Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Week energie 29-03-2021

Week energie 29-03-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 29-03-2021

Aanwezig zijn in je eigen centrum.

De energie die naar de aarde en in ons fysieke en energetische systeem stroomt is nog steeds heftig, bestaande uit zeer hoge frequentie kristallijne energieën. Ik wordt volledig mijn lichaam en de aarde in geduwd.

Alles is nog steeds een flinke rollercoaster. Bestaande uit pieken en dalen. Zeer energiek, momenten van speelsheid en slappe lach en ook momenten van zwaarmoedigheid, fysieke druk, ongemak, beklemd voelen, verdriet. Licht in je hoofd voelen. Weerstand om je lichaam nog niet volledig te willen voelen, hierdoor weer meer de neiging oude gewoontes op te pakken zoals veel eten, veel te lang netflix kijken, constant in je hoofd zitten, noem maar op.

Echter, steeds meer informatie zal van binnenuit tot je komen door het steeds meer invoelen van jezelf. Hierdoor zal jij jezelf steeds meer toegang verlenen tot inzichten, innerlijk weten, helder zien en voelen. Steeds meer bewustzijnsverruiming. Je zal jezelf steeds beter kunnen balanceren tussen alles wat aanwezig is. Steeds meer in je eigen centrum kunnen blijven of terugkomen als je even uit balans bent geweest. Je kan ergens volledig in duiken, ontwijken of in je centrum blijven, volledig in je hartcentrum en even rustig kijken, observeren wat er allemaal (aanwezig) is.

Alles is nu mogelijk in jezelf, alles trilt steeds meer los in jezelf; oude gewoontes, nieuwe impulsen nieuwe ideeën, blokkades, emoties, oude en nieuwe energie, je krijgt steeds meer helderheid in en over jezelf, dus ook steeds meer de keuze hoe jij je leven wilt gaan leven, creëren en ervaren. Je blauwdruk is weer aan het veranderen. Waarom, omdat jij nu steeds meer het besef krijgt dat jijzelf de creator bent van je eigen leven. Dat het leven op jou reageert op dat wat jij uitzend, op het prachtige wezen dat je bent, en niet andersom.

De druk en inperking van jouw bestaansrecht wordt steeds meer opgevoerd maar daarentegen het universum en haar prachtige ondersteunende energieën net zo hard, om zelf volledig onvoorwaardelijk en liefdevol te kunnen en te mogen ZIJN en door (eigen) sluiers heen te kijken en te voelen. Wees gedurende deze transformaties geduldig en lief voor jezelf, je bent van zover gekomen.

Probeer soms ook meer een observeerder te zijn. Observeer wat er momenteel allemaal gaande is, wat bewust jouw energie naar beneden haalt maar duik hier niet altijd volledig in, blijf dicht bij jezelf. Aanschouw wat er is, maar laat je niet volledig meetrekken door wat er om je heen gebeurt, vooral als het niet fijn aanvoelt, niet resoneert. Ga hier dan niet in mee. Bewaak je eigen grenzen hierin. Wees dan puur een observeerder, aanschouw, kijk en voel wat het met jou doet en haal hier je les uit ofwel informatie die nodig is om een bewuste keuze te maken over iets dat zich aandient of nog moet komen. Maar bovenal; blijf jezelf (in)voelen. Ook weer voortbordurend op afgelopen periode. Luister naar je lichaam, je onderbuikgevoel, je hart. Schoon regelmatig je lichaam en eigen energieveld op. Neem rust, ga de natuur in, neem een douche of een bad, drink veel water, reinig je energetisch veld. Zet wat muziek op dat jou ontspant en geef toe aan moeheid, geef toe aan rust en geef je lichaam de ruimte om te ontspannen, te rusten, dit geldt ook voor je gedachten. Jij bent zelf verantwoordelijk waar jij je op focust en je energie op richt.

Alles kan nu heel snel gaan, blijf echter in je eigen ritme je dingen doen. Probeer elke dag regelmatig bewust aanwezig te zijn in alles wat je doet. In de keuzes die je maakt, gedachten die je hebt, zelfs het bewust ademhalen in je lichaam. We ademen automatisch, soms heel oppervlakkig. Hierdoor kan je het gevoel hebben duizelig te zijn, niet goed in je lichaam aanwezig te zijn. Mogelijk dat je afgelopen week druk op je borst hebt ervaren, minder zuurstof. Neem dan een aantal goede ademhalingen en blijf dit regelmatig herhalen. We zijn elke dag in ons hoofd in zoveel verhalen verwikkeld maar probeer regelmatig aanwezig te zijn in jezelf, focus dan even op je ademhaling, verder nergens op. Wees puur even aanwezig meer niet.

Jij bent de creator van je eigen leven, niemand anders. Sta toe, als ondersteuning in deze shift, de hogere frequentie energieën te ontvangen, zodat jij nog dichter bij jezelf komt, te stromen en jezelf te openen voor jezelf, zodat jij weer achter het stuur zit en niet iemand anders. Diep in je hart weet je wat goed voor je is en ben jijzelf volledig in staat je eigen beslissingen te nemen, over je leven, je lichaam, over je eigen creatievermogen en vrijheid.

Hoe meer jij toestaat thuis te mogen komen in jezelf, alles in jezelf te omarmen, er volledig te mogen zijn, voor het prachtige multidimensionale wezen dat je bent. Om jezelf volledig uit te mogen dragen en uit te kunnen spreken, om te ademen en te stromen hoe jij dat wilt, om volledig aanwezig te zijn. Des te minder zal jij je nog identificeren, associëren met van alles buiten jezelf, je kracht en energie uit handen geven.

De tijdsgeest, waarin jij dacht dat jij gevormd moest worden door mensen en situaties buiten jezelf, is voorbij. Het besef dat jij altijd al heel en compleet was, nog steeds bent en………nog zoveel meer bent, zal steeds duidelijker en voelbaarder worden, in jezelf. Je zal steeds meer, beetje bij beetje, je eigen licht gaan (durven) schijnen. Je zal steeds meer gaan voelen dat de tijd, het dageraad, daar is om niet meer iets te moeten zijn, maar om gewoon volledig jezelf te mogen zijn.

Innerlijke kracht en onvoorwaardelijke liefde ervaar je door steeds meer op jezelf te vertrouwen, door jezelf steeds meer te dragen, zonder voorwaarde, in overgave. Door er volledig te mogen zijn,……  van jezelf. Hierdoor zal jij tevens steeds meer vreugde, vrijheid en spontaniteit toestaan, laten stromen in jezelf.

Degene waar je altijd naar op zoek was, waar je al die tijd op wachtte, 

kijk eens in de spiegel,…………….dat ben JIJ.

In verbinding, Ursula

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Laat een reactie achter

Logged in as Lisa Bouw. Log out »

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *