Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 27-09-21

Week energie 27-09-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 27-09-2021

De nieuwe aarde,………in jezelf

De huidige energieën ondersteunen ons in wat nu belangrijk is, dicht bij jezelf blijven, jezelf trouw te blijven. Niet meer te strijden tegen de oude wereld, dat wat jouw hart doet afsluiten maar je hart volledig te openen voor dat wat je hart doet opbloeien. Doordat jij steeds meer naar jezelf gaat luisteren en jezelf steeds meer durft te gaan voelen en erkennen voor het complete mens dat je bent met al je liefde en koestering maar ook met al jouw trauma’s, perfecte imperfecties, beperkende ervaringen en opgelegde programmeringen. Zal jij jezelf steeds meer gaan doorzien en doorvoelen en hierdoor je hart steeds meer gaan openen voor jezelf, jezelf steeds meer en oprecht onvoorwaardelijk gaan liefhebben. Hierdoor zal jij je ook steeds meer gaan distantiëren van alles wat jouw energie kan wegzuigen. Je doorziet de mindcontrol, het uitvergroten en manipuleren van onverwerkte traumastukken in de mens, ofwel de schaduwkant van de mensheid.

Oude systemen en structuren zullen beetje bij beetje uiteen gaan vallen. Omdat dit alleen gevoed kan worden door angst. Angst houdt lage frequenties levend. Het kan zich niet staande houden in een steeds groter wordend verhoogd trillingsveld. Zodra jij jezelf eerlijk en oprecht maar vooral liefdevol durft aan te kijken, zal je transparant worden en zal je hierdoor ook alles om je heen gaan doorzien.

Als je dicht bij jezelf blijft kun je observeren wat je niet wilt maar zal je energie daar heen gaan naar wat jij wel wilt, de nieuwe aarde gaan uitdragen, alleen en met gelijkgestemden. Op deze wijze zal je in staat zijn vanuit een verhoogde innerlijke trilling nieuwe creatiekracht(en) te bundelen en te gaan manifesteren. Hierdoor hebben degene die controle willen (be)houden, geen grip meer op jou. Wat ze dan ook nog zullen proberen, jij zult er geen energie maar aan geven, je zal je hiervoor omdraaien en met een steeds grotere groep een andere frequentie gaan uitzenden. Wat anderen zal aanraken, bewust of onbewust, echter niet onder dwang of onder manipulatie maar vanuit een open hart, vanuit hartverbinding.

Hierdoor zal je steeds meer groeien, je energetische veld vergroten, je voedt je vanaf nu met je eigen levensenergie. Deze energiestroom is onuitputtelijk, oneindig, staat in verbinding met de Bron, wat jij ook bent. Hierdoor zullen wij elkaar steeds meer gaan voeden in plaats van energetisch leegtrekken. Echter, neem wel nog steeds je ruimte in, je rustmomenten. Je fysieke lichaam zal nog steeds veel te verwerken en te integreren krijgen door al de transformaties die nu gaande zijn, in jezelf en daarbuiten.

Ja, alles wordt nu op alles gezet, om ons klein te houden, om ons tegen te houden, geen verbinding te voelen met onszelf en met anderen, onze ware essentie niet te gaan herinneren, voelen, erkennen. Kijk niet naar beperkingen, het oude. Kijk naar de nieuwe aarde IN JEZELF, de mogelijkheden, nieuwe samenwerkingen, nieuwe creaties vanuit jezelf. Jij bent degene waar eonen over gesproken werd, jij bent degene waar jij op gewacht hebt, je hele leven.

Blijf in jezelf geloven, in je innerlijke kracht en blijf visualiseren, blijf je dromen vanuit je hartfrequentie uitdragen. Blijf creëren vanuit het galactische wezen dat je bent, vanuit deze verhoogde trilling. Dat is waar ze niet bij kunnen komen, deze Broncode in jou. Ze zullen alles proberen om de illusie te wekken dat je verloren bent, maar het tegendeel is waar. Laat je niet afleiden, blijf naar je innerlijke kompas luisteren, je staat in verbinding met zoveel meer dan je voor mogelijk kunt houden, wat je nu misschien nog niet kunt waarnemen,…..je bent niet alleen.

Ga in je innerlijke kracht staan, stel je niet meer afhankelijk op vooral niet ten opzichte van dat wat niet meer met jou resoneert, jou energie kost. Jouw volledige potentie, jouw complete wezen wordt nu gevraagd te gaan staan, te creëren, waarvoor jij staat, wat jij wenst in deze wereld en je niet te richten op dat wat jij niet wilt. Ga niet mee in dat wat jou naar beneden trekt. Juist nu wordt er gevraagd om je los te maken van alles wat niet met jouw hart resoneert. Ga uitdragen waar jij voor staat, wees het voorbeeld dat jij graag wilt zien voor de toekomst, in dit moment.

Je energie geven aan nieuwe creatie kan aanvoelen als nog onbekend terrein, een niet weten, het kan voelen als alleen in de wereld staan, onwetendheid. Je bent zo gewend aan gecontroleerde omgevingen, beperkingen, kaders, leven volgens richtlijnen en opgelegde waarden en normen. Nu is het tijd om je eigen innerlijke kracht, jouw (vernieuwde) innerlijke vrijheid om te zetten in nieuwe creatiekracht, ook met gelijkgestemden. Een nieuwe aarde te gaan uitdragen. Echter niet door tegen het oude aan te schoppen, daar je energie aan weg te geven, je trilling weer te verlagen maar het nieuwe te voeden vanuit een focus, een onvoorwaardelijke stroom van zelfliefde ook naar anderen en zo je eigen pad te blijven bewandelen. Steeds meer mensen zullen zich gaan aansluiten, echter niet vanuit een verlaagde frequentie maar vanuit hartverbinding. Echter dient ieder van ons wel eerst een ware hartverbinding met zichzelf te hervinden, voelen, te ervaren.

Het is niet dat jij je hoofd wegdraait voor wat zich nu allemaal ontvouwt, integendeel. Je stelt juist je grens en die grens is……je hart, je integriteit, je menselijkheid. Je hart volledig open te houden door waar te nemen wat er om je heen gebeurt maar daarentegen wel daadkrachtig je eigen pad te blijven bewandelen. Iedereen in zijn of haar eigen waarde en keuze latend maar dat jouw beweegredenen, waarom jij iets doet, wat jou beweegt, waar jij nu staat, dat dit altijd komt en zal blijven komen vanuit jouw hartcentrum, vanuit een volledige erkenning van wie jij werkelijk bent. Hierdoor kan jij je steeds meer losmaken van alles wat jou vast wil houden aan een oude wereld. Jouw innerlijke vrijheid is jouw innerlijke kracht, deze onvoorwaardelijke (zelf)liefde en hartverbinding met alles en iedereen is de levensenergie die de basis zal vormen zal zijn voor de nieuwe aarde.

In verbinding 💕 Ursula

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Reacties (5)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *