Skip to main content

Week energie 22-03-2021

Week energie 22-03-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 22-03-2021

Zeer intense en krachtige kristallijne energie komt op volle kracht mijn systeem binnenstromen. Ik merkte het afgelopen vrijdag al, daar was weer de man met de hamer. Mijn lichaam intens zwaar, moe. Druk op de borst, moeite met ademen. Hierdoor werd ik gedwongen heel bewust in mijn lichaam aanwezig te zijn. Verder, mentaal ups en downs. Dan vrolijk, scherp en gefocust en dan weer afwezig en traag. De energie blijft je nog steeds constant reinigen, purgen. Opgehoopte afvalstoffen die eruit moeten, diepgewortelde blokkades die loskomen. Onverbiddelijk blijft de energie, uiteraard vanuit ons hoogste goed, je vriendelijk doch dringend vragen en ondersteunen om met de hogere frequenties mee te gaan. Om met dat wat niet meer resoneert, dit niet meer te verkiezen om keer op keer weer te ervaren. Je bent zoveel meer, zoveel meer dan jij je kan voorstellen.

Sommigen hebben nog steeds weerstand om te ontwaken, om contact te maken met zichzelf, hun diepste essentie. Hoe diep moet een mens nog gaan om weer in liefdevolle verbinding te komen met zijn of haar hart, door weer thuis te willen komen in zichzelf. Steeds meer mensen zullen nu een breekpunt bereiken, een dieptepunt ervaren zodat ze gaan toestaan zichzelf te voelen, meer bewust te worden van zichzelf en hun omgeving en de keuze hebben hier nog verder in mee te gaan of niet. Maar dit is mooi, vervolgens zal er een innerlijke transformatie gaan plaatsvinden. Anderen zullen door de vele ups en downs en alreeds gedane transformaties nog meer hun ziel en hun hogere zelf in hun lichaam kunnen verankeren en zodoende zichzelf nog meer gaan voelen en ervaren, op een steeds diepere en bredere level.

Mocht je nu in een situatie zitten die is gecreëerd vanuit oude overtuigingen, op oude keuzes, ga dan door op dit pad. Je hebt mogelijk afgelopen week en in dit huidige moment ervaren dat er constant, bijna dagelijks, situaties voordoen waar je telkens weer voor dezelfde keuze komt te staan. Hetzij je grenzen aangeven, hetzij zichtbaar worden, of in je eigen kracht gaan staan. Of dit nu gaande is terwijl jij alreeds vanuit jouw nieuwe energie nieuwe keuzes hebt gemaakt en een ander pad bewandelt, of vanuit een situatie waar jij nog niet de keuze hebt gemaakt die je graag had willen maken. Nieuwe deuren en mogelijkheden gaan nu niet meer eens in de zoveel tijd open, echter bijna dagelijks. Laat je hierdoor niet overweldigen, doe een stapje terug indien je dit nodig acht. Neem even pauze, centreer jezelf even volledig in jezelf. Neem je ruimte in en kies vervolgens wat jou voldoening geeft, wat nu met jou resoneert.

Al is het nu nog niet jouw perfect picture, alles gaat in processen, alles gaat stapsgewijs. Je doet nu wat je kan doen in dit huidige moment. Morgen is er weer een nieuwe dag. Je maakt keuzes die nu in dit moment voorhanden zijn. Maar houdt het einddoel, waar jij naar toe wilt, houdt deze energie in jezelf vast, levend. Leef, wat nu ook niet anders kan, van dag tot dag. Meer is er ook niet.

