Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 14-03-2022

Week energie 14-03-2022

Door Ursula Hilgers

De week energie van 14-03-2022

De huidige energieën nodigen je uit jouw Bron essentie weer volledig te erkennen in jezelf.

DAAR en HIER

Vanuit je Bron zijn ervaar en ben je niet slechts je emoties, je lichaam, een ervaring maar ben je allesomvattend, dwars door alles heen, achter illusie en dualiteit. De energie die je in- en uitademt, alle dimensies en tijdlijnen in zijn totaliteit beschouwend, overziend, alles tegelijkertijd.

Daar, aanwezig als het centrum van het universum wetende dat je Bronbewustzijn bent dat zich als energie beweegt om zichzelf oneindig te ervaren, onweerlegbaar alles omarmt en als geheel accepteert. Maar ook in één ogenblik ergens anders kunt zijn omdat je weet dat je middels je intentie en gevoel direct manifesteert.

Inzoomend in een tijdlijn een parallelle realiteit die elk zijn ruimte en tijd kent. Zodat je bewustzijn zich nog verder kan verruimen middels nieuwe ervaringen maar in deze bewustzijnsstaat, wetende dat je altijd veilig, geliefd en oneindig bent.

Hier, op aarde, een tunnelvisie opdat jij jezelf in een beperkte bewustzijnsstaat verder en verder herontdekt middels zelf gecreëerde omstandigheden. 

Daar, geen conditioneringen geen innerlijk conflict maar volledig bewust zijn van jouw oneindige mogelijkheden.

Hier, in dualiteit, geloofsovertuigingen en emoties uiten door je te hechten middels identificatie. Door het creëren van oneindige scenario’s met de keuze uit talloze kostuums en maskers jezelf uit te drukken op het toneel in elke denkbare en ondenkbare rol en situatie.

Daar, non dualiteit, observerend wetende dat alles is om de gehele beleving van het mens-zijn te ondervinden door alles wat jij bent naar een ik-vorm in te kaderen. Jezelf te uiten, als een prachtige vonk van de bron, door af te dalen naar hier om je vervolgens volledig in dit tijdelijke lichaam te verankeren.

Hier, soms het gevoel van afgescheiden zijn, illusionaire muren die niet doorbroken kunnen worden en altijd weer die innerlijke strijdt.

Daar, waar je onvoorwaardelijk geliefd wordt, waar niks jou van iets scheidt.

Hier, waarnemen zodat je kan ervaren niet compleet, niet volmaakt te zijn, waarom dit gepaard gaat met intens pijn en verdriet ? Omdat je telkens weer, vanuit het diepste van je wezen, herinnerd wordt dat jij wel gevuld bent met compassie en zelfliefde, dat jij pure liefde bent, alleen zie en erken je dit nog niet.

Uiteindelijk besef je dat DAAR en HIER een illusie is, dat Bron zijn overal en altijd IS, dat jij dit in oneindige variabelen kan ontmoeten, zien, voelen, uitdragen en ondervinden. Zodra het besef er weer is dat jij degene bent waar jij al die tijd naar zocht, observeer dan eens wat er binnenin jou gaat plaatsvinden. Hierdoor zal jij weer volledig thuiskomen in jezelf omdat jij jezelf niet meer hoeft te vinden.

Hou onvoorwaardelijk van jezelf door alles in jezelf te omarmen zodat jouw Bronenergie door jouw in- en uitademing kan komen en gaan, weer vrij door jouw fysieke lichaam kan stromen zodat jij je niet constant afgescheiden voelt of in een staat van overleven. Dit is misschien wel het mooiste geschenk dat jij jezelf en anderen kan geven.

Realiseer je dat jij de poort naar de hemel op aarde bent hier op deze prachtige planeet. Erken het prachtige wezen dat je bent en leef dit ten volste, waar je ook bent, wat je ook aan het doen bent, elke dag weer zodat dat je het nooit meer vergeet.

In verbinding, Ursula 

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *