.
  Daarom nogmaals dank je wel voor deze blog.
  Met mijn hartegroet,

  Anja Goris

   Ursula Hilgers
   26 Apr 2022
    3:43pm

   Hoi Anja,

   Dank voor je mooie reactie, voor het delen van jouw ervaring.
   Lieve groetjes, Ursula

  Annet
  29 Apr 2022
   4:03pm

  Wat een mooie weekenergie, dit is precies wat ik op het moment ervaar. Vind het niet altijd makkelijk om voor mezelf te kiezen maar wordt echt die kant op geduwd. Prachtig om dit nu te lezen. Dank je wel lieve Ursula en een heel fijn weekend!!

   Ursula Hilgers
   3 May 2022
    11:57pm

   Hoi lieve Annet,

   Dank voor je reactie.
   Lieve groetjes, Ursula

Laat een reactie achter