Drink veel water. Blijf letterlijk stromen in jezelf. Je kunt last gaan krijgen of hebben van bijvoorbeeld kleine ontstekingen in je lichaam. Blokkades die zich steeds meer lichamelijk gaan uiten.  Ongemakkelijke benen, verstijvingen, frozen schoulder, een constante druk op nek, schouders en armen. Last van je onderrug, door je rug gaan. Je lichaam vraagt nu veel aandacht. Je lichaam wordt momenteel zwaar belast. Luister naar je lichaam. Mocht je nog geen goede verbinding hebben met je lichaam, lichaamsbewust zijn, je lichaam niet kunnen, willen of durven invoelen. Er is geen andere keus. Je dient echt naar je lichaam te luisteren, het is jouw voertuig hier op aarde. Je lichaam kan jou zoveel vertellen over hoe jij je beweegt, gedraagt en draagt in het leven. Hydrateer jezelf voldoende. Neem af en toe een lichaamsdetox om je lichaam op te schonen.

Doordat de huidige energieën jou telkens weer een level hoger laat resoneren, laat trillen met hoge frequenties, zal dit een uitwerking hebben op jouw algehele systeem; op mentaal, fysiek en energetisch niveau. Hierdoor kan je ook weer nieuwe golven van emotionele ladingen verwachten. Getriggerd worden door een foto, een filmpje, een opmerking van iemand.  Rollercoasters van jezelf energiek voelen, levenslustig stabiel en vrolijk tot plotseling labiel, een unheimisch gevoel en je down en emotioneel voelen. Laat dit er volledig zijn. Het wil alleen maar gevoeld worden en verder doorstromen in jou.

Je bent zo goed op weg, met transformaties, met blokkades die zich laten zien, om deze te accepteren, ofwel om deze te dragen en te laten stromen zodat alles in jou kan en in jou mag samensmelten. Om alles in jezelf liefdevol te omarmen als het mooie wezen dat je bent. Geef vooral extra aandacht aan je lichaam, deze periode. Jij draagt veel, hebt veel gedragen. Je maakt nu steeds meer en meer ruimte in jezelf om hogere frequenties, hogere energieën zoals je hogere zelf je fysieke lichaam in te laten dalen. Hierdoor zal je steeds meer een leven gaan leiden vanuit je hoogste goed, vanuit je hartfrequentie. Met een steeds breder perspectief, een breder bewustzijn.

Je lichaam moet hier ook in meegaan. Je lichaam draagt jou maar draag ook jouw lichaam. Koester je lichaam, luister en vraag wat het nodig heeft, in deze planetaire shift, elke dag. Rust, beweging, enz. Zodat je lichaam geleidelijk met jouw ondersteuning zich steeds meer kan aanpassen aan de hogere frequenties. Hierdoor zal jij jezelf meer en meer gaan ervaren als een prachtig multidimensionaal wezen met een steeds grotere bewustzijn en creatievermogen en met een steeds krachtiger energieveld in en om je heen. Steeds meer in resonantie met je hartfrequentie en in liefdevolle verbinding met je lichaam, jezelf en je medemens.   

 

In verbinding, Ursula Hilgers

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram


  Wilma
  March 22, 2021

  Wat fijn je te lezen Ursula!
  En ja, mooi en boeiend zoals alles zich zo aandient…
  Blij dat we er zo samen voor onze Aarde en elkaar mogen ‘zijn’.
  Dankbaar dat ik in deze tijd leef…
  Warme groet,
  Wilma

  Reply


   Ursula Hilgers
   March 26, 2021

   Hallo Wilma,

   Dank voor je mooie reactie.
   Warme groet, Ursula

   Reply


  Liesbeth
  March 25, 2021

  Steeds meer vocht vasthouden, valt dat er ook onder?

  Reply


   Ursula Hilgers
   March 26, 2021

   Hallo Liesbeth,

   Dat kan een mogelijkheid zijn. Je lichaam reageert op diverse manieren op hoge energieën alsmede op jouw innerlijke processen.
   Er zijn zoveel ascensie symptomen. Waar heeft je lichaam behoefte aan, dat kan van tijd tot tijd wisselen.

   Blijf goed naar je lichaam luisteren en neem actie waar nodig.

   Warme groet, Ursula

   Reply

Laat een reactie achter

Logged in as Lisa Bouw. Log out »

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Reacties (4)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *