Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 27-12-2021

Week energie 27-12-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 27-12-2021

Welkom thuis

Deze week vloeit 2021 over in 2022.

De huidige energie nodigt je uit, vraagt je, weer thuis te komen………… in jezelf. Zodat jij je in 2022 steeds meer gaat belichamen en (uit)dragen voor het prachtige mens dat je bent.

De tijd is daar om jezelf weer volledig lief te hebben, te belichamen, onvoorwaardelijk, vanuit zelfliefde. Zelfliefde stroomt, zelfliefde kent geen begrenzing, zelfliefde denkt in mogelijkheden niet in beperkingen, zelfliefde is innerlijke wijsheid, zelfliefde is niet dwingend, zelfliefde is vrij, zelfliefde is voor iedereen, zelfliefde verbind.

De tijd is daar om jezelf weer volledig te voelen. De tijd is daar om de liefde die je al die jaren alleen aan anderen hebt gegeven weer aan jezelf te geven. De tijd is daar om jezelf te dragen. De tijd is daar om je eigen anker te zijn. De tijd is daar om de anker die je zelf bent weer als een lichtbaken te laten schijnen in jezelf.

De tijd is daar te erkennen dat jij hier bent om jezelf volledig uit te dragen, in jouw allesomvattendheid, jouw schaduwkanten en puurheid. Met al je onzekerheden en je kwetsbaarheden met je schoonheid met al je onmacht en frustratie en je mooie glimlach. De tijd is daar om geen oordeel meer over jezelf te hebben.

Hoeveel jij jezelf draagt, jezelf liefhebt is de filter, de spiegel hoe jij naar anderen kijkt, naar de wereld. Verbind je voorbij oude programmeringen, beperkende overtuigingen en een beperkt zelfbeeld met jouw prachtige essentie en met anderen. Waar je van binnenuit, vanuit hartverbinding, weet en voelt wat jouw waarheid is en wie jij WERKELIJK bent.

De tijd is ook daar om met anderen samen te komen, om een nieuwe fundering vanuit een hogere trilling te gaan bouwen. Wij zijn degenen waarop we gewacht hebben. Samen zullen we elkaar voeden, groeien, vanuit een verruimd bewustzijn leven om ons meer en meer uit te gaan dragen vanuit hartverbinding, vanuit een energie en bewustzijn die meer multidimensionaal is, buiten kaders, buiten de matrix.

Omarm jezelf volledig, zodat je vanuit deze verbinding anderen raakt en hun allesomvattendheid, jezelf en anderen spiegelt………. vanuit heelheid, gelijkwaardigheid en niet meer vanuit beperking.

De tijd is daar om te kiezen wie jij wilt zijn. Je bent vanaf nu je eigen voorbeeld en niet meer een reflectie van hoe iemand vindt hoe jij dient te zijn.

Het voelt als de wind die onder de vleugels van trekkende vogels waait, je wordt gedragen. Deze energiestroom en frequentie kan oneindig ver reiken en zal je eigen barrières en blokkades doen vervagen.

Gedragen worden door de liefde die je bent, de krachtigste energie die het universum kent. Liefde, een universele taal die niet te vertalen is, alleen te voelen in jezelf, altijd,…..in elk moment.

Sluit je ogen en keer naar binnen om jezelf in liefde te verwelkomen.

Open je hart om alles in jezelf te voelen, te omarmen en te laten samensmelten, zodat er ruimte vrijgemaakt kan worden om volledig thuis te komen.

Een oneindige stroom van liefde die alles koestert in jou, ook dat wat jij (nog) niet in jezelf omarmt. Het is de levensenergie die door jou heen stroomt en jou overal en altijd verwarmd.

In de stilte van jouw aanwezigheid ervaar je nu hoe mooi de schoonheid van jouw bestaan je van binnenuit doet stralen.

Thuiskomen in je diepste essentie, in je hartfrequentie, waar alle wegen uiteindelijk op uitkomen, waar alles samenkomt en samensmelt voelt……als de hemel in jezelf laten indalen.

Welkom thuis

In hartverbinding, Ursula Hilgers 💫❤💫

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